Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2019-12-11 08:06:31)

Politsei- ja Piirivalveametis registreeriti möödunud ööpäeva jooksul 77 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli üks avaliku korra raske rikkumine, 39 varavastast kuritegu, sealhulgas 21 vargust. Registreeriti neli inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada neli inimest. Tabati 17 alkoholijoobes sõidukijuhti. Väärtegusid registreeriti 182.

Piirilt väljastati üheksa sisenemiskeeldu ja Eestist saadeti välja kolm inimest.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

9. detsembril teatati, et Kesklinnas Kanali teel asuvas majas ründas 46-aastane mees oma elukaaslast, 45-aastast naist, tekitades sellega füüsilist valu ja kehalisi vigastusi. Politseinikud pidasid mehe kinni.

9. detsembril teatati, et Lasnamäel Muhu tänaval asuvas korteris ründas 29-aastane mees talle tuttavat 30-aastast naist. Mõlemad osapooled olid alkoholijoobes, kiirabi toimetas naise haiglasse.

9. detsembril teatati, et Lasnamäel Mahtra tänaval lõi 71-aastane mees talle tuttavat 39-aastast meest, tekitades füüsilist valu ja kehavigastusi.

9. detsembril teatati, et Põhja-Tallinnas Erika tänaval asuvas korteris lõi 32-aastane mees 35-aastast naist, tekitades füüsilist valu ja kehavigastusi.

9. detsembril teatati, et Nõmmel Männiku teel asuvas majas ründas 66-aastane mees teist 66-aastast meest, kes toimetati haiglasse. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Harjumaa

Avaliku korra raske rikkumine

9. detsembril teatati, et Harkujärve külas asuvas tanklas märatseb 30-aastane mees. Politseinikud pidasid mehe kinni. Juhtumi täpsemad asjaolud selgitatakse kriminaalmenetluses.

Juhtumid piiril

9. detsembril saabusid Tallinna lennujaama Minskist kaks Usbekistani Vabariigi kodanikku: 1992. aastal sündinud mees ja 1992. aastal sündinud mees. Isikutel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Neile koostati piiril väljastatud sisenemiskeelud ja nende passides olevad viisad tunnistati kehtetuks. Kuni sobiva tagasilennuni viibivad nad Tallinna lennujaama reisterminali non-Schengeni alal.

9. detsembril saabusid Tallinna lennujaama Kiievist kaks Ukraina kodanikku: 1995. aastal sündinud naine ja 2000. aastal sündinud naine. Naistel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi ning piisavad elatusvahendid, arvestades riigis viibimise kestust ja olemust või päritoluriiki naasmiseks või transiidiks vajalikud dokumendid. Kuni sobiva tagasilennuni viibivad nad Tallinna lennujaama reisterminali non-Schengeni alal.

9. detsembril saabusid Tallinna lennujaama Kiievist kolm Ukraina kodanikku: 1987. aastal sündinud mees, 1986. aastal sündinud naine ja 2000. aastal sündinud mees. Isikutel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Neile koostati piiril väljastatud sisenemiskeelud ning kuni sobiva tagasilennuni viibivad isikud Tallinna lennujaama reisterminali non-Schengeni alal.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaal olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Ida-Virumaa


Kehalised väärkohtlemised

10. detsembril lõi 62-aastane mees Sillamäel Ranna tänava korteris 67-aastast naist. Mees on kahtlustatavana kinni peetud.

9. detsembril teatas 34-aastane mees, et tema tuttav lõi teda Kohtla-Järvel Betooni tänava maja ees.

Vargused
10. detsembril varastasid 18-aastane ja 22-aastane mees Jõhvis Sompa tänava maja juurest tänavakive. Mehed on kahtlustatavatena kinni peetud.

9. detsembril varastati Narvas Tallinna maantee kauplusest ehteid, meeste kingad ja kassast sularaha 250 eurot. Tekitatud kahju on 360 eurot.

Ajavahemikul 6. - 9. detsember varastati Kohtla-Järvel Kalevi tänava hoovis seisnud sõiduautost magnetofon, kaks helivõimendit ja muud tehnikat. Esialgne vargusega tekitatud kahju on 730 eurot.

Juhtum piiril

Narva-1 piiripunktis kontrolliti 9.detsembril Eestisse sisenemisel 1937.aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku. Kuna mehel puudusid asjakohased dokumendid, siis väljastati talle sisenemiskeeld ja saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kehalised väärkohtlemised

9. detsembri ennelõunal puhkes Tartus Sepa tänaval kahe tuttava mehe vahel erimeelsus, mis päädis rüselusega. Vahejuhtumis keegi õnneks viga ei saanud. Juhtunu üksikasju ning tüli tagamaid selgitab politsei kriminaalmenetluses.

9. detsembril sai politsei väljakutse Tartus Kaunase puiestee korterisse, kus 26-aastane mees oli tüli käigus löönud 32-aastast naist. Kannatanu pöördus tervisekontrolliks traumapunkti. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Juhtumid piiril

9. detsembril tõkestati Koidula piiripunktis Eestisse sisenemine 32-aastasel Venemaa Föderatsiooni kodanikul, kellel puudusid asjakohased dokumendid õigustamaks reisi eesmärki ja tingimusi. Naisele väljastati riiki sisenemiskeeld ning ta saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

9. detsembril kella 21 ajal kontrolliti Koidula piiripunktis Venemaa numbrimärgiga Mercedese veokit, kust avastati elektrišokirelv. Keelatud ese võeti juhilt ära, talle koostati väärteoprotokoll ning seejärel lubati mehel oma teekonda jätkata.

Ööl vastu 10. detsembrit avastasid piirivalvurid Koidula piiripunktis ühest Eesti numbrimärgiga Volvo veokist kiirusmõõteseadet avastava või selle tööd häiriva seadme ehk antiradari, mille omamine ja kasutamine Eestis on keelatud.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Kehaline väärkohtlemine

8. detsembril sai politsei teate, et Paides Pärnu tänaval lõi 35-aastane naine tuttavat 65-aastast meest.

Pärnumaa

Vargus

9. detsembril sai politsei teate, et Pärnus Rüütli tänaval asuvas baaris varastati nädalavahetusel telefon Samsung S9 ja sularaha. Vargusega tekitati kahju ligi 1050 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.