Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2023-05-19 07:10:53)


Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti politsei- ja piirivalveametis 65avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 30 varavastast kuritegu, sh 18 vargust. Registreeriti üks inimkannatanutega liiklusõnnetust, milles sai kannatada kaks inimest. Juhtimiselt kõrvaldati kuus alkoholi või narko tarvitamistunnustega sõidukijuhti.

Ööpäeva jooksul tuli üle piiri Eestisse 73 Ukraina kodanikku, kellest 40 teatas, et plaanib Eestisse jääda.

PÕHJA PREFEKTUUR

 

Tallinn

 

Kehalised väärkohtlemised

17. mail teatati, et Põhja-Tallinnas Laevastiku tänava kortermajas lõi 38-aastane mees oma 25-aastast elukaaslast.

 

17. mail teatati, et Kesklinnas Aia tänaval lõi seni tuvastamata mees 39-aastast meest.

 

Harjumaa

 

Vargus

17. mail varastati Kehra linnas elektritõukeratas. Kahju on 680 eurot.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

 

Tartumaa

 

Vargused

17. mail sai politsei teate, et Tartu linnas Anne tänaval asuvast majast varastati kaablid, akutrell ja kaks akut. Vargusega tekitatud kahju on 1400 eurot.

 

17. mail sai politsei teate, et Tartu linnas Kastani tänaval varastati kõrvaklapid AirPods Pro 2. Vargusega tekitatud kahju on 269 eurot.

 

17. mail sai politsei teate, et Tartu vallas lõhuti garaažiukse tabalukk ja varastati erinevaid esemeid. Vargusega tekitatud kahju on 786 eurot.

 

IDA PREFEKTUUR

 

Ida-Virumaa

 

Kehalised väärkohtlemised

17. mail teatati politseile, et Jõhvis Veski tänaval lõi seni tuvastamata isik 41-aastast meest. Mees toimetati tervisekontrolliks haiglasse. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

17. mail sai politsei teate, et Narvas Fama tänaval hammustas 60-aastane naine 39-aastast naist. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Ähvardamine

17. mail sai politsei teate, et 20-aastast naist ähvardas tema endine elukaaslane. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Piiriturvalisus

17. mail tuvastati Narva-1 piiripunktis viisaeeskirja rikkumine ühel Kasahstani kodanikul. Kodanikule määrati rahatrahv ning kohaldati sissesõidukeeld Schengeni riikide territooriumile.

 

17. mail tõkestasid piirivalvurid Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemise kaheksal Venemaa ja kolmel Ukraina kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

 

Pärnumaa

 

Kelmus

17. mail alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et 46-aastane Sindi elanik müüs aprilli lõpus veebis elektripliiti, kui temaga võttis WhatsAppi kaudu ühendust ostuhuviline. Ostja lubas saata pliidile järele kulleri ja selleks pidi müüja avama kullerfirma lingi ning sisestama lingist avanevale lehele oma andmed ja PIN1-koodi. Seejärel tehti nii müüja kui ka tema lähedaste pangakontodel tehinguid. Tekitatud rahaline kahju on pea 1000 eurot.

 

Vargused

17. mail alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et Pärnus varastati kortermaja eest jalgratas Classic Team. Vargusega tekitatud kahju on ligemale 350 eurot.

 

17. mail teatati politseile, et Pärnus varastati kesklinnas tõukeratas City Way Pro. Tekitatud varaline kahju on 450 eurot.

 

Kehaline väärtkohtlemine

17. mai pärastlõunal sai politsei teate, et Pärnus lõi 52-aastane mees kodus oma 73-aastast ema. Politsei pidas 52-aastase mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

 

Omastamine

17. mail alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et 11. mail omastati Pärnus kaupluse parklas maha kukkunud rahakotist sularaha ja mobiiltelefon Samsung. Tekitatud kahju on 750 eurot.

 

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.