Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevainfo (2018-06-28 14:53:08)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 89 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli üks avaliku korra raske rikkumine, 30 varavastast kuritegu, sealhulgas 19 vargust. Registreeriti viis inimvigastustega liiklusõnnetust, milles hukkus üks ja vigastada sai üheksa inimest. Tabati viis alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 170 väärtegu.

Piirilt väljastati kolm sisenemiskeeldu.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

27. juunil teatati, et Lasnamäel Ümera tänaval asuvas korteris lõi 31-aastane mees oma abikaasat, 28-aastast naist.

27. juunil teatati, et Lasnamäel Võru tänaval asuvas kortermajas lõi naabrinaine 56-aastast naist.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

27. juuni hommikul pöördus politsei poole 59-aastane mees, kellele oli möödunud ööl kallale tungitud. Esmalt kutsuti mehele aga kiirabi, kes ta esmaabiks traumapunkti viis. Lööjat, vahejuhtumi asukohta ning täpsemaid üksikasju selgitab politsei kriminaaluurimises.

Vargus

22. juunil varastati Tartus Tamme puiesteel lapsvankrisse järelevalveta jäetud kott koos sülearvuti ja selle laadijaga. Kahju on 800 eurot.

Viljandimaa

Vargus

20. juunil avastati, et Põhja-Sakala vallas Paaksima külas on küüni küljest varastatud eterniidiplaadid. Omanik hindas tekitatud kahju suuruseks 1500 eurot.

Juhtumid piiril

27. juunil kella 11.45 ajal kontrollisid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis Läti numbrimärgiga DAF veokit, kust avastasid elektrišokirelva, mille omamine ja kasutamine on relvaseadusest tulenevalt tsiviilkäibes keelatud. Piirivalvur konfiskeeris sõidukist avastatud keelatud eseme, masina juhile koostati väärteoprotokoll ning tal lubati seejärel oma teekonda jätkata.

27. juunil kella 17.30 ajal kontrollisid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis riiki saabuvat Venemaa numbrimärgiga sõiduautot Volvo, millest avastasid lapsetooli riiete alla peidetud 10 pakki maksumärkideta sigarette. Isik koos kaubaga anti menetlustoiminguteks üle tolliametnikele.

27. juunil kella 18.35 paiku avastasid piirivalvurid Luhamaal taas ühest Läti numbrimärgiga sõiduautost teleskoopnuia, mis on tsiviilkäibes keelatud. Eesti seaduse vastu eksinud mees anti menetlustoiminguteks üle tolliametnikele.

27. juuni õhtupoolikul viisid Lõuna prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalve talituse töötajad koostöös tolliametnikega Võru- ja Põlvamaal läbi kontrollreidi ennetamaks, avastamaks ning tõkestamaks Eesti ja Vene riigipiiri ebaseadusliku ületuse teel salakauba toimetamist riiki. Samuti teostati reidi ajal kontrolli dokumendi kaasas kandmise kohustuse täitmise, võltsitud dokumentide ja teisele isikule kuuluvate dokumentide kasutamise üle ning teostati liiklusjärelvalvet, et tuvastada alkoholijoobes juhte, tagada liiklusohutust ja avalikku korda. Kokku kontrolliti 174 sõidukit ja 223 isikut ning tuvastati 13 rikkumist: 11 inimest eksis dokumendi kaasas kandmise kohustuse vastu, lisaks avastati üks piirkonnas liikunud ülevaatuseta sõiduk ja üks liikluskindlustuseta sõiduk.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaal olulisi teateid ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

27. juunil teatati, et Narvas A. Puškini tänaval asuvas korteris lõi 35-aastast naist tema 33-aastane elukaaslane.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Avaliku korra raske rikkumine

27. juunil alustati kriminaalmenetlust selles, et 24. juunil lõi Pärnus Nikolai tänaval asuvas toidukohas 35-aastane mees 46-aastast meest.

Raplamaa

Vargus

28. juunil kella 01.30 paiku sai politsei teate, et Raplamaal Märjamaa alevis Pärnu maanteel on aknaklaasi eemaldamise ja aknakremoonide avamise teel sisse tungitud kauplusesse, kust on varastatud sularaha, sigarette ja lotopileteid. Vargusega tekitatud varaline kahju on selgitamisel.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab vajadusel lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 28.06.2018 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.