Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tarmo Tamm kohtub Läti põllumajandusministriga (2018-09-12 08:02:17)


Läti põllumajandusminister Jānis Dūklavs kohtub 12. septembril kell 11 Maaeluministeeriumis maaeluminister Tarmo Tammega, et jagada kogemusi põuast tingitud probleemide lahendamisel.

Nii Läti kui ka Eesti põllumehed on suvise põua tõttu palju kannatanud ning mõlemad riigid on kasutanud erinevaid lahendusi, kuidas põllumeeste olukorda leevendada. Jānis Dūklavs tutvustab Tarmo Tammele, millistel alustel kuulutati Lätis välja looduskatastroof ja milliseid kasusid see põllumajandustootjatele kaasa tõi. Arutatakse ka Euroopa Liidu ühise põllumajanduspoliitika ning selle uue eelarveperioodi teemadel.

"Kuna meie põllumehed puutuvad kokku samasuguste probleemidega ning turu- ja tootmisriskid mõjutavad neid samaväärselt, on selline kahe riigi maaelu- ja põllumajandusministrite vahetu kohtumine väga oluline ja mõlemapoolselt kasulik," sõnas maaeluminister Tarmo Tamm. "Läti ja Eesti peavad omavahel tihedalt koostööd tegema. Meie majandus- ja kliimatingimused on sarnased, meil on ühised huvid ja eesmärgid."

Allikas: Maaeluministeeriumi pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.