Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Teatriretk Laitse Graniitvillasse vabaõhuetendust Armastus Laitses vaatama (2018-06-28 15:02:35)


Looduse Omnibuss Tallinn
Neljapäeval, 5. juulil 2018

Laitse Graniitvilla Sõprade Klubi kutsub suve kuumimale vabaõhuetendusele: Ballaadid ja legendid vabaõhuetenduses "Armastus Laitses".

Juulis etendub Laitse Graniitvilla skulptuuripargis vabaõhulavastus "Armastus Laitses", mis põhineb kohalikel muistenditel, ent käsitleb ka kaasaegset eestlast erutavaid teemasid. Ligi kolmkümmend erinevat tegelast, suurejoonelised massistseenid ratsanike osavõtul, muljetavaldav lavakujundus - selline on saabuva suve suurim vaatemäng.

Lavastajaks Ivo Eensalu, autoriks Ivo Parbus, etenduse kunstnikuks Mare Raidma.

Osades Jassi Zahharov, Janne Sevtšenko, Eduard Salmistu, Pirjo Levandi, Alice Kirsipuu, Tauno Kangro, Veljo Reinik, Toomas Täht, Väino Laes jt.

Lavastuses näeb kahte armastuslugu. Esimene jutustab külakaunitar Adeelest, lustakast noorparunist Heinrichist ja saatanlikust aadlimehest Teufelhundist, kelle käsul õrn Adeele elusalt Laitse häärberi keldriseina müüritakse.

Teises näeme armukolmnurka, mille moodustavad iludusest koduõpetaja Lauretta, noorparun Herbert ja mehine tallipoiss Kustas. Armuleek kasvab kõigil kolmel üle pea ja lugu lõppeb osaliste hukuga, ent armastus ei kao.

On kauneid tundeid, laule ja silmipimestavat naiseilu, aga ka kirjeldamatut kurjust ja sõnumeid teispoolsusest. Kõike seda vürtsitavad naerutavad naljad ning ehe elurõõm.

Armastus Laitses näitab kaunitare ja rüütleid, kurjameid ja pühakuid, sekka rõõmsat ja vallatut rahvast, kes teab, et vaid armastus annab elule õige hoo.

Buss väljub Rahvusraamatukogu eest 17.15, tagasi Tallinnas 22.30.

Sõidu hind koos teatripiletiga 20 eurot.

Palume registreerida retked@looduseomnibuss.ee või telefonil 5647 6297. Vajalik täpne registreerimine.

Allikas: Looduse Omnibussi teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.