Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevainfo (2023-04-14 07:17:53)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 95 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas kaks avaliku korra rasket rikkumist, 59 varavastast kuritegu, sh 50 vargust (eluruumidest kaks, sõidukitest üks).

Eile toimus üks liiklusõnnetus tõukerattaga, milles sai viga üks inimene. Juhtimiselt kõrvaldati viis alkoholi või narko tarvitamistunnustega sõidukijuhti.

Üle piiri Eestisse tuli 128 Ukraina kodanikku, kellest 98 teatas, et plaanib Eestisse jääda.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

12. aprillil teatati, et Mustamäel E. Vilde tee kortermajas lõi 47-aastane mees terava esemega oma 42-aastast elukaaslast.

Vargus

12. aprillil varastati Kesklinnas Estonia puiesteel jalgratas. Kahju on kokku 800 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Arvutikelmus

12. aprillil pöördus politsei poole inimene, kes teatas, et töölepingut allkirjastades tehti tema pangaarvelt ülekanne võõra inimese kontole. Kelmusega tekitatud kahju on 1800 eurot.

Vargus

12. aprillil teatati politseile, et Elva vallas Rannu alevikus on hoonest varastatud erinevaid tööriistu. Kahju on 6000 eurot.

Võrumaa

Kehaline väärkohtlemine

12. aprillil teatati politseile, et Võru linnas Kalevi tänaval ähvardas 63-aastane mees noaga 28-aastast naist. Politseinikud pidasid ähvardaja kinni. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

12. aprillil sai politsei teate, et Kohtla-Järvel asuvas meelelahutusasutuses lõid kolm seni tuvastamata meest 33-aastast meest. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

12. aprillil teatati politseile, et Kohtla-Nõmmel Kooli tänaval lõi 48-aastane mees kahte inimest. Politseinikud pidasid lööja kinni. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Vargused

12. aprillil teatati politseile, et Kohtla-Järvel ajavahemikul 4. aprill kuni 12. aprill varastas endine elukaaslane 45-aastaselt naiselt 1500 euro väärtuses ehteid. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Piiriturvalisus

12. aprillil tõkestasid piirivalvurid Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemise neljal Venemaa, kolmel Moldova, kolmel Tadžikistani ja ühel Iisraeli kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Möödunud ööpäeva jooksul Lääne prefektuuris olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.