Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 10. nädala eelinfo (2020-03-02 06:59:18)


Esmaspäev, 2. märts

· Kell 13 toimub Maaeluministeeriumi väikeses saalis Eesti toidu- ja põllumajandussektori infotund, mille eesmärgiks on jagada teavet toiduohutuse ja loomatervise valdkonnas toimuvatest arengutest. Päevakavas on rahvusvahelise ühtse toidustandardite programmi Codex Alimentarius ülevaade; Maailma Kaubandusorganisatsiooni (WTO) toiduohutuse ja -hügieeni ning loomatervise reeglitega seotud kaubandusteemade ülevaade ning Euroopa Komisjoni alalise komitee teemade kokkuvõte.

Kolmapäev, 4. märts

  • Kell 9 algab Tartus, V Spa hotelli konverentsikeskuses Euroopa Komisjoni Ühenduse Sordiameti (CPVO), Maaeluministeeriumi ja Põllumajandusameti koostöös toimuv rahvusvaheline sordikaitse seminar. Tutvustatakse sordikaitse põhialuseid ning kasulikkust põllumajandustootjale.

Päevakava ja lisainfo: https://www.agri.ee/et/rahvusvaheline-seminar-sordikaitsest-ja-selle-kasulikkusest-4-martsil-2020-tartus

  • Kell 13 osalevad maaeluminister Arvo Aller ning kalanduspoliitika ja välissuhete asekantsler Siim Tiidemann Maaeluministeeriumi suures saalis kalandusnõukogu istungil. Antakse ülevaade Euroopa Merendus- ja Kalandusfondi (EMKF) 2014-2020 rakendamise hetkeseisust, selle aasta taotlusvoorudest ja uue 2021‒2027 Euroopa Merendus-, Kalandus- ja Vesiviljelusfondi rahastusperioodi ettevalmistusega seonduvast.

  • 4.-5. märts viibib Maaeluministeeriumi kantsler Tiina Saron Brüsselis, kus ta kohtub Maaeluministeeriumi esinduse põllumajandustalitusega ja Euroopa Komisjoni peadirektoraatide kõrgete ametnikega, et arutada uue roheleppe ja selle algatuste (näiteks "talust taldrikuni") ning bioloogilise mitmekesisuse strateegiaid.

Neljapäev, 5. märts

  • Maaeluminister Arvo Aller osaleb Vabariigi Valitsuse istungil ja kabinetinõupidamisel.

Allikas: Maaeluministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.