Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2019-08-15 08:10:20)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 72 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 34 varavastast kuritegu, mille seas 22 vargust ning üks sõidukivargus ja sõiduki omavoliline kasutamine. Registreeriti 7 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 7 inimest. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 9. Väärtegusid registreeriti 252.

Registreeriti kuus piirilt väljastatud sisenemiskeeldu, Eestist saadeti välja kolm inimest ning Schengeni viisaeeskirja rikkumisi esines kolmel korral.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

13. augustil teatati, et E.Vilde teel ründasid neli seni tuvastamata meest 20-aastast meest. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

13. augustil teatati, et Põhja-Tallinnas Randla tänaval asuvas korteris löödi 64-aastast meest. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Vargused

13. augustil teatati, et Lasnamäel Paekaare tänaval asuvast korterist on varastatud kullast ehted. Kahju 2300 eurot.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised

13. augustil teatati, et Paldiskis Sadama tänaval asuvas korteris ründas 30-aastane mees oma elukaaslast, 31-aastast naist. Mõlemad osapooled olid alkoholijoobes. Politseinikud pidasid ründaja kinni ja toimetasid jaoskonda.

Juhtumid piiril

13. augustil kontrolliti Tallinna lennujaamas Istanbulist saabunud 1986. aastal sündinud Nigeeria Liitvabariigi kodanikku, kes esitas täielikult võltsitud Nigeeria Liitvabariigi juhiloa. Mehele koostati piiril sisenemiskeeld ja tema viisa tunnistati kehtetuks. Mees viibib lennujaama non-Schengeni alal kuni esimese võimaluseni tagasilennuks.

13. augustil viis Põhja prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalvetalituse ametnik läbi illegaalimenetluse 1975. aastal sündinud Ukraina kodaniku suhtes. 31. juulil pöördus naise Eestisse kutsuja politsei poole avaldusega saata külla kutsutud Ukraina kodanik riigist välja, kuna ta ei käitu seaduskuulekalt ning soovib Eestisse elama jääda. Kontrollimise käigus selgus, et naisel puuduvad rahalised vahendid Eestis viibimiseks ning tema reisieesmärk ei vastanud tegelikule eesmärgile. PPA otsusega lõpetati ennetähtaegselt isiku viisavaba lubatud viibimisaeg, koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks ja kohaldati 6 kuuks sissesõidukeeld.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus

13. augustil teatati, et Väike-Maarja vallas Rakke alevikus tungiti sisse kauplusesse ning varastati 5300 eurot sularaha.

Ida-Virumaa

Ähvardamine

13. augustil teatati, et Lüganuse vallas Kiviõli linnas Soo tänava kaupluses ähvardati 56-aastast naist noaga. Politseinikud pidasid kahtlustatavana kinni 46-aastase mehe.

Kehalised väärkohtlemised

13. augustil teatati, et Narvas Rakvere tänaval asuva meelelahutusasutuse juures löödi 22-aastast meest.

13. augustil teatati, et Sillamäe linnas Geoloogia tänaval tungis 44-aastane mees kallale oma 64-aastasele isale. Politseinikud pidasid kahtlustatava kinni.

Vargus

Ajavahemikul 2. juuli kuni 14. juuli varastati Sillamäe linnas Kesk tänava korterelamu keldrist jalgratas Romet. Kahju on 350 eurot.

Asja rikkumine ja hävitamine

13. augustil teatati, et Narvas aiandusühistus Elektron suvila territooriumil saagisid naabrid maha 19 puud. Kahju on 9500 eurot.

Juhtumid piiril

13. augustil saabus Narva-1 piiripunkti riigist väljuvale suunale 1950. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik, kes viibis Schengeni territooriumil seadusliku aluseta viis päeva. Koostati ettekirjutus riigist lahkumiseks ning naine lahkus Venemaale.

13. augustil saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1975. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodanik, kes andis ebaselgeid ütlusi oma reisi eesmärkide kohta ning kellel puudusid asjakohased dokumendid ja piisavad rahalised vahendid riiki sisenemiseks. Piiril väljastati sisenemiskeeld ning mees suunati tagasi Venemaale.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine

13. augustil sai politsei teate, et Haapsalus lõi 21-aastane mees oma 18-aastast elukaaslast. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Omavoliline sissetung

13. augustil sai politsei teate, et Lääne-Nigula vallas tungiti akna lõhkumise teel eluhoonesse. Sissetungimisega tekitatud kahju on selgitamisel.

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine

13. augustil sai politsei teate, et Pärnus tungis 58-aastane mees kallale 60-aastasele naisele, kes sai viga. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Vargus

13. augustil alustati kriminaalmenetlus selles, et Valgerannas varastati 29-aastase naise käekotist mobiiltelefon Samsung S9. Vargusega tekitati kahju ligi 800 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Valeraha teade

8. augustil avastati Tartus Võru tänava sularahakeskuses võltsimistunnustega 50-eurone rahatäht, mis saadeti ekspertiisi.

Vargus

Politseile laekus teade, et 2. augustil varastati Lähte alevikus Kase tänava eramu kõrvalhoonest sülearvuti, rula, arvutimonitor, klaviatuur, arvutihiir, hiirematt, iPhone mobiiltelefon ja küünetangid. Vargusega tekitatud kahju on 400 eurot.

Juhtumid piiril

13. augustil kella 11.15 ajal kontrollisid piirivalvurid Koidula piiripunktis Venemaa Föderatsiooni kodanikku ning selgus, et 52-aastasel mehel puuduvad sobivad dokumendid põhjendamaks oma reisi eesmärki ja tingimusi. Tal tõkestati Eestisse sisenemine ning mees suunati tagasi Venemaale.

13. augustil kella 12 paiku ületas üks paat Pihkva järvel ebaseaduslikult ajutise kontrolljoone Venemaa Föderatsioonist Eestisse ja tagasi. Venemaa Föderatsiooni piirivalve pidas piiririkkujad kinni, paadi olid kaks inimest..

13. augustil kella 16 ajal kontrollisid piirivalvurid Koidula piiripunktis kolme Venemaa Föderatsiooni kodanikku ning selgus, et kõigil neil puuduvad sobivad dokumendid põhjendamaks reisi eesmärki ja tingimusi. Naistel tõkestati Eestisse sisenemine ning nad suunati tagasi Venemaale.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.