Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 17. nädala eelinfo (2023-04-24 07:11:12)


Esmaspäev, 24.04

· 24.-28. aprillini toimub Roomas ÜRO Toidu- ja Põllumajandusorganisatsiooni (FAO) Nõukogu 172. istungjärk. Nõukogu hindab organisatsiooni seni tehtud tööd ja seab tulevikuks prioriteete. Samuti tutvustab FAO nõukogule Ukrainas toimuva sõjategevuse mõjusid globaalsele toiduga kindlustatusele. Istungjärgul osalevad välissuhete ja eurokoordinatsiooni osakonna nõunikud Galina Uibos ja Kai Kasenurm.
 

Teisipäev, 25.04

· Regionaalminister Madis Kallas osaleb Luksemburgis Euroopa Liidu põllumajandus- ja kalandusministrite nõukogu istungil, kus arutatakse kaubavahetust Ukrainaga. Päevakavas on veel ka süsiniku sidumise sertifitseerimine, uued aretustehnoloogiad ning ühise põllumajanduspoliitika riiklike strateegiakavade rakendamine. Ministrit saadavad kohtumisel asekantslerid Madis Pärtel ja Siim Tiidemann ning välissuhete ja eurokoordinatsiooni osakonna juhataja Peeter Seestrand.
 

Neljapäev, 27.04

  • Regionaalminister Madis Kallas osaleb Vabariigi Valitsuse istungil ja kabinetinõupidamisel.
  • Kell 16-18 peetakse Järvamaal Hindreku turismitalus Järvamaa maitsete aasta pidulik lõpuüritus. Järvamaa annab Maaeluministeeriumi esindajale üle aasta toidupiirkonna vineerist rändkahvli, mis juba 20. mail liigub edasi Mulgimaale.

Laupäev, 29.04

· Kell 8-14 toimub viies üle-eestiline avatud kalasadamate päev, kus osalevates sadamates saab osta värsket kala ning on huvitavat tegemist nii lastele kui ka täiskasvanutele. Vaata lähemalt: www.avatudsadamad.ee
 

Allikas: Maaeluministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.