Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 15. nädala eelinfo (2019-04-08 07:05:30)


Esmaspäev, 8. aprill

  • 8.‒12. aprill toimub Roomas 161. ÜRO toidu- ja põllumajanduse organisatsiooni nõukogu istung, kus osaleb Maaeluministeeriumi välissuhete ja eurokoordinatsiooni osakonna nõunik Galina Jevgrafova. Peateemadeks on organisatsiooni tehniliste komiteede tulemuste ja rahaliste tegevuste ülevaade ja korrigeerimine ning ettevalmistus suvel toimuvaks peadirektori valimiseks.

Neljapäev, 11. aprill

  • Brüsselis toimub Euroopa Komisjoni ja Eesti Teadusagentuuri ning Tartu Ülikooli koostöös korraldatav seminar "Sustainable bio-manufacturing solutions for Europe". Seminaril esineb ettekandega Eesti biomajanduse arengutest Maaeluministeeriumi toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai. Täpsem info:

https://www.synbio.ut.ee/sustainable-bio-manufacturing-solutions-for-europe/

  • Maaeluministeeriumi kalanduspoliitika ja välissuhete asekantsler Siim Tiidemann kohtub Poolas resideeruva Ameerika Ühendriikide põllumajandusatašee hr Jonn Slettega, et arutada kahepoolset koostööd taime- ja loomakasvatuses ning toiduainete kaubanduses. Ümarlauakohtumisel osalevad ka USA saatkonna Eestis resideeruv majandusnõunik ja Maaeluministeeriumi eksperdid.

  • Algusega kell 13 toimub Pärnumaa Talupidajate liidu korraline üldkoosolek, kus Maaeluministeeriumi põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Marko Gorban teeb ettekande ühise põllumajanduspoliitika tuleviku teemal.

Reede, 12. aprill

  • Maaeluminister Tarmo Tamm osaleb koos peaminister Jüri Ratasega Dubrovnikus toimuval Hiina ja Kesk- ja Ida-Euroopa riikide koostööformaadi tippkohtumisel. Kohtumisel on kavas alla kirjutada lõheliste protokoll, mis võimaldab Eesti ettevõtetel eksportida oma tooteid Hiinasse.

  • Toimub Riigikogu Euroopa Liidu asjade komisjoni istung. Arutatakse ministrite nõukogu ettevalmistust. Seekord räägitakse ühise põllumajanduspoliitika reformi keskkonnameetmetest ja kliimaeesmärkide täitmisest põllumajanduse valdkonnas.

Allikas: Maaeluministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.