Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi 14. nädala eelinfo (2019-04-01 00:22:43)

Esmaspäev, 1. aprill

· Kell 13 on Euroopa merenduse ja Kalanduse Fondi 2021-2027 rakenduskava ettevalmistava ekspertkomisjoni avakoosolek Maaeluministeeriumis.



Kolmapäev, 3. aprill

· Kell 15 toimub Harjumaa kalanduspiirkonna kohtumine. Osalevad ka keskkonnaministeeriumi ja keskkonnainspektsiooni esindajad, et vajadusel vastata kalurite küsimustele.


· Kell 18 on Karula rahvuspargi külastuskeskuses Ähijärvel loodusõhtu teemal "Igaühe looduskaitse - mis see on?". Tartu Ülikooli botaanika vanemteadur ja looduskaitsepraktik Aveliina Helm annab ülevaate, mis on igaühe looduskaitse, millised globaalsed ja kohalikud väljakutsed vajavad meie kõigi tähelepanu ning millised on praktilised teaduspõhised tegevused, millega meist igaüks saab elurikkuse paremale käekäigule kaasa aidata. Loodusõhtu on tasuta.



Neljapäev, 4. aprill

· Kell 13 on Läänemaa kalanduspiirkonna kohtumine. Osalevad ka keskkonnaministeeriumi ja keskkonnainspektsiooni esindajad, et vajadusel vastata kalurite küsimustele.


· SA Erametsakeskus võtab 4.-22. aprillini vastu NATURA metsa toetuse taotlusi. Hüvitatakse looduskaitseliste piirangute tõttu saamata jäävat tulu Natura 2000 võrgustiku alal piiranguvööndis, sihtkaitsevööndis ja projekteeritaval alal ning sihtkaitsevööndis väljaspool Natura 2000 ala. Hüvitise taotlemise tingimustega saab tutvuda erametsaportaalis Natura lehel. Taotluse täitmisel on metsaomanikele abiks metsaühistud üle Eesti.



Laupäev, 6. aprill

· RMK külastuskorraldusosakond osaleb Tallinna Lauluväljakul toimuval Matkamessil, et tutvustada messikülastajatele Eesti metsapuhkuse pärleid puhke- ja kaitsealadel.


· Nädalavahetusel, 6.-7. aprillini kogunevad metsanduse järgmise kümnendi arengukava (MAK2030) koostamise tarbeks teistkordselt metsakogu liikmed. Metsakogusse valiti kõigi eraisikutest soovijate vahel loosiga 50 inimest, kes hakkavad kokku kahel nädalavahetusel arutama metsanduses lahendamist vajavaid probleeme ning töötavad neile välja võimalikud lahendused. Metsakogu ettepanekud esitatakse ekspertidest ja teadlastest koosnevale juhtkogule, kes arvestab nendega uue arengukava koostamisel. Seekordsel, viimasel metsakogu kohtumisel arutatakse ettepanekuid MAK2030 koostamiseks ning valitakse kaks metsakogu esindajat, kes viivad need ettepanekud protsessi järgmisesse etappi. MAK2030 koostamise, metsakogu ja selle liikmete kohta saab täpsemalt lugeda Keskkonnaministeeriumi kodulehelt siit: www.envir.ee/et/eesmargid-tegevused/metsandus/metsanduse-arengukava-aastateks-2021-2030


· 6.-7. aprillini on Paunküla Heaolukeskuses 16-le KIKi ressursisäästu konkursi Negavatt parimale meeskonnale seminar, kus koolitaja Mart Kikase ja ekspertide käe all konkursile saadetud ideed juba reaalsemaks vormitakse. 16 parima meeskonna ideed leiab Negavati kodulehelt.



Allikas: Keskkonnaministeeriumi eelinfo



Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.