Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2020-09-10 07:56:44)


Politsei- ja Piirivalveametis registreeriti 68 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas üks avaliku korra raske rikkumine, 29 varavastast kuritegu, millest varguseid 20. Registreeriti üks inimvigastustega liiklusõnnetus, milles sai viga üks inimene. Alkoholijoobes juhte tabati seitse, narkojoobes juhte üks.

Põhja prefektuuri ööpäevainfo

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

8. septembril teatati politseile, et Põhja-Tallinnas Erika tänaval tekitati korduvaid kehavigastusi 28-aastasele mehele. Juhtunu täpsemad asjaolud selguvad menetluses.

8. septembril teatati politseile, et Lasnamäel Ümera teel löödi 80-aastast naist korduvalt klaasiga vastu pead. Kiirabi toimetas naise haiglasse. Juhtunu täpsemad asjaolud selguvad menetluses.

8. septembril teatati politseile, et Põhja-Tallinnas Kopli tänaval läks 33-aastane naine kallale enda sugulasele, 33-aastasele naisele. Mõlemad olid alkoholijoobes. Juhtunu täpsemad asjaolud selguvad menetluses.

8. septembril teatati politseile, et Kesklinnas Pikal tänaval läks 43-aastane mees kallale 36-aastasele naisele ja lõi teda korduvalt rusikaga. Sündmuse juures olid ka lapsed. Kiirabi viis naise haiglasse. Politsei pidas 43-aastase mehe kahtlustatavana kinni. Juhtunu täpsemad asjaolud selguvad menetluses.

8. septembril teatati politseile, et Põhja-Tallinnas Puhangu tänaval läks 49-aastane mees kallale 34-aastasele naisele ja tekitas talle kehavigastusi. Juhtunu asjaolud selguvad menetluses.

Kelmus

8. septembril alustati menetlust selles, et 7. septembril helistati 74-aastasele naisele näiliselt Swedbankist ja väideti, et kelmid soovivad tema kontole ligipääsu ning proovivad kanda üle 300 eurot. Konto blokeerimiseks tuli naisel Smart-ID abil anda PIN-kood. Hiljem avastas naine, et tema kontolt oli kadunud 2000 eurot.

Tartumaa

Kelmus

Politsei poole pöördus Tartus elav mees, kes müüs internetis müügikeskkonna kaudu oma kasutatud fototehnikat ning saatis kauba postiautomaadi vahendusel Riiga. Paraku pole mees tänaseni kätte saanud tehnika eest lubatud ülekannet, ka ei vasta müüja kirjadele fototehnika soetanud inimene. Kahju on 811 eurot.

Võrumaa

Vargus

Politseile laekus teade, et 20. augustil varastati Võru vallas Käätso külas halli värvi Tiki järelhaagis ühes vanarauaga. Vargusega tekitatud kahju on 1000 eurot.

Juhtum piiril

8. septembril kontrollisid piiriametnikud Tartu linna erinevaid ehitusettevõtteid selgitamaks, kas töötajatel on seaduslik alus Eestis viibimiseks ja töötamiseks Kokku kontrolliti kolme juriidilist ja nelja füüsilist isikut ning avastati kaks Ukraina kodanikku, kelle lühiajaline töötamine ei olnud nõuetekohaselt PPAs registreeritud. Rikkujatele määrati 100-eurosed rahatrahvid.

Ida prefektuuri ööpäevainfo

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

8. septembril alustati kriminaalmenetlust selles, et Narvas I.Grafovi tänava korteirs lõi 36-aastane mees talle tuttavat naist. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Vargused

8. septembril teatati politseile, et Sillamäel Ranna tänava kortermaja trepikojast varastati jalgratas. Esialgne vargusega tekitatud kahju on 395 eurot.

8. septembril alustati kriminaalmenetlust selles, et Narvas V. Gerassimovi tänavalt varastati teataja mobiiltelefon. Esialgne vargusega tekitatud kahju on 230 eurot.

8. septembril alustati kriminaalmenetlust selles, et Narvas 26. Juuli tänava kortermaja trepikojast varastati jalgratas. Esialgne vargusega tekitatud kahju on 255 eurot.

Lääne prefektuuri ööpäevainfo

Saaremaa

Kehaline väärkohtlemine

8. septembril sai politsei teate, et Kuressaare linnas Kohtu tänaval ründas 54-aastane naine oma 56-aastast endist abikaasat, kes sai viga. Politsei pidas naise juhtunus kahtlustatavana kinni.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab infot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.