Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi nädala eelinfo (2019-10-08 08:18:14)
 

Esmaspäev, 7. oktoober

Esmaspäeval, 7. oktoobril osaleb keskkonnaminister Rene Kokk Kehtna Kutsehariduskeskuses ettevõtluspäeval.

7-11. oktoobril toimub Viinis Rahvusvahelise Aatomienergia Agentuuri (IAEA) konverents "International Conference on Climate Change and the Role of Nuclear Power", mis keskendub tuumatehnoloogia kasutusvõimalustele kliimaeesmärkide saavutamisel. Keskkonnaministeeriumist osalevad kliimaosakonna juhataja Getlyn Denks ja välisõhu- ja kiirgusosakonna nõunik Reelika Runnel. Konverentsil esineb ettekandega Kalev Kallemets Fermi Energia OÜ-st, kes esitleb oma teadusartiklit "Achieving 33GWe annual newbuild with startup model and financing in SMR depoyment industry".

Teisipäev, 8. oktoober

8.- 9. oktoobril 2019 toimub Alutaguse rahvuspargi esimene teaduskonverents "Alutaguse rahvuspargi unikaalne loodus ja kultuur". Konverents keskendub Alutaguse piirkonna loodus- ja kultuuriväärtustele ning nende säilimisele. Konverents toimub 8. oktoober Illuka mõisa seminarihoones, https://illukamois.ee/kontakt/. 9. oktoober tehakse retk Kurtna järvestikus. Rohkem infot konverentsi kohta kaitsealade veebilehelt või Ave.Paulus@keskkonnaamet.ee

Kolmapäev, 9. oktoober

Kolmapäeval, 9. oktoobril kell 10.30-12.00 kohtub Keskkonnaministeerium ressursitõhususe toetusmeetmega seotud peamiste osapooltega : tööstuse erialaliitude esindajad, ressursiaudiitorid ja konsultandid. Eesmärk on vastata tekkinud küsimustele seoses meetme mahu vähendamisega ning arutada võimalusi ja ootusi valdkonna toetamiseks tulevikus.

Kolmapäeval esitleb keskkonnaminister keskkonnalubade süsteemi KOTKASe eelnõud Riigikogu täiskogu ees.

Neljapäev, 10. oktoober

10. oktoobril kell 16.30 toimub Iisaku looduskeskuses Lendorava LIFE projekti raames koosolek maaomanike kaasamiseks projektitegevustesse.

Reede, 11. oktoober

Reedel, 11. oktoobril algusega kell 15 lasevad Eesti Loodushoiu Keskus ja RMK Põlula kalakasvatuskeskus Narva jõkke kevadel vastsetena Eestisse toodud tuura noorkalad. Tuurasid laseb vette ka keskkonnaminister Rene Kokk.

Laupäev, 12. oktoober

Laupäeval, 12. oktoobril ootab RMK kõiki seenehuvilisi Lahemaale sügisestele seenematkadele. Päev algab 11.15 kogunemisega Viru raba parkla juures, veidi vähem kui 1 km Loksa teeristist Tallinn-Narva maantee ääres. Koos jalutatakse sügiseses Lahemaa metsas metsaande korjates 3-4 km. Seenetark Ene annab nõu, mida sobib panna potti ja mida pannile, mis aga tuleks jätta metsa imetlemiseks ja seeneusside rõõmuks. Eelmise aasta kuivaperioodi järelmõju on sügisvihmadega mööda saanud ja seeni - vähemalt oktoobri alguses -leidub päris palju liike. Lisainfo telefonil 676 7010, e-posti aadressil info.oandu@rmk.ee või RMK kodulehelt https://loodusegakoos.ee/sundmuste-kalender/sundmus#1488

Allikas: Keskkonnaministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.