Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Aprillikuu uudised Tartu loodusmajas (2023-04-19 07:23:32)


SÜNDMUSED MAHLAKUUL

Üritused:

Näitused:

Viktoriinid:


PEREPÄEV "LOODUS LINNAS? LINN LOODUSES" 22.04

Aprillikuu perepäeval avastame linnaloodust ja tutvume lähemalt loomade, lindude ja putukatega, kes elavad meie ümber Tartu linnas. Kui on ilus ilm, seikleme terve päeva õues, aga vihma korral oleme sees. Kevadises pargis hakkab looklema suur linnalooduse rada. Otsime kevade märke, kuulame puude hääli, vaatleme binokliga pesitsevaid linde, piilume mullamätta alla ja uurime pisiorganisme mikroskoobi all ning mõistatame, millised imetajad meie pargis ringi võiksid liikuda. Meisterdamisnurgas saab endale koju kaasa teha väikese armsa puukese.

TAIMETERVISE NÄDAL 12.-20.05

Rahvusvahelisel taimetervise päeval 12. mail kell 15.00 avatakse Tartu loodusmajas taimetervise nädal, mis pakub põnevust eri vanustele! Terve nädala jooksul toimuvad loodusmajas erinevad taimetervise teemaõhtud ja mängulised tegevused. Oodatud on kõik eri vanuses taime- ja putukahuvilised, õpetajad, õpilased ning lapsed. 12.mail avab nädala rahvusvaheline taimetervise päev, toimub loeng taimi kahjustavatest putukatest, uue taimetervise töövihiku esitlus, orienteerumismäng pargis ja putukakostüümide võistlus. Kuulama on oodatud ka õpetajad! 15.-19.mail toimuvad erinevad teemaõhtud loengutega ning 20.mail suur perepäev taimelaadaga.

TARTU LOODUSMAJA HUVIKOOLI 70.SÜNNIPÄEV

10.juunil tähistame loodusmaja pargis ja avatud majas suurt juubelit - huvikooli asutamisest täitub tervelt 70 aastat! Seitse kümnendit täis loodusharidust - 4 erinevat maja ja 4 erinevat nime, tuhandeid särasilmseid õpilasi, aga alati sama siht - tunda ja väärtustada loodust läbi noorte silmade. Ootame peole meie õpilasi ja vilistlasi, õpetajaid ja töötajaid, sõpru ja toetajaid, fänne ja pöidlahoidjaid! Sünnipäeval rulluvad tasuta põnevad tegevused lahti terve päeva jooksul nii majas sees kui pargis: seiklusrajad ja meisterdamise telk pargis, majatuurid, loodusvaatlused ekspertidega ning ansambli Kruuv kontsert pargis.

Tule peole ja rõõmustame koos!
Ja kui tunned mõnda meie vilistlast, siis kutsu ka tema peole! Näiteks läbi Facebooki sündmuse.

Tartu Keskkonnahariduse Keskuse koostöövõrgustikud:

 

SA Tartu Keskkonnahariduse Keskus
Lille 10 Tartu 51010, Eesti
e-mail: info@tartuloodusmaja.ee
tel. +372 736 6120
www.tartuloodusmaja.ee

 

Allikas: Tartu loodusmaja teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.