Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti nädalavahetuse ja pühade sündmused (2020-02-26 08:19:31)

Möödunud reedest selle esmaspäevani registreeriti 175 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli kaks raske tervisekahjustuse tekitamist ja neli avaliku korra rasket rikkumist. Toime pandi 69 varavastast kuritegu, sealhulgas kaks röövimist ja 34 vargust. Registreeriti üheksa
inimvigastustega liiklusõnnetust, milles hukkus üks ja sai vigastada üheksa inimest. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 74, narkojoobes sõidukijuhte seitse. Piiril väljastati 27 sisenemiskeeldu, Eestist saadeti välja seitse inimest. Registreeriti viis Schengeni viisaeeskirja rikkumist.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Avaliku korra rikkumine

23. veebruaril teatati, et Kesklinnas Viru tänaval toimus kaklus 32-aastase ja 50-aastase mehe vahel, mille käigus põhjustati viimasele kehavigastusi. Juhtunu asjaolud selgitab menetlus.

Kehalised väärkohtlemised

21. veebruaril teatati peretülist Nõmmel, mille käigus lõi ja ajas taga mees 26-aastast naist, tekitades talle valu ja kehavigastusi. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

21. veebruaril teatati peretülist Uus-Maleva tänaval, mille käigus lõi 31-aastane mees 28-aastast naist, tekitades talle valu ja kehavigastusi. Mees peeti politseinike poolt kinni ja toimetati jaoskonda.

21. veebruaril teatati peretülist Manufaktuuri tänaval, mille käigus lõi 37-aastane mees 38-aastast naist, tekitades talle valu ja kehavigastusi. Mees peeti politseinike poolt kinni ja toimetati jaoskonda.

21. veebruaril teatati peretülist Sõle tänaval, mille käigus tungis 56-aastane mees kallale 46-aastasele naisele, tekitades talle valu ja kehavigastusi. Mees peeti politseinike poolt kinni ja toimetati jaoskonda.

21. veebruaril teatati vahejuhtumist Mustakivi teel, mille käigus lõi seni tuvastamata naisterahvas 19-aastast naist jalaga, tekitades talle valu ja kehavigastusi

22. veebruaril teatati, et Mustamäel Kadaka teel ründas 27-aastane mees talle tuttavat 27-aastast meest. Kiirabi vaatas kannatanu vigastused üle ja toimetas täpsemaks kontrolliks haiglasse. Politseinikud pidasid ründaja kinni.

22. veebruaril teatati, et Kesklinnas Narva maanteel asuvas baaris ründasid seni tuvastamata isikud 33-aastast meest. Kiirabi toimetas kannatanu haiglasse.

22. veebruaril teatati, et Kesklinnas Mere puiesteel asuva söögikoha ees toimub kaklus viie inimese vahel. Sündmuskohalt viisid politseinikud jaoskonda ja sealt kiirabiga haiglasse kontrolli 22-aastane mehe. Kainenema toimetati ka 23-aastane naine.

22. veebruaril teatati, et Lasnamäel Uuslinna tänaval asuvas baaris toimus konflikt 40-aastase ja 26-aastase mehe vahel. Politseinikud toimetasid mõlemad osapooled jaoskonda.

22. veebruaril teatati, et Põhja-Tallinnas Niidi tänaval asuvas korteris lõi 44-aastane naine talle tuttavat 54-aastast meest. Keegi tõsiselt viga ei saanud.

23. veebruaril teatati, et Põhja-Tallinnas Madala tänaval tekitati kehavigastusi ja füüsilist valu 58-aastasele mehele. Kiirabi toimetas kannatanu haiglasse. Sündmuskohalt viidi üks mees ka jaoskonda. Juhtunu asjaolud selgitab menetlus.

23. veebruaril teatati, et Kesklinnas Estonia puiesteel mindi kallale 28-aastasele mehele. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 39-aastase mehe.

23. veebruaril teatati, et Kesklinnas Vana-Posti tänaval toimus kaklus kahe 19-aastase mehe vahel, mille käigus tekitati kehavigastusi. Juhtunu asjaolud selgitab menetlus.

23. veebruaril teatati, et Lasnamäel Raadiku tänaval tekis konflikt omavahel tuttavate 35-aastase naise ja 38-aastase mehe vahel, mille käigus tekitati füüsilist valu.

23. veebruaril teatati, et Lasnamäel Pae tänaval tekitasid tundmatud isikud kehavigastusi 45-aastasele mehele. Juhtunu asjaolud selgitab menetlus.

24. veebruaril teatati, et Põhja-Tallinnas Kopli tänaval toimus kaklus mitme mehe vahel. Kiirabi kontrollis kannatada saanud 54-aastase mehe vigastused.

24. veebruaril teatati, et Põhja-Tallinnas Sõle tänaval ründas 32-aastane mees oma abikaasat, 33-aastast naist, tekitades talle füüsilist valu ja tervisekahjustusi. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Röövimine

22. veebruaril teatati, et Kristiines Mooni tänaval rööviti käekott, milles oli rahakott ja dokumendid.

Vargused

22. veebruaril teatati, et Pirital Purje tänaval on lõhutud maja uks ning varastatud majast elektritarvikuid. Kahju 7000 eurot.

22. veebruaril teatati, et Kesklinnas Uus-Sadama tänaval parkivasse sõidukisse on sisse murtud ja varastatud elektroonikat ning sularaha. Kahju 850 eurot.

22. veebruaril teatati, et Kesklinnas Uus-Sadama tänaval on sisse murtud sõidukisse ja varastatud kohver isiklike asjadega.

23. veebruaril teatati politseile, et Põhja-Tallinnas Sitsi tänavas tungiti sisse korterisse, millest varastati ehteid. Kahju on hinnanguliselt 3000 eurot.

24. veebruaril teatati, et Pirital Vahtriku teel on varastatud elumajast tehnikat ja sularaha. Kahju üle 1025 euro.

Harjumaa

Avaliku korra raske rikkumine

23. veebruaril teatati, et Loksal Tallinna tänaval ähvardas noa ja haamriga 40-aastane mees 22-aastast meest ja 22-aastast naist. Politsei pidas 40-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

Kehalised väärkohtlemised

23. veebruaril teatati, et Keila linnas Keskväljaku tänaval toimus kaklus 22-aastase ja 23-aastase mehe vahel, mille käigus tekitati kehavigastusi. Kannatanu toimetati haiglasse. Juhtunu asjaolud selgitab menetlus.

23. veebruaril teatati, et Maardus Keemikute tänaval tekitas 36-aastane mees kehavigastusi enda tuttavale, 38-aastasele naisele. Kannatanu viidi haiglasse. Politsei pidas 36-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

24. veebruaril teatati, et Uuskülas ründas 27-aastane alkoholijoobes mees oma elukaaslast, 18-aastast naist. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

24. veebruaril teatati, et Vaida alevikus asuvas kortermajas lõi 38-aastane mees 48-aastast meest. Politseinikud pidasid ründaja kinni.

Vargused

21. veebruaril teatati Viimsi vallas toimunud vargusest, mille käigus siseneti eramajja ning varastati sealt väärtesemeid kogusummas ligikaudu 5000 eurot.

24. veebruaril teatati, et Kiiru alevikus varastati soojakus asuvast seifist sularaha. Kahju 8000 eurot.

Juhtum tulirelvaga

23. veebruaril teatati, et Ämari alevikus Lennu tänaval ähvardasid 35- ja 41-aastane mees 36-aastast meest relvataolise esemega. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab menetlus.

Juhtumid piiril

21. veebruaril saabus Tallinna lennujaama Moskvast 1989. aastal sündinud Ukraina kodanikust mees, kellel puudusid asjakohased dokumendid ning piisavad elatusvahendid. Talle koostati sisenemiskeeld ning ta viibib tagasilennuni Tallinna lennujaama non-Schengeni alal.

21. veebruaril saabusid Tallinna lennujaama Kiievist kaks Ukraina kodanikku: 1984. aastal sündinud mees ja 1992. aastal sündinud naine, kel puudusid asjakohased dokumendid ning piisavad elatusvahendid. Neile koostati sisenemiskeelud ning nad viibivad tagasilennuni Tallinna lennujaama non-Schengeni alal.

22. veebruaril Helsingist Tallinna Vanasadamasse saabunud reisilaeva nimekirjas olid kaks Soome Vabariigi kodanikku: 1989. aastal sündinud naine ja 1993. aastal sündinud mees, kellele on kohaldatud sissesõidukeeld Eesti Vabariiki kuni 29.02.2020. 1993. aastal sündinud mees omas jope taskus tsiviilkäibes keelatud külmrelva (kasteet). Kuna isikutest lähtus oht avalikule korrale ja riigi julgeolekule, siis koostati neile EL kodaniku viibimisõiguse piiramised ja ettekirjutused Eestis lahkumiseks. Mees ja naine lahkusid samal päeval laevaga tagasi Helsingisse.

22. veebruaril kontrollis Põhja prefektuuri Tallinna kordoni patrull Tallinnas Lootsi tänaval Eesti Vabariigi registreerimismärgiga mootorsõidukit Saab, mida juhtis 1997. aastal sündinud Gruusia kodanik. Mees kasutas sõidukit taksoveol infoühiskonna teenuse vahendusel ilma sõidukikaardita. Mehele määrati rahatrahv 75 trahviühikut, summas 300 eurot. Lisaks võeti tema pass hoiule.

23. veebruaril koostati sisenemiskeeld Tallinnasse saabunud 1993. aastal sündinud Ukraina kodanikule, kel puudus kehtiv viisa ja reisi eesmärki ning tingimusi õigustavad dokumendid.

23. veebruaril paigutati kuni kaheks kuuks kinnipidamiskeskusse 1986. aastal sündinud Gruusia kodanikust mees, kes töötas Eestis ebaseaduslikult ja proovis politsei eest põgeneda. Talle koostati Eestisse sissesõidukeeld viieks aastaks. Mees viibib kinnipidamiskeskuses kuni väljasaatmiseni.

23. veebruaril kontrolliti Tallinna sadamas Helsingi laevale suunduvat sõidukit, mida juhtis 1973. aastal sündinud Leedu kodanikust mees. Sõidukist avastati kast 10 000 sigaretiga, millel puudusid maksumärgid. Mees koos sõidukiga anti üle Maksu- ja Tolliameti (EMTA) töötajatele, kes alustasid mehe suhtes väärteomenetlust.

24. veebruaril saabus Tallinna lennujaama Moskvast 1997. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanik, kel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi ning piisavad elatusvahendid, arvestades riigis viibimise kestust ja olemust või päritoluriiki naasmiseks või transiidiks vajalikud dokumendid. Mehele koostati piiril väljastatud sisenemiskeeld ning isikule väljastatud viisa tunnistati kehtetuks. Mees lahkus sama päeva õhtul lennuga Moskvasse.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Kehaline väärkohtlemine

21. veebruaril sai politsei väljakutse Jõgeva valda Rääbise külla, kus ühise alkoholi tarvitamise käigus löödi terava esemega 34-aastast meest. Politsei pidas sündmuskohal kinni 58-aastase mehe ning 41-aastase naise ning toimetas nad arestimajja. Viga saanud mehe viisid meedikud haiglaravile.

Tartumaa

Vargus

24. veebruari õhtul teatati politseile, et Tartus Vaksali tänava korterist varastati 1700 eurot sularaha. Politsei pidas kuriteos kahtlustatavana kinni 35-aastase mehe.

Kehalised väärkohtlemised

23. veebruaril puhkes Kambja vallas Kaatsi külas 67-aastase ja 58-aastase mehe vahel tüli, mis päädis kähmlusega. Rüseluses sai viga 58-aastane mees, kelle meedikud esmaabiks haiglasse viisid. Politsei pidas lööja kinni ning viis esmalt arestimajja kainenema.

Ööl vastu 23. veebruari löödi Tartus Vanemuise tänaval 27-aastast meest. Meedikud viisid mehe tervisekontrolliks haiglasse. Juhtunu üksikasju selgitab politsei kriminaaluurimises.

Ööl vastu 22. veebruari lõi joobes 26-aastane mees Tartus Küüni tänava meelelahutusasutuses 22-aastast meest. Politsei pidas lööja kuriteos kahtlustatavana kinni.

Valgamaa

Tapmine

Ööl vastu 22. veebruari teatati häirekeskusele, et Valgas Savi tänaval lõi 47-aastane mees tuttavat 55-aastast meest terava esemega. Raskelt kannatada saanud 55-aastane mees suri haiglas. Politsei pidas lööja kuriteos kahtlustatavana kinni. Mehele esitati kahtlustus tapmises. Kohus rahuldas prokuratuuri taotluse ja võttis mehe vahi alla.

Juhtumid piiril

21. veebruaril saabus jalgsi Koidula piiripunkti kaudu Venemaa Föderatsioonist Eesti Vabariiki 39-aastane Venemaa Föderatsiooni kodanik, kelle politseinikud joobnuna umbes 7 kilomeetri kauguselt haagisega veoauto DAF roolist tabasid. Mees kõrvaldati juhtimiselt ning autorong paigutati Koidula piiripunkti territooriumile. Isikule väljastatud Läti Vabariigi Schengeni viisa tunnistati kehtetuks ja ta lahkus tagasi Venemaa Föderatsiooni.

21. veebruaril kella 10 paiku kontrollisid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis Venemaa numbrimärgiga Jeepi ning avastasid selle salongist tsiviilkäibes keelatud kumminuia. Juht ühes keelatud esemega anti üle tolliametnikele.

22. veebruaril kontrollisid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis Venemaa numbrimärgiga Mitsubishit, kust avastasid vedrujõul avaneva noa, mille omamine ja kasutamine on relvaseadusest tulenevalt tsiviilkäibes keelatud. Keelatud ese konfiskeeriti, mehe suhtes alustati väärteomenetlus ning peale menetlustoiminguid lubati mehel Venemaale naasta.

22. veebruaril kella 15 ajal avastasid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis kontrollitud Venemaa Föderatsiooni numbrimärgiga sõiduautost kiirusmõõteseadet avastava või selle tööd häiriva seadme ehk antiradari, mille omamine ja kasutamine Eestis on keelatud.

23. veebruaril koostasid Lõuna prefektuuri piiriametnikud ettekirjutused Eestist lahkumiseks seitsme päeva jooksul kahele Usbekistani Vabariigi kodanikele, kes viibisid Eesti Vabariigis seadusliku aluseta. Isikutele kohaldati kuueks kuuks sissesõidukeelud.

23. veebruaril kella 10.30 ajal saabus Luhamaa piiripunkti Venemaa numbrimärgiga Toyota maastur. Piirivalvurid leidsid kontrolli käigus sõiduauto uksetaskust teleskoopnuia, mis on relvaseadusest tulenevalt tsiviilkäibes keelatud. Isiku koos löögirelvaga anti üle tolliametnikele.

23. veebruaril tuvastasid piirivalvurid, et Luhamaa piiripunkti saanud Mercedese juht on tarvitanud alkoholi. Ta kõrvaldati juhtimiselt ning toimetati politseijaoskonda. Mehe sõiduvahend teisaldati tasulisse parklasse.

24. veebruaril kella 9.30 ajal avastasid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis kontrollitud Venemaa Föderatsiooni numbrimärgiga sõiduautost kiirusmõõteseadet avastava või selle tööd häiriva seadme ehk antiradari, mille omamine ja kasutamine Eestis on keelatud.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

24. veebruaril teatati politseile, et Rakveres Pika tänava korteris lõi 45-aastane mees 48-aastast elukaaslast. Politsei pidas lööja kinni.

23. veebruaril sai politsei väljakutse Rakveres F.R.Kreutzwaldi tänava meelelahutusasutusse, kus 21-aastane mees lõi 21-aastast naist. Politsei pidas lööja kinni.

22. veebruaril teatati politseile, et Haljala vallas eramus lõi 24-aastane mees enda 59-aastast ema. Politsei pidas lööja kinni.

Vargus

Ajavahemikul 22. - 24. veebruar tungiti akna lõhkumise teel sisse Tapal Pika tänava kauplusesse. Sealt varastati kolm tahvelarvutit väärtusega 397 eurot.

Ähvardamine

23. veebruaril teatati politseile, et Haljala vallas tulid kolm seni kindlaks tegemata meest 28-aastase naise koduukse taha ja ähvardasid teda. 28-aastane naine tundis ohtu oma varale. Mehed lahkusid enne politsei saabumist. Kõik juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

24. veebruaril teatati politseile, et Narvas V.Gerassimovi tänava korteris lõi 39-aastane mees 36-aastast elukaaslast. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

24. veebruaril alustati kriminaalmenetlus selles, et 23. veebruaril löödi Kohtla-Järvel Pargitaguse tänaval 16-aastast meest. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

23. veebruaril sai politsei väljakutse Narvas Uusküla tänava korterisse, kus 30-aastane mees lõi 31-aastast elukaalast. Politsei pidas mehe kinni.

23. veebruaril alustati kriminaalmenetlus selles, et Sillamäel Ranna tänaval lõi tuttav naine 21-aastast naist. Kõik juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

23. veebruaril teatati politseile, et Lüganuse vallas eramus lõi 47-aastane mees 43-aastast elukaaslast. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

23. veebruaril sai politsei väljakutse Jõhvis Kaare tänava meelelahutusasutusse, kus löödi 35-aastast meest. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

23. veebruaril teatati politseile, et Narvas Mõisa tänava meelelahutusasutuses lõi 49-aastane mees 31-aastast naist. Politsei pidas mehe kinni.

22. veebruaril lõi 44-aastane mees Narvas Kangelaste prospekti korteris enda 36-aastast abikaasat. Politsei pidas mehe kinni.

22. veebruaril sai politsei väljakutse Narvas Mõisa tänava meelelahutusasutuse juurde, kus 20-aastane mees lõi 45-aastast meest. Politsei pidas lööja kinni.

22. veebruaril teatati politseile, et Narvas Rakvere tänava korteris teeb 34-aasatane mees valu enda 10-kuusele lapsele. Politsei pidas mehe kinni.

21. veebruaril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Sõpruse tänava korteris lõi 60-aastane mees 45-aastast elukaaslast. Politsei pidas mehe kinni.

Raske tervisekahjustuse tekitamine

24. veebruaril sai politsei väljakutse Kohtla-Järvele Ridaküla tänavale, kus 53-aastase mehe ja 52-aastase naise vahel tekkis tüli. Mõlemad inimesed viidi kiirabiga haiglasse. Politsei pidas mehes kuriteos kahtlustatavana kinni.

Avaliku korra raske rikkumine

24. veebruaril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Sõpruse tänava maja juures tehti mitu lasku relvataolise esemega. Tegemist ei olnud tulirelvaga. Politsei pidas kuriteos kahtlustatavana kinni 52-aastase mehe.

Võltsitud dokument

21. veebruaril peeti liiklusjärelevalve teostamise käigus Kohtla-Järvel Pärna tänaval kinni sõiduk, mida juhtis 23-aastane mees. Juhtimisõiguse kontrollimise käigus esitas mees juhiloa, mis oli võltsimistunnustega. Juht toimetati edasisteks menetlustoiminguteks jaoskonda.

Juhtumid piiril

Narva-1 piiripunktis kontrolliti 21. veebruaril kella 20.47 ajal Eestisse sisenemisel 1950. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku. Kuna mehel puudusid asjakohased dokumendid, siis väljastati talle sisenemiskeeld ja saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

Narva-1 piiripunktis kontrolliti 22. veebruaril kella 12.38 ajal Eestisse sisenemisel 1939. aastal sündinud Ukraina kodanikku. Kuna naisel puudusid asjakohased dokumendid, siis väljastati talle sisenemiskeeld ja saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

Narva-1 piiripunktis kontrolliti 22. veebruaril kella 13.06 ajal Eestisse sisenemisel 1990. aastal sündinud Ukraina kodanikku. Kuna mehel puudusid asjakohased dokumendid, siis väljastati talle sisenemiskeeld ja saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

Narva-1 piiripunktis kontrolliti 22. veebruaril kella 13.14 ajal Eestisse sisenemisel 1998. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku. Kuna naisel puudusid asjakohased dokumendid, siis väljastati talle sisenemiskeeld ja saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

Narva-1 piiripunktis kontrolliti 23. veebruaril kella 12.38 ajal Eestisse sisenemisel 1993. aastal sündinud Moldova kodanikku. Kuna mehel puudusid asjakohased dokumendid, siis väljastati talle sisenemiskeeld ja saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

Narva-1 piiripunktis kontrolliti 23. veebruaril kella 15.24 ajal Eestisse sisenemisel 1986. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku. Kuna mehel puudusid asjakohased dokumendid, siis väljastati talle sisenemiskeeld ja saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

Narva-1 piiripunktis kontrolliti 23. veebruaril kella 16.44 ajal Eestisse sisenemisel 1994. aastal sündinud India Vabariigi kodanikku. Kuna mehel puudusid asjakohased dokumendid, siis väljastati talle sisenemiskeeld ja saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

Narva-1 piiripunktis kontrolliti 23. veebruaril kella 17.07 ajal Eestisse sisenemisel 1993. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku. Kuna mehel puudusid asjakohased dokumendid, siis väljastati talle sisenemiskeeld ja saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

Narva-1 piiripunktis kontrolliti 23. veebruaril kella 17.36 ajal Eestisse sisenemisel 1993. aastal sündinud Ukraina kodanikku. Kuna mehel puudusid asjakohased dokumendid, siis väljastati talle sisenemiskeeld ja saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

Narva-1 piiripunktis kontrolliti 23. veebruaril kella 20.31 ajal Eestisse sisenemisel 1993. aastal sündinud Ukraina kodanikku. Kuna mehel puudusid asjakohased dokumendid, siis väljastati talle sisenemiskeeld ja saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

Narva-1 piiripunktis kontrolliti 23. veebruaril kella 20.31 ajal Eestisse sisenemisel 1993. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku. Kuna mehel puudusid asjakohased dokumendid, siis väljastati talle sisenemiskeeld ja saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

Narva-1 piiripunktis kontrolliti 23. veebruaril Eestisse sisenemisel kolme Valgevene Vabariigi kodanikku. Kuna neil puudusid asjakohased dokumendid, siis väljastati neile sisenemiskeeld ja saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

Narva-1 piiripunktis kontrolliti 24. veebruaril kella 11.38 ajal Eestisse sisenemisel 1977. aastal sündinud Valgevene Vabariigi kodanikku. Kuna mehel puudusid asjakohased dokumendid, siis väljastati talle sisenemiskeeld ja saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

Narva-1 piiripunktis kontrolliti 24. veebruaril kella 13.46 ajal Eestisse sisenemisel 1952. aastal sündinud Valgevene Vabariigi kodanikku. Kuna naisel puudusid asjakohased dokumendid, siis väljastati talle sisenemiskeeld ja saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

Narva-1 piiripunktis kontrolliti 24. veebruaril kella 21.28 ajal Eestisse sisenemisel 1972. aastal sündinud Ukraina kodanikku. Kuna mehel puudusid asjakohased dokumendid, siis väljastati talle sisenemiskeeld ja saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Kehaline väärkohtlemine

22. veebruaril sai politsei teate, et Türi vallas ründas 20-aastane mees oma 19-aastast õde. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Läänemaa

Vargus

24. veebruaril sai politsei teate, et varem sarnaste kuritegude eest karistatud 48-aastane mees möödus Haapsalus Jaama tänaval asuvas kaupluses kassadest kauba eest tasumata. Kaupluse töötaja pidas mehe kinni ja andis ta üle politseile.

Kehaline väärkohtlemine

21. veebruaril sai politsei teate, et Haapsalus lõi 50-aastane mees ühise alkoholo tarvitamise käigus 47-aastast meest, kes sai viga.

Pärnumaa

Omavoliline sissetung

21. veebruaril sai politsei teate, et Pärnus Põdra tänaval siseneti omaniku loata eluhoonesse ja varastati alkoholi. Omavolilise sissetungimise ja vargusega tekitati kahju ligi 1000 eurot.

Vargused

21. veebruaril sai politsei teate, et Põhja-Pärnumaa vallas asuvast kauplusest varastati sularaha, alkoholi ja tubakatooteid. Vargusega tekitati kahju ligi 2700 eurot.

23. veebruaril sai politsei teate, et Häädemeeste vallas varastati eramust ja selle kõrvalhoonest grammofon, võsasaag ja muid esemeid. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

Raplamaa

Vargused

24. veebruaril sai politsei teate, et Kehtna vallas varastati eramust elektrilisi tööriistu ja kütust. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

21. veebruaril sai politsei teate, et Märjamaa vallas siseneti metallukse lahtilõikamise teel kauplusesse, kuid vargus jäi lõpule viimata. Ukse lõhkumisega tekitatud kahju on selgitamisel.

Saaremaa

Kehaline väärkohtlemine

21. veebruaril sai politsei teate, et Kuressaares lõi 28- aastane mees oma 50-aastast elukaaslast, kes sai viga.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.