Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja piirivalveameti ööpäevasündmused (2019-11-18 08:23:02)

 

Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 64 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli kaks avaliku korra rasket rikkumist ja 23 varavastast kuritegu. Registreeriti kaks inimkannatanutega liiklusõnnetust, milles sai viga kaks inimest. Tabati seitse alkoholijoobes sõidukijuhti. Väärtegusid registreeriti 275.

 

Registreeriti kaks piirilt väljastatud sisenemiskeeldu ja Eestist saadeti välja viis inimest. Fikseeriti ka üks salakaubavedamise juhtum.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Ähvardamine

14. novembril teatati, et Põhja-Tallinna linnaosas Niidi tänaval ähvardas 32-aastane mees 63-aastast naist.

Kehaline väärkohtlemine

14. novembril teatati, et Mustamäe linnaosas Siili tänaval tungis 35-aastane mees kallale 33-aastasele naisele.

Juhtumid piiril

14. novembril saabus Moskvast Tallinna lennujaama 1991. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodanik, kellel puudusid asjakohased dokumendid ja piisavad rahalised vahendid riiki sisenemiseks. Piiril väljastati sisenemiskeeld ja mees lahkus tagasi Venemaale.

14. novembril koostas Põhja prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalve talituse ametnik ettekirjutuse Eestist lahkumiseks 1963. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodanikule, kes töötas Eestis ebaseaduslikult. Kohaldati sissesõidukeeld kuueks kuuks.

14. novembril kontrollisid Põhja prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalve talituse ametnikud ettevõtet Raasiku vallas ning kokku viis Ukraina, Moldova Vabariigi ja Valgevene Vabariigi kodanikku, kelle töötamine Eestis ei olnud registreeritud. Nelja isiku viisavaba viibimisaeg lõpetati ennetähtaegselt ning kohaldati sissesõidukeelud.

14. novembril koostas Põhja prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalve talituse ametnik ettekirjutuse Eestist lahkumiseks 1995. aastal sündinud Ukraina kodanikule, kes töötas Eestis ebaseaduslikult. Kohaldati sissesõidukeeld kaheks aastaks.

 

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

14. novembril lõi 26-aastane mees Vinni vallas Küti külas asuvas korteris enda elukaaslast. Mees on kahtlustatavana kinni peetud.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

14.novembril teatati politseile, et 21-aastane mees lõi Narvas Kosmonaudi tänaval asuvas korteris enda elukaaslast.

Vargus

Ajavahemikul 13. - 14. november varastati Iisaku alevikus Tartu maanteel asuvast autost sõiduki istmed ja autoraadio. Esialgne varaline kahju on 1500 eurot.

Juhtumid piiril

Narva-1 piiripunktis kontrolliti 14. novembril Eestisse sisenemisel 1957. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku. Kuna naisel puudusid asjakohased dokumendid, siis väljastati talle sisenemiskeeld ja saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Röövimine

15. novembril sai politsei teate, et Pärnus tungisid kaks seni tuvastamata meest kallale kaupluse hoovis laadimistöid teinud 67-aastasele mehele.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kelmused

Politseile laekus 13. novembril avaldus, mille kohaselt tellis üks tartlane sotsiaalmeedia kaudu 750-eurose rehvipingi ning tegi selle eest 500-eurose ettemakse, ent kaup tähtajaks ei saabunud ning müüja jagab ebausaldusväärseid selgitusi, miks kaup pole kohale jõudnud. Politsei alustas juhtumi uurimiseks kriminaalmenetlust.

Politseile laekus 14. novembril avaldus, mille kohaselt saadeti ühele tartlasele pangast kiri tagasimakse lingiga. Mees klikkis lingil ning sisestas leheküljele oma PIN-koodi ning avastas peale seda, et on sooritanud 4777-eurose makse võõrale välismaisele pangakontole. Politsei alustas kelmusjuhtumi uurimiseks kriminaalmenetlust.

Võrumaa

Vargus

Ööl vastu 14. novembrit murti Antslas Pärna tänaval sisse kauplusesse ning varastati tööriistu. Kahju on selgitamisel.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

 

 

Allikas: PPA 15.11.19 pressiteade

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.