Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2020-02-21 07:25:27)

Politsei- ja Piirivalveametis registreeriti möödunud ööpäeva jooksul 89 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli üks tapmine, registreeriti 53 varavastast kuritegu, sealhulgas 29 vargust. Registreeriti kolm inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kolm inimest. Tabati üheksa alkoholijoobes sõidukijuhti.

Piirilt väljastati viis sisenemiskeeldu ja Eestist saadeti välja üks inimene.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

19. veebruaril teatati, et Mustamäel E. Vilde teel asuvas korteris ründas 49-aastane mees oma elukaaslast, 52-aastast naist. Mõlemad osapooled olid alkoholijoobes. Politseinikud pidasid ründaja kinni.

Vargused

19. veebruaril teatati, et Balti jaamas asuvast ootepaviljonist varastati seljakott, mille sees oli nii tehnikat, isiklikke asju kui ka rahakott ja dokumendid. Kahju 2380 eurot.

19. veebruaril teatati, et Põhja-Tallinnas Peetri tänaval seisvasse veoautosse on sisse murtud ja varastatud sealt tehnikat. Kahju 704 eurot.

19. veebruaril teatati, et Lasnamäel Pae tänaval asuva asutuse riietusruumist on varastatud mobiiltelefon, kõrvaklapid, riideid ja rahakott. Kahju on selgitamisel.

Tapmine

19. veebruaril teatati, et Mustamäel Sõpruse puiesteel lõi meesterahvas noaga teist meest. Kiirabi toimetas raskelt kannatada saanud 56-aastase mehe haiglasse, kus ta paari tunni pärast suri.

Juhtumid piiril

19. veebruaril saabus Tallinna lennujaama Kiievist 1990. aastal sündinud Ukraina kodanik, kel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Mehele koostati piiril sisenemiskeeld ja ta viibib Tallinna lennujaama non-Schengeni alal kuni esimese võimaluseni lahkumiseks.

19. veebruaril viis Põhja piiri- ja migratsioonijärelevalvetalituse ametnik läbi illegaalimenetluse 1981. aastal sündinud Valgevene Vabariigi kodaniku suhtes, kes viibis Schengeni alal 8 kalendripäeva seadusliku aluseta. Mehele koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks ja kohaldati kuueks kuuks sissesõidukeeld. Isik lahkus Eestist sama päeva õhtul.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaal teateid kuritegudest ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

19. veebruaril teatati politseile, et Sillamäel Aedniku tänava majas toimus kaklus 42-aastase mehe ja 57-aastase naise vahel. Politsei pidas mehe kinni.

19. veebruaril pöördus Narva politseijaoskonda 22-aastane mees, kes teatas, et Narvas Võidu prospekti korteris tekitati talle füüsilist valu. Kõik juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Vargus

Ajavahemikul 18. - 19. veebruaril varastati Sillamäel Aedniku tänava suvilast erinevaid tööriistu. Esialgne vargusega tekitatud kahju on 550 eurot.

Juhtumid piiril

Narva-1 piiripunktis kontrolliti 19. veebruaril kella 9.00 ajal Eestisse sisenemisel kahte Gruusia kodanikku. Kuna meestel puudusid asjakohased dokumendid, siis väljastati neile sisenemiskeeld ja saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

Narva-1 piiripunktis kontrolliti 19. veebruaril kella 15.00 ajal Eestisse sisenemisel 1974. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku. Kuna mehel puudusid asjakohased dokumendid, siis väljastati talle sisenemiskeeld ja saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

Narva-1 piiripunktis kontrolliti 19. veebruaril kella 18.33 ajal Eestisse sisenemisel 1979. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku. Kuna mehel puudusid asjakohased dokumendid, siis väljastati talle sisenemiskeeld ja saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa

Kehaline väärkohtlemine

19. veebruari õhtul lõi 40-aastane mees Kanepi vallas puhkenud tüli käigus tuttavat 52-aastast naist. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Viljandimaa

Vargus

19. veebruari hommikul avastati, et Mulgi vallas Kamara külas on sisse murtud tanklasse, kust varastati 850 eurot sularaha. Juhtunu üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine

19. veebruaril sai politsei teate, et Haapsalus Tallinna maanteel lõi 40-aastane mees tuttavat 51-aasast meest, kes sai viga.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.