Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2020-07-22 08:06:34)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 72 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 37 varavastast kuritegu, sealhulgas 25 vargust (eluruumidest ja sõidukist üks). Registreeriti seitse inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada seitse inimest. Tabati 10 alkoholijoobes sõidukijuhti.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

20. juulil teatati, et Lasnamäel Liikuri tänaval ründas 57-aastane mees 31-aastast meest ja 25-aastast naist. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

20. juulil teatati, et Lasnamäel K. Kärberi tänaval asuvas korteris ründas 56-aastane naine 50-aastast meest. Politseinikud pidasid naise kinni.

Juhtum piiril

20. juulil soovis Tallinna lennujaamast minna lennuga Kopenhaagenisse 1981. aastal sündinud Taani Kuningriigi kodanik, kelle käsipagasist leiti 9x9 mm padrun. Mehel on olemas kehtiv relvaluba ning ta osales Eestis laskevõistlustel. Padrun viidi hävitamisele. Mees jõudis lennule.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

20. juulil alustati kriminaalmenetlust selles, et Rakveres Laada tänaval lõi 50-aastane mees enda õde. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

20. juulil sai politsei väljakutse Narvas Joala tänavale, kus löödi 32-aastast meest. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

20. juulil alustati kriminaalmenetlust selles, et 19. juulil lõi 46-aastane mees Kohtla-Järvel Puru tee korteris enda abikaasat. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Omastamised

19. juulil omastati Narvas järelevalveta jäetud mobiiltelefon Cat S41 väärtusega 250 eurot. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

20. juulil alustati kriminaalmenetlust selles, et 11. juulil andis 74-aastane mees Narvas võõrale mehele enda pangakaardi, et ta võtaks tänutäheks välja 50 eurot. Paar päeva hiljem avastas kannatanu, et tema pangakontolt on välja võetud 480 eurot. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Vargus

20. juulil alustati kriminaalmenetlust selles, et Jõhvis Kutse tänava korterist on varastatud sularaha 1500 eurot.

Arvutikelmus

20. juulil alustati kriminaalmenetlust selles, et 14. juulil on seni kindlaks tegemata inimene avaldaja arveldusarvelt ära võtnud 529 eurot.

Juhtum piiril

20. juulil avastas Narva kordoni kiirreageerimispatrull, et Narva jões piirimärgi juures ujuvad kaks inimest. 1980. ja 1979. aastal sündinud Eestis elavad inimesed toimetati edasisteks toiminguteks Narva kordonisse.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine

20. juulil sai politsei teate, et Uuemõisa alevikus lõi ja tiris 53-aastane mees ühise alkoholi tarvitamise käigus 32-aastast naist, kes sai viga. Politseinikud pidasid 53-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

Saaremaa

Kelmus

20. juulil alustati kriminaalmenetlust selles, et 11. juulil peteti Saaremaal elavalt 21-aastaselt mehelt interneti teel välja 340 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargused

Politseile laekus teade, et 17. juulil varastati Tartus Rüütli tänaval baari eest lukustatud jalgratas Scott Aspect. Juhtunu üksikasjad on selgitamisel.

20. juulil pidas turvatöötaja Tartus Riia tänaval kaupluses kinni naise, kes püüdis varastada ligi 170 euro väärtuses kosmeetikat. Politsei pidas 28-aastase naise kuriteos kahtlustatavana kinni.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.