Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2023-04-20 07:10:49)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 67 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 43 varavastast kuritegu, sealhulgas 33 vargust.

Registreeriti üks inimkannatanuga liiklusõnnetus, milles sai viga üks inimene. Juhtimiselt kõrvaldati 6 narkootikumide või alkoholi tarvitamistunnustega sõiduki juhti.

Üle piiri Eestisse tuli 59 Ukraina kodanikku, kellest 24 teatas, et plaanib Eestisse jääda.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

18. aprillil teatati, et Mustamäel Akadeemia teel toimus kaklus alkoholijoobes meeste vahel, mille käigus vigastas üks meestest teist meest kirvega. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

18. aprillil teatati, et E. Vilde teel korteris lõi 27-aastane mees enda ema, millega ta tekitas kannatanule vigastusi. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Piiriturvalisus

18. aprillil määrati sisenemiskeeld ning tunnistati kehtetuks 1989. aastal sündinud Nepali kodaniku viisa, kes saabus lennuga Istanbulist Eestisse. Mehel puudusid dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Mees paigutati kinnipidamiskeskusesse tagasilennu võimalust ootama.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargus

19. aprilli öösel varastati Tartus Aleksandri tänava kauplusest telefone ja tahvelarvuteid. Vargusega tekitatud kahju on umbes 10 000 eurot.

Piiriturvalisus

18. aprillil tõkestati Luhamaa piiripunktis riiki sisenemine Moldova kodanikul. Piirivalve tuvastas, et inimesel puudus seaduslik alus Schengeni territooriumile sisenemiseks. Mehele väljastati sisenemiskeeld ja ta saadeti tagasi Venemaale.

18. aprillil tuvastasid Lõuna prefektuuri migratsiooniametnikud Tartu linnas Tadžikistani kodaniku, kelle Eesti pikaajaline viisa oli kehtetu. Inimene võeti ebaseaduslikult riigis viibiva isikuna arvele ja talle koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks 10 päeva jooksul, kuid mitte hiljem kui 28. aprillil 2023. Samuti kehtestati talle siseriiklik sissesõidukeeld üheks aastaks ja kuueks kuuks lahkumiskohustus alates täitmise päevast.

19. aprillil kontrollisid Lõuna prefektuuri migratsiooniametnikud Põlvamaa ettevõtteid selgitamaks, kas nende töötajad viibivad ja töötavad Eestis seaduslikult. Kontrolliti 4 juriidilist ning 6 füüsilist isikut. Rikkumisi ei tuvastatud.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

17. aprillil sai politsei teate, et Narvas Võidu prospektil asuvas korteris lõi 36-aastane mees enda 27-aastast elukaaslast. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

18. aprillil sai politsei teate, et Narvas Soldina tänaval löödi 41-aastast naist. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

18. aprillil sai politsei teate, et Narvas Kreenholmi tänaval lõi 59-aastane mees lõi kahte meest. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Vargus

19. aprillil teatati politseile, et Jõhvis Tartu maanteel asuvast pesulast varastati redel väärtusega 300 eurot.

Piiriturvalisus

18. aprillil tõkestasid piirivalvurid Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemise viiel Ukraina, neljal Venemaa ja ühel Gruusia kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Vargused

18. aprillil alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et Sindis varastati ja lõhuti eramu abiruumis mitmeid esemeid. Tekitatud varaline kahju on 1950 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

 

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.