Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi 23. nädala eelinfo (2019-06-03 07:42:19)

Esmaspäev, 3. juuni
  • Algab kuni 4. juunini kestev Baltfishi kohtumine Stockholmis. Läänemere riigid arutavad teadlastelt tulnud viimaseid püügisoovitusi. Erilise tähelepanu all on tursk, mille varud vajavad erakordseid kaitsemeetmeid. Keskkonnaministeeriumist osaleb kalavarude osakonna juhataja Herki Tuus.

  • Esmaspäeval kl 11.00 toimub Keskkonnaministeeriumi 1.korruse saalis huvigruppidele keskkonnaloa infopäev.

Teisipäev, 4. juuni

  • Teisipäeval, 4. juunil kell 15:30 on keskkonnaministeeriumis kohtumine Euroopa Komisjoni kliima peadirektoraadi peadirektori Raffaele Mauro Petriccionega. Arutuse all on Euroopa pikaajaline kliimastrateegia aastani 2050. Kohtumisel arutatakse, millised on Eesti väljakutsed kasvuhoonegaaside vähendamisel ning pikaajalise strateegia rakendamisel.


Kolmapäev, 5. juuni

  • 5. juuni on Maailma Keskkonnapäev. Noored kogu maailmas on aktiivselt sõna võtmas keskkonna- ja kliimateemadel ja seetõttu on Keskkonnaministeerium kokku kutsunud 7 noort erinevatest noorteorganisatsioonidest, kes moodustavad Noorte Keskkonnanõukogu. Tegemist on nõuandva organiga, mis esimesel kogunemisel valib enda seast juhi ja määrab kindlaks peamised eesmärgid. Noorte Keskkonnanõukogu mõte on noorte kaasamine keskkonnaalastesse aruteludesse, olla ministeeriumi hea koostööpartner. Kell 16.00 kirjutavad Noorte Keskkonnanõukogu ja keskkonnaminister Rene Kokk kalla ühisele memorandumile..

  • 5. juunil on Keskkonnaministeeriumi delegatsioon eesotsas kantsleri Meelis Mündiga Prištinas, Kosovos. Koos Kosovo keskkonnaministriga osaletakse rahvusvahelise keskkonnapäeva tähistamisel ja arutatakse edasisi võimalusi ministeeriumide vaheliseks koostööks. Kosovo juhib sel aastal ülemaailmset koristuspäeva. Kohtutakse ka VVO "Let's Do It Kosovo".

  • 5. juunil toimub Riigimetsa Majandamise Keskuse Vilsandi Rahvuspargi külastuskeskuses Eesti rahvuskivi - paekivi - tutvustav üritus. Räägitakse paekivi tekkest, kasutusest ja pärandist ning lubja valmistamisest.

Neljapäev, 6. juuni

  • 6. juunil etendub Riigimetsa Majandamise Keskuse Sagadi metsakeskuses Vene teatri suvelavastus Ivan Turgenevi melodraama "Kuu aega maal" ainetel. Etendused toimuvad kuni 16. juunini, kokku toimub kaheksa etendust.

Kestab Keskkonnaagentuuri poolt ellu kutsutud loodusvaatluskampaania "Liigu ja vaatle!" (8. aprillist - 9. juunini 2019), mis kutsume üles inimesi loodus- ja matkaradadel loodust tähele panema ning liigivaatlusi registreerima Loodusvaatluste andmebaasi (http://lva.eelis.ee). Kõik, kes kampaania ajal registreerivad Loodusvaatluste andmebaasi vaatluse kolmelt erinevalt terviserajalt, matkarajalt või matkateelt või 10 erinevat vaatlust ükskõik millisest paigast Eestist, osalevad kampaaniajärgses loosimises.



Allikas: Keskkonnaministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.