Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi haldusala eelinfo 17.–23.04 (2023-04-18 07:30:02)


Esmaspäeval, 17.04

KIK avaldab roheideede konkursi Negavatt kümnenda juubelihooaja kümme parimat meeskonda, kes jätkavad 10 000-eurose peaauhinna nimel võistlemist. 

 

Juhul kui president kinnitab uue valitsuse ning riigisekretär taotleb valitsuse liikmete ametivannete 17. aprilli päevakorda panemist, saab Riigikogu esimees täiendada päevakorda ning toimub valitsuse, sh minister Kristen Michali ametivande andmine.

Teisipäeval, 18.04

18.-19.04 toimub Stockholmis EL keskkonnaministrite mitteametlik kohtumine. Osalevad minister Kristen Michal ja asekantsler Kaupo Heinma. 

Toimub Keskkonnaagentuuri seminar maismaaökosüsteemide seisundi ja looduse hüvede üleriigilise hindamise ja kaardistamise tulemuste tutvustamiseks. Ülekannet on võimalik kuulata ka veebis.

Neljapäeval, 20.04

Pärnus toimub Eesti Keskkonnaministeeriumi ning Läti Keskkonnakaitse- ja Regionaalse arengu ministeeriumi ühisprojekti PACKGDEPO (pandipakendi süsteemi laiendamine ja piiriülene rakendamine) lõpukonverents "Bottles reject borders". Kavas projekti tulemuste tutvustamine ja vaade tulevikule. Konverents on inglise keeles, toimub kohapeal ja veebiülekandega. 

 

KIKis avaneb koolidele mõeldud taotlusvoor, et toetada õpilastele suunatud rohetehnoloogia teadlikkuse suurendamise projekte. Taotluste esitamise tähtaeg on 21.06 kell 17.00. Toetusraha tuleb heitmekaubanduse kauplemissüsteemi vahenditest ning toetuse töötas koos Kikiga välja Keskkonnaministeerium. 

Maa-amet ja KIK tutvustavad Tartus toimuval Maamessil 20.-22. aprillini huvilistele oma tegevust ning teenuseid, lisaks tutvustab KIKi erametsanduse toetusi. 

 

Allikas: Keskkonnaministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.