Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maa-ameti peadirektorina jätkab Tambet Tiits (2020-02-05 08:45:30)


Tambet Tiits

Keskkonnaminister Rene Kokk kinnitas 4. veebruaril Maa-ameti peadirektoriks ka järgmiseks ametiajaks Tambet Tiitsu, kes on selles ametis olnud alates 2015. aastast.

Keskkonnaminister Rene Koka sõnul on Maa-amet Tambet Tiitsu eelmise ametiaja jooksul edukalt edasi liikunud. "Üheks kõige silmapaistvamaks saavutuseks oli eelmisel kevadel avatud satelliidiandmete keskus ESTHub. Tiitsu lähema tuleviku visioon on hakata Eestit katma kolmemõõtmeliste ruumiandmetega. See pole aga ainuke väljakutse, millega Maa-ameti peadirektor silmitsi seisab, sest vaja on ette valmistada maa korraline hindamine," märkis keskkonnaminister.

Tambet Tiits soovib oma järgmisel ametiajal panustada sellesse, et katastri ja ehitisregistri vahel oleks parem kooskõla. "Kõik hooned, mis on mõõdistuslendude tulemusel saanud kaardile, peaks olema ka ehitisregistris. Samuti on kavas võtta fookusesse planeeringute info, et see oleks kodanikele hõlpsamalt kättesaadav. Meie eesmärk on luua läbipaistvam süsteem ja et igaüks oleks maaga seonduvas hästi informeeritud," lausus Tiits.

Maa-ametile eelnevalt töötas Tiits DTZ Kinnisvaraekspert juhatuse esimehena, Eesti Kinnisvara Hindajate Ühingu juhatuse esimehena ja Eesti Geodeetide Ühingu juhatuse esimehena. Ta on tegutsenud ka Euroopa Liidu maade hindajate organisatsiooni TEGoVA juhatuses, olnud Ehituse, Kinnisvara ja Geomaatika Kutsenõukogu aseesimees ja kutsekomisjoni esimees.

Allikas: Keskkonnaministeeriumi pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.