Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 20. nädala eelinfo 15. maist - 21. maini 2023­. a. (2023-05-15 07:04:36)


Esmaspäev, 15. mai

· Euroopa Liidu asjade komisjonile esitatakse arvamus kalanduspoliitika tuleviku ja kalandussektori energiaülemineku kohta. Maaeluministeeriumi esindavad kalamajandusosakonna juhataja Ain Soome ja vee-elusressursside väärindamise ja turustamise valdkonnajuht Eduard Koitmaa.

Teisipäev, 16. mai

· Toimub Riigikogu maaelukomisjoni istung, kust võtavad osa regionaalminister Madis Kallas, kantsler Marko Gorban ja asekantslerid.

· 16.-17. mail on põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Madis Pärtel õppevisiidil Iirimaal.

Kolmapäev, 17. mai

· Regionaalminister Madis Kallas osaleb Riigikogu infotunnis.

Neljapäev, 18. mai

  • Regionaalminister Madis Kallas osaleb Vabariigi Valitsuse istungil ja kabinetinõupidamisel.

Reede, 19. mai

· Pärnus toimub "Maaelu konverents 2023". Konverentsil kajastatakse maaelu ja maamajanduse teemasid ning peamiselt keskendutakse maamajanduse elujõu suurendamisele. Konverentsil ütleb avasõnad regionaalminister Madis Kallas, ürituse moderaator on Maaeluministeeriumi põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Madis Pärtel. Osalema on oodatud maal tegutsevad ettevõtted ja kõik maaeluhuvilised. Rohkem infot ja registreerimine portaalis pikk.ee.

Laupäev, 20. mai

· Kell 11 toimub Abja-Paluojal Mulgimaa maitsete aasta avatseremoonia. Kohal on regionaalminister Madis Kallas, kes annab piirkonna eestvedajatele üle maitsete aasta rändkahvli. Üritusel osalevad ka Maaeluministeeriumi kantsler Marko Gorban ning põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Madis Pärtel.
Maaeluministeerium valib aasta toidupiirkonda alates 2016. aastast. Traditsioon on kutsutud ellu Eesti toidu väärtustamiseks, piirkondlike toiduga seotud tavade ja kommete hoidmiseks ning nende tutvustamiseks laiemale avalikkusele.

Allikas: Maaeluministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.