Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi eelinfo (2020-08-17 08:02:57)

Teisipäev, 18. august

Keskkonnainvesteeringute Keskus korraldab veebipõhise LIFE programmi töötoa. Seekordne töötuba keskendub kliima valdkonna projektide kirjutamisele ning kõikide LIFE projektide finantsidele põhitaotluse (full proposal) staadiumis. Oma kogemusi jagavad LIFE Urban Storm projektijuht Tanel Mätlik Viimsi Vallavalitsusest ning Keskkonnaministeeriumi projektijuht Voldemar Rannap, kes on mitmeid rahastatud projekte kirjutanud ja ellu viinud. Koolitusel jagatakse üldisi teadmisi LIFE programmist, oma kogemusi ning praktilisi näpunäiteid. Üritus toimub arutelu vormis, mis tähendab, et kõik osalejad saavad jooksvalt tekkinud küsimusi esitada.

Teisipäeval, 18. augustil kutsuvad RMK Nõva, Kauksi, Kiidjärve, Ristna, Lahemaa rahvuspargi, Viimsi ja Vilsandi rahvuspargi külastuskeskused tähistama Eesti looduse päeva. Keskustes toimuvad päeva jooksul erinevad töötoad, matkad ning tegevused tervele perele.

Kolmapäev, 19. august

Kolmapäeval, 19. augustil toimub Eesti looduse päeva raames öömatk Sõõriksoo loodusrajal. Rada on kõigile avatud alates kella 21.30 kuni 01.00. Avatud on ka Aegviidu külastuskeskus, kus saab tutvuda uute näituste ja ekspositsiooniga.

Laupäev, 22. august

Laupäeval, 22. augustil algusega kell 12.00 toimub Hiiumaal Luidja lepiku rajaja Karl Ahrensi 165. sünniaastapäeva puhul matkapäev. Esimese kõrgharitud metsamehena Hiiumaal on ta jätnud kohalikku ajalukku märkimisväärse jälje. Matkapäeval vaadatakse järele, mis rohkem kui sajandivanusest tööst tänaseks saanud on.

Pühapäev, 23. august

Pühapäeval, 23. augustil avatakse Lahemaa rahvuspargis Sagadi-Oandu Metsajuttude rada. Kell 13.00 alustatakse Sagadi mõisa kellatorni eest matka ja matkatakse ühiselt läbi metsa ja muinasjuttude Oandule. Metsajuttude raja pikkus on 5,6 km. Kell 16.00 toimub raja pidulik avamine RMK Oandu külastuskeskuse õuel. Meeleolu loovad pillimees Raivo Nurmsalu ja jutuvestjad Risto Järv ja Piret Päär.



Allikas: Keskkonnaministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.