Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi 29. nädala eelinfo (2018-07-16 07:52:07)

Esmaspäev, 16. juuli

Esmaspäevast kolmapäevani toimub New Yorgis kõrgetasemeline säästva arengu foorum, kus keskkonnaminister Siim Kiisler teeb oma avaliku debüüdi ÜRO keskkonnaassamblee presidendina. Kolme päeva jooksul kõneleb ta nii Eesti riigi kui kõikide ÜRO liikmesriikide nimel sel teemal, kuidas innovaatiliste lahendustega saavutada seatud säästva arengu eesmärke. Veel toimub ridamisi kahepoolseid kohtumisi teiste riikide keskkonnaministritega, samuti peab Kiisler poliitikafoorumi raames TED kõne.


Kolmapäev, 18. juuli

RMK Sagadi metsakeskuses toimub avatud öömuuseum teemal "Igasuvine hullus ehk kuidas tehakse Eestis suveteatrit?". Igal suvel hullutavad kümneid tuhandeid eestlasi erinevad suvelavastused üle kogu maa. Millest suveteatrite traditsioon Eestis üldse algas ja miks on see nii populaarseks muutunud? Kuidas valmib üks suvelavastus, kuidas kogu see protsess kulgeb ja milline osa sellest lõpuks vaatajani jõuab? Eesti suveteatri põnevad telgitagused avab lavastaja ja näitleja Üllar Saaremäe. Muusikalist elamust pakuvad Inga ja Toomas Lunge. Härrastemaja avab uksed kell 19, loeng algab kell 20, kontsert kell 21:30. Sissepääs 4€.



Allikas: Keskkonnaministeeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.