Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 22. nädala eelinfo 29. maist - 4. juunini 2023­ (2023-05-29 07:24:07)


Teisipäev, 30. mai

· Regionaalminister Madis Kallas osaleb Euroopa Liidu asjade komisjonis, et anda ülevaade Eesti seisukohtadest, mida antakse edasi Brüsselis toimuvas põllumajandus- ja kalandusministrite nõukogus.

· Brüsselis toimub Euroopa Liidu põllumajandus- ja kalandusministrite nõukogu AGRIFISH. Päevakavas on põlumajandusturgude olukord ning pakendite ja pakendijäätmete määruse ettepanekute üle vaatamine toiduohutuse ja toidu raiskamisega seotud aspektidest.

Kohtumisel osaleb regionaalminister Madis Kallas, keda saadavad asekantslerid Siim Tiidemann ja Madis Pärtel ning välissuhete ja eurokoordinatsiooni osakonna juhataja Peeter Seestrand. Rohkem informatsiooni leiab Euroopa Nõukogu veebilehel.

Kolmapäev, 31. mai

· Regionaalminister Madis Kallas viibib 31.05-3.06 koos äridelegatsiooniga visiidil Lõuna-Koreas, kus kohtub sealse rahvusassamblee esindajatega ja külastab kohalikke toidutootmise ja biotehnoloogia ettevõtteid. Ministrit saadab ministeeriumi välissuhete valdkonnajuht Kristiina Lillestik.

· Kalanduspoliitika ja välissuhete asekantsler Siim Tiidemann osaleb Itaalia vabariigi päeva vastuvõtul Itaalia saatkonnas.

Reede, 2. juuni

· Maaelu Edendamise Sihtasutus peab oma 30. tegutsemise aastapäeva juubelit. Maaeluministeeriumi poolt läheb õnnitlusi edastama ministeeriumi esindus.

Üldine informatsioon

· 29. mai korraldab Maaelu Teadmuskeskus EL mullamissiooni seminari, mille teemaks on "Milline on meie muldade seisund ja kuidas saavad aidata eluslaborid?".

· 31. mail on võimalik Sakus külastada seal asuvat Maaelu Teadmuskeskuse laborikeskust. Laborikeskuse avatud uste päev on osa Saku valla keskkonnakuu programmist.

 

Allikas: Maaeluministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.