Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2020-04-15 08:28:20)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 53 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende seas oli 22 varavastast kuritegu, sealhulgas 14 vargust. Registreeriti neli inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada neli inimest. Tabati üheksa alkoholijoobes sõidukijuhti.

Piiril registreeriti üks Schengeni viisaeeskirja rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

13. aprillilteatati, et Kristiines Kuldnoka tänaval ründas seni tuvastamata mees 30-aastast meest.

13. aprillilteatati politseile, et Lasnamäel Pallasti tänaval asuvas korteris lõi 29-aastane mees 30-aastast naist. Mõlemad osapooled olid alkoholijoobes.

Vargused

13. aprillil teatati, et Kesklinnas Tammsaare teel asuvast ehitussoojakust on varastatud erinevaid tööriistu. Kahju kokku 1460 eurot.

13. aprillil teatati, et Kristiines Paldiski maanteel tungiti sisse korterisse ning varastati sealt ehteid ja riideid. Kahju 393 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa

Vargus

3. aprillil avastati Põlva vallas Uibujärve külas ebaseaduslikult raiutud enam kui 20 tihumeetrit metsa. Esialgne kahju on 1280 eurot.

Tartumaa

Kelmused

Politsei poole pöördus Tartu linnas elav mees, kes sõlmis märtsikuu lõpus enda arvates ühe välismaise pangaga laenulepingu, mille jõustumiseks tuli tal ülekandega ettevõttele raha kanda. Soovitud laenu mees aga ei saanudki. Tundes, et teda on petetud, pöördus mees politsei poole, kes alustas juhtunu üksikasjade selgitamiseks kriminaalmenetluse.

13. aprillil pöördus politseisse Tartus elav naine, kes oli nädalapäevad tagasi püüdnud internetikuulutuse kaudu omale osta koera. Heausklik naine kandis müüjale soovitud looma eest üle 250 eurot, ent loom tema ei jõudnud. Ka ei ole naine looma eest ülekantud raha tagasi saanud. Abi saamiseks pöördus naine politseisse ning juhtunu üksikasju selgitab politsei nüüd kriminaalmenetluses.

13. aprillil teatas Tartus elav mees, et sai kuu alguses autoostul petta. Nimelt soovis mees endale osta sõiduautot Mercedes-Benz S350 maksumusega 4000 eurot ning tegi tehingu kinnitamiseks müüja kontole ka ettemaksu. Sõidukit aga mees oma valdusesse saanud tänaseni ei ole ning ka raha ei ole talle tagastatud. Mees pöördus politsei poole ning selle vahejuhtumi asju selgitatakse kriminaalmenetluses.

Juhtumid piiril

13. aprillil kell 14.40 peeti Valgas Piiri tänaval kinni ebaseaduslikult piiri ületanud Eestis elav Läti Vabariigi kodanik. 30-aastasele mehele määrati rikkumise eest rahatrahv ja kehtestati karantiin oma elukohas.

13. aprillil kell 13.40 peeti Luhamaa piiripunktis Eestist lahkumisel kinni 46-aastane Venemaa Föderatsiooni kodanik, kes oli viibinud Schengeni viisaruumis seadusliku aluseta kuus päeva ning veetnud need kõik Eestis. Mehele koostati ettekirjutus riigist lahkumiseks ning ta naasis kodumaale.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

13. aprillil alustati menetlust selles, et märtsi alguses lõi Vinni vallas Voore külas mees 66-aastast meest, tekitades kannatanule füüsilist valu ja kehavigastusi.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

13. aprillil teatati politseile, et Narvas Kangelaste tänaval lõi tekkinud tüli käigus tundmatu naine 35-aastast naist, tekitades kannatanule füüsilist valu. Juhtunu asjaolud selgitab menetlus.

Vargused

13. aprillil teatati politseile, et Narvas Tiimani tänava korterist on varastatud kaks televiisorit ja muud vara kogusummas 1430 eurot.

13. aprillil alustati kriminaalmenetlus selles, et 29. veebruaril varastati Jõhvis Narva maantee kauplusest mündilugeja. Varguse ja lõhkumise tagajärjel tekitati kahju ligikaudu 1913 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

13. aprillil alustati kriminaalmenetlust selles, et Vändra alevis ründasid 29-aastane mees ja 58-aastane naine tuttavat 40-aastast naist.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.