Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 14. nädala eelinfo (2019-04-01 00:23:44)

Esmaspäev, 1. aprill
  • Kell 13 toimub Maaeluministeeriumi suures saalis Euroopa Merendus- ja Kalandusfondi (EMKF) järgmise programmeerimisperioodi (2021-2027) avaistung. Istungile on kutsutud EMKF 2021-2027 rakenduskava ettevalmistava ekspertkomisjoni ning valdkondlike töörühmade (vesiviljelus, vee-elusressursside töötlemine, kalapüük) liikmed. Kohtumisel antakse ülevaade EMKF 2021-2027 määruse eelnõu läbirääkimiste hetkeseisust ning rakenduskava koostamise aluseks oleva "Põllumajanduse ja kalanduse valdkondlik arengukava aastani 2030" eesmärkidest ja kavandatud sekkumistest.

Teisipäev, 2. aprill

  • Kell 13.00 toimub Maaeluministeeriumi väikeses saalis rahastamisvahendi nõuandva komisjoni istung. Komisjonis tutvustatakse rahastamisvahendi rakendamise hetkeseisu ja Maaelu Edendamise Sihtasutuse muudatusettepanekuid rahastamisvahendi rakendamiseks tulevikus. Komisjoni juhib Maaeluministeeriumi põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Marko Gorban.

  • Maaeluministeeriumis toimub esimene kohtumine, kus arutatakse Eestis võimaliku uue vabatahtliku märgisüsteemi loomist, mis aitaks teha tarbijal teadlikke valikuid oma toitumise asjus. Üritusel osalevad Tervise Arengu Instituut, Sotsiaalministeerium ja erinevate jaekettide ja tööstuse esindajad.

Neljapäev, 4. aprill

  • 4.-5. aprill toimub Riias SCARi ja Läti Põllumajandusministeeriumi koostöös korraldatav seminar "Baltic Workshop on SCAR and Bioeconomy Strategies", mille tähelepanu keskmes on biomajanduse strateegiad Balti riikides. Maaeluministeeriumi esindavad seminaril teadus- ja arendusosakonnast peaspetsialist Maarja Malm, kes modereerib sessiooni Balti riikide biomajanduse tugevustest ja puudustest, ning peaspetsialist Helena Pärenson, kes teeb ettekande Eesti biomajanduse strateegiliste suundade kujundamise kontekstist ja valdkondlikust ulatusest.

  • 4.-5. aprill toimub Rumeenias Bukarestis kõrgetasemeline konverents "Agricultural research and innovation- a basis for the development of European agriculture, rural areas and the bioeconomy". Kohtumisel osalevad Maaeluministeeriumi toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai ja teadus- ja arendusosakonna juhataja Sirli Pehme.

  • Maaeluminister Tarmo Tamm osaleb Vabariigi Valitsuse istungil.

  • Maaeluministeeriumis toimub Põhjamaade ja Balti riikide esindajate kohtuminevalmistamaks ette järgmist põllumajanduse ja kalanduse ministrite nõukogu. Räägitakse läbi nõukogu päevakava, sh lisateemana pakub Eesti välja ÜPP reformi rohelise arhitektuuri muudatusettepaneku. Kohtumisel osalevad Maaeluministeeriumi kalanduspoliitika ja välissuhete asekantsler Siim Tiidemann, välissuhete ja eurokoordinatsiooni osakonna nõunik Peeter Seestrand ja sama osakonna juhataja asetäitja Madis Pärtel, maakasutuspoliitika osakonnajuhataja Katrin Rannik ja mitmed eksperdid.



Allikas: Maaeluministeeriumi eelinfo






Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.