Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevainfo (2018-09-19 19:39:20)

 

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 78 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas 42 varavastast kuritegu, sealhulgas 31 vargust. Registreeriti seitse inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada seitse inimest. Tabati seitse alkoholi ja neli narkojoobes sõidukijuhti. Registreeriti 216 väärtegu.

Piirilt väljastati kuus sisenemiskeeldu ja tuvastati üks Schengeni viisaeeskirja rikkumine.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Vargus

17. septembril varastati Kristiines Mureli tänaval asuvast ettevõttest tahvelarvuti. Esialgne kahju on 1000 eurot.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargus

Ööl vastu 16. septembrit varastati Elvas Kesk tänava korterist Huawei mobiiltelefon ja rahakott koos sularahaga. Kahju on 265 eurot.

Juhtumid piiril

18. septembril avastasid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis kontrollitud Venemaa numbrimärgiga sõiduautost GAZ antiradari, mille omamine ja kasutamine Eestis on keelatud. Seadet võeti autojuhilt ära ja talle koostati väärteoprotokoll.

18. septembril kella 23 ajal kontrollisid piirivalvurid Koidula piiripunktis veoautot Daf ning avastasid, et selle tuuleklaasil on juhi vaatevälja piirav mõrade kogumik, mistõttu suunati autorong erakorralisele tehnoülevaatusele.

 

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargused

18. septembril teatati, et Rakvere linnas Võidu tänaval asuva õppeasutuse hoovist varastati kaks tõukeratast Etic. Kahjusumma on 400 eurot.

18. septembril teatati, et Aseri alevikus varastati Metsa tänaval asuvast korterist kuldehteid ja rahakott dokumentide ja sularahaga. Kahju kokku on 2500 eurot.

Ida-Virumaa

Raske tervisekahjustuse tekitamine ettevaatamatusest

18. septembril teatati, et Kohtla-Järve Ahtme linnaosas Sõpruse tänaval asuvas korteris on vingugaasileke. 42-aastane mees ja 37-aastane naine toimetati haiglasse.

Kehalised väärkohtlemised

18. septembril teatati, et Narva linnas V. Gerassimovi tänaval asuvas korteris lõi 31-aastast naist tema elukaaslane. Politsei pidas 30-aastase mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

18. septembril teatati, et Narva linnas Rakvere tänaval asuvas korteris lükkas 58-aastast naist tema poeg ning tekitas sellega naisele kehavigastusi. Politsei pidas 34-aastase alkoholijoobes mehe kahtlustatavana kinni.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Vargused

18. septembril sai politsei teate, et Lääneranna vallas Allika külas asuvalt karjamaalt on varastatud sõnnikulaotaja koos loomade jootmiseks mõeldud tsisterniga. Politsei pidas varguses kahtlustatavana kinni 49-aastase mehe.

18. septembril sai politsei teate, et Urissaare külas on garaažist varastatud akuketaslõikur, akukruvikeeraja, gaasipõleti ja muid tööriistu. Tekitatud kahju on ligi 1200 eurot.

18. septembril sai politsei teate, et Eametsa külas on akna lahtikangutamise teel sisse tungitud eluruumi ja varastatud sealt erinevaid ehteid ja hinnalist alkoholi. Tekitatud kahju on ligi 2220 eurot.

Avaliku korra raske rikkumine

18. septembri õhtul sai politsei teate, et Pärnus Kaevu ja Kiige tänava vahelisel parkimisalal tungisid 25-aastane mees ja temaga koos olnud seni tuvastamata mees kallale kahele 19-aastasele noormehele, kes said viga.

 

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab vajadusel lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

 

Allikas: PPA 19.9.18 pressiteade

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.