Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2019-12-18 08:10:16)


Politsei-ja Piirivalveametis registreeriti möödunud nädalavahetuse jooksul 100 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 39 varavastast kuritegu, sealhulgas 24 vargust (üks eluruumidest ja kaks sõidukitest). Registreeriti kaks inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kaks inimest. Tabati 18 alkoholijoobes ja üks narkojoobes sõidukijuhti. Väärtegusid registreeriti 197.

Piirilt väljastati kuus sisenemiskeeldu, registreeriti kolm Schengeni viisaeeskirja rikkumist ja Eestist saadeti välja kaks isikut.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

16. detsembril teatati, et Lasnamäel Vikerlase tänaval toimus teineteisele tuttavate, 43-aastase ja 19-aastase mehe vahel konflikt, mille tagajärjel sai noorem mees kehavigastusi. Politseinikud pidasid 43-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

16. detsembril teatati, et Lasnamäel Linnamäe teel tekitas 51-aastane mees füüsilist valu 52-aastasele naisele. Tegemist oli teineteisele tuttavate inimestega. Meesterahvas oli politsei saabudes lahkunud.

16. detsembril teatati, et Mustamäel Sõpruse puiesteel tekkis konflikt 43-aastase mehe ja 41-aastase naise vahel, mille käigus tekitati kehavigastusi. Mõlemad osapooled olid alkoholijoobes. 43-aastane mees peeti kahtlustatavana kinni.

Harjumaa

Kelmus

16. detsembril teatati, et Maardus ostis 44-aastane naine detsembri alguses veebiportaalist kaupa 260 euro eest, ent ei ole tänaseni saanud kätte kaupa ega raha tagasi.


Juhtumid piiril

16. detsembril kell 15.15 saabusid Tallinna lennujaama Kiievist kaks Ukraina kodanikku, 1974. aastal sündinud mees ja 1987. aastal sündinud mees. Meestel puudusid reisiks vajalikud dokumendid. Mõlemale kehtestati sisenemiskeeld ja nad ootavad lennujaama kinnisel alal tagasilendu.

16. detsembril saadeti Eestist välja ja kehtestati aastane sissesõidukeeld 1986. aastal sündinud Ukraina kodanikule, kes oli saabunud Eestisse tänavu oktoobris turistina. Selgus, et mees oli ebaseaduslikult teinud Eestis tööd ning 14. detsembril pannud toime ka varguse.

16. detsembril saadeti Eestist välja ja kehtestati aastane sissesõidukeeld 1986. aastal sündinud Ukraina mehele, kes juhtis sõidukit alkoholijoobes.

16. detsembril tekkis Tallinna Lennujaama turvatöötajatel kahtlus, et 1971. aastal sündinud mehel võib kaasas olla lõhkeaineid. Tapa sõjaväeosas teeniv Taani mees selgitas, et tema kohver on kaasas olnud erinevatel missioonidel ja võib sisaldada lõhkeaine jääke. Selgus, et mehe kohver ei ole ohtlik ja tegu oli arusaamatusega suhtlemisel. Mees lubati Tallinnast väljuvale lennule.

16. detsembril pidas politsei Harjumaal Ämari alevikus autoroolis kinni 1992. aastal sündinud Rumeenia kodaniku, kelle sõidukist leiti kahtlase väärtusega esemeid. Lisaks puudus mehel Eestis kehtiv juhiluba. Mees saadeti Eestist välja ning talle kehtestati kuueks kuuks sissesõidukeeld.

15. detsembril saadeti Eestist välja ja kehtestati kolmeks aastaks sissesõidukeeld 1991. aastal sündinud Ukraina kodanikule, kes rikkus avalikku korda ning keeldus koostööst politseinikega.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaal olulisi sündmusi kuritegudest ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Röövimine

17. detsembril varastasid kaks meest Narvas Kangelaste prospekti kauplusest mänguasju. Kinnipidamisel lõi üks meestest turvameest rusikaga näkku. 17-aastane mees toimetati arestimajja.

Ähvardamine

16. detsembril ähvardas 77-aastane mees Kohtla-Järvel Kalevi tänava korteris noaga enda 70-aastast abikaasat. Mees on kuriteos kahtlustatavana kinni peetud.

Kehaline väärkohtlemine

16. detsembril lõi 52-aastane mees Sillamäel J. Gagarini tänava korteris enda 56-aastast abikaasat. Mees on kahtlustatavana kinni peetud.

Juhtum piiril

Narva-1 piiripunktis kontrolliti 16. detsembril Eestisse sisenemisel 1995. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodanikku. Kuna mehel puudusid asjakohased dokumendid, siis väljastati talle sisenemiskeeld ja saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Asja omavoliline kasutamine

16. detsembri hilisõhtul laekus häirekeskusele teade, et Tartus Uue tänava parklast ärandati sõiduauto Chrysler Neon, millega sõideti otsa samas parklas seisnud Ford Mondeole. Teatele reageerinud politseinikud märkasid ärandatud sõidukit ning andsid sellele peatumismärguande. Juht seisma ei jäänud ning asus politseinike eest ära sõitma kuni masina teekonna lõpetas Kõrveküla lähistel tehtud ohtlik manööver, mille tagajärjel masin kraavi sõitis ning katusele paiskus. Masinas viibis kokku kolm joobes noormeest, kellest 14-aastane ja 17-aastane kuriteos kahtlustatavatena kinni peeti. Noorukid ise vahejuhtumis viga ei saanud.

Kehaline väärkohtlemine

Politseile laekus teade, et 16. detsembril kella 16 paiku löödi Tartus Ringtee tänava kaubanduskeskuse parklas 47-aastast meest. Politseile on lööja teada ning juhtunu täpsemad üksikasjad selgitatakse kriminaalmenetluses.

Viljandimaa

Kelmus

Politseile laekus teade, et 12. detsembril võeti Mulgi vallas elava 53-aastase mehe nimele tema enda teadmata ning nõusolekuta 4000-eurone laen. Juhtunu üksikasju selgitab politsei kriminaaluurimises.

Juhtum piiril

16. detsembril tõkestati Luhamaa piiripunktis Eestisse sisenemine 29-aastasel Venemaa Föderatsiooni kodanikul, kellel puudus piiriületuseks tarvilik viisa. Naisele väljastati riiki sisenemiskeeld ning ta saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Hiiumaa

Kehaline väärkohtlemine

14. detsembril sai politsei teate, et Hiiumaa vallas Lauka külas lõi 26-aastane mees 21-aastast meest, kes sai viga.

Pärnumaa

Kehalised väärkohtlemised

16. detsembril sai politsei teate, et Põhja-Pärnumaa vallas lõi 59-aastane mees oma 41-aastast elukaaslast. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.