Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti 20. novembri sündmused (2019-11-22 08:00:53)

 

Politsei- ja Piirivalveametis registreeriti 20. novembril 65 avaldust ja teadet kuritegudest, nende hulgas oli kokku 18 varavastast kuritegu. Tabati 12 alkoholijoobes sõidukijuhti ja üks narkojoobes sõidukijuht. Registreeriti 206 väärtegu. Piiril väljastati 13 sisenemiskeeldu.

 

Põhja prefektuur

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

20. novembril teatati, et Haaberstis Õismäe teel toimus konflikt 37-aastase ja 57-aastase mehe vahel.

20. novembril teatati, et 45-aastane mees lõi Lasnamäel Raadiku tänaval 36-aastast meest ja tekitas talle kehavigastusi.

20. novembril teatati, et 41-aastane mees lõi Põhja-Tallinnas Ristiku põiktänaval oma elukaaslast, 34-aastast naist ja tekitas talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Kelmus

20. novembril teatati, et omanikku vahetanud kasutatud auto hooldusraamat võib olla võltsitud. Juhtumi täpsed asjaolud on väljaselgitamisel.

Harjumaa

Vargus

20. novembril teatati, et Paldiskis Tikri tänaval on varastatud erinevaid esemeid. Kahjusumma on üle 370 euro.

Juhtumid piiril

20. novembril tõkestati Tallinna Lennujaamas Eestisse sisenemine seitsmel Gruusia kodanikul (22-, 33-, 34-, 42-, 45- ja 46- aastasel mehel ning 22-aastasel naisel), kellel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi ning piisavad elatusvahendid. Isikud paigutati riigist lahkumiseni lennujaama non-Schengeni alale.

20. novembril kell 15.08 tõkestati Tallinna Lennujaamas Eestisse sisenemine viiel Ukraina kodanikul (28-, 33- ja 41- aastasel mehel ning 24- ja 41-aastasel naisel), kellel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi ning piisavad elatusvahendid. Isikud paigutati riigist lahkumiseni lennujaama non-Schengeni alale.

 

Ida prefektuur

Lääne-Virumaal olulisi juhtumeid ei registreeritud

Ida-Virumaa

Omavoliline sissetungimine

Politseile laekus teade sellest, et 20. novembril siseneti Narvas Energia tänaval asuva ühiselamu tuppa ning võeti kaasa pangakaart, kuus tapeedirulli, kolm värvipurki ja suitsupakk. Kahju kokku on ligi 50 eurot.

Ähvardamine

20. novembril tekkis Narvas 26. Juuli tänaval asuvas autopesulas kahe mehe vahel tüli, mille käigus ähvardas väidetavalt 41-aastane mees kannatanut kehavigastuste tekitamisega. Mees on kahtlustatavana kinni peetud.

Vargus

Ööl vastu 20. novembrit varastati Narvas Kanali tänaval asuvast suvilast trimmer ja perforaator. Kahju kokku on 960 eurot.

Omastamine

Politseile laekus teade sellest, et üürikorterist, mis asub Narvas Tallinna maantee tänaval, viis üürnik minema pesumasina, külmkapi, mikrolaineahju, ukselingid ja aknakardinad. Kahju kokku on 770 eurot.

Juhtum piiril

Narva-1 piiripunktis kontrolliti 20. novembril Eestisse sisenemisel 1983. aastal sündinud Ukraina kodanikku. Kuna naisel puudusid asjakohased dokumendid, siis väljastati talle sisenemiskeeld ja saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

 

Lääne prefektuur

Pärnumaa

Kelmus
20. novembril sai politsei teate, et end investeerimisteenuse pakkujana esitlenud ettevõte pettis Pärnumaal elavalt mehelt välja suure summa raha, mida mees erinevatel aegadel investeerimiseks ettevõtte kontole kandis. Kelmusega tekitatud kahju ulatub esialgseil andmeil üle 150 tuhande euro, kuid täpne kahjusumma on selgitamisel.

Saaremaa

Kehaline väärkohtlemine

20. novembril alustati kriminaalmenetlus selles, et Kuressaares lõi eelmisel päeval 38-aastane mees tekkinud tüli käigus kahvliga oma 72-aastast isa, kes sai viga. Alkoholi tarvitanud 38-aastane mees toimetati politseijaoskonda.

 

Lõuna prefektuur

Tartumaa

Kehalised väärkohtlemised

Ööl vastu 21. novembrit puhkes Tartus Ülikooli tänaval kahe mehe vahel erimeelsus, mille käigus 22-aastane mees lõi 18-aastast noort meest. Politsei pidas lööja kinni ning toimetas esmalt arestimajja kainenema. Meedikud viisid viga saanud noore mehe esmaabiks haiglasse.

Ööl vastu 21. novembrit puhkuse Tartus Kuldnoka tänava eramus naabrimeeste vahel tüli, mille käigus 63-aastane mees lõi 43-aastasele mehele vastu nägu. Politsei pidas lööja kinni ning toimetas jaoskonda. Viga saanud mehe viisid meedikud tervisekontrolliks haiglasse.

Ööl vastu 21. novembrit puhkes Tartu vallas Kärkna küla korteris elukaaslaste vahel tüli, mille käigus 29-aastane mees lõi 21-aastast elukaaslast. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni ning toimetas arestimajja.

Juhtum piiril

20. novembri hilisõhtul saabus Luhamaa maanteepiiripunkti Eestist väljuvale suunale 51-aastane Venemaa Föderatsiooni kodanik, kes olid viibinud Schengeni viisaruumis neli päeva seadusliku aluseta, neist ühe päeva Eestis. Isikule määrati rahatrahv ning tal lubati seejärel riigist lahkuda.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

 

Allikas: PPA pressiteade

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.