Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti nädalavahetuse info (2020-10-06 08:47:35)


Möödunud nädalavahetusel registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 132 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 42 varavastast kuritegu, sealhulgas 34 vargust ja kaks teadet sõidukivargustest ja sõiduki omavolilistest kasutamistest. Registreeriti 11 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles said viga 11 inimest. Tabati 65 alkoholi- ja 12 narkojoobes sõidukijuhti.

Piiril väljastati kaks sisenemiskeeldu, Eestist saadeti välja üks inimene ning tuvastati kaks ebaseaduslikku piiriületust.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

2. oktoobril teatati politseile, et Põhja-Tallinna linnaosas Angerja tänaval lõi seni tuvastamata mees rusikaga näkku 52-aastasele mehele. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitatakse menetluses.

2. oktoobril teatati politseile, et Lasnamäel Raadiku tänaval majas lõi 50-aastane naine enda poega, 30-aastast meest käega näkku. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitatakse menetluses.


2. oktoobril teatati politseile, et Lasnamäel Ümera tänaval korteris lõi joobes 48-aastane mees jalaga talle tuttavat 48-aastast naist.

3. oktoobril teatati, et Põhja-Tallinnas Kopli tänaval korteris toimus kaklus kahe 32-aastase mehe vahel. Politseinikud toimetasid ühe osapooltest kainestusmajja.

3. oktoobril teatati, et Lasnamäel Arbu tänaval korteris ründas 37-aastane mees 35-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

3. oktoobril teatati, et Lasnamäel Läänemere teel korteris lõi 46-aastane alkoholijoobes mees oma 47-aastast elukaaslast. Politseinikud pidasid mehe kinni.

3. oktoobril teatati, et Põhja-Tallinnas Telliskivi tänaval lõi 42-aastane mees 65-aastast meest näkku. Politseinikud pidasid ründaja kinni.

3. oktoobril teatati, et Pirital lõi alkoholijoobes 54-aastane mees oma elukaaslast, 51-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

4. oktoobril teatati, et Narva maanteel korteris läks 46-aastane mees kallale oma endisele elukaaslasele, 43-aastasele naisele, kes sai viga. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

4. oktoobril teatati, et Randla tänaval korteris kägistas 52-aastane mees oma endist elukaaslast, 67-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

4. oktoobril teatati kaklusest Vilde teel, mille käigus lõi 31-aastane mees 55-aastast meest pea piirkonda. Politseinikud pidasid ründaja kinni.

4. oktoobril teatati peretülist Ümera tänaval korteris, kus 24-aastane mees tegi viga oma elukaaslasele, 25-aastasele naisele. Politseinikud pidasid mehe kinni.

4. oktoobril teatati peretülist F. R. Kreutzwaldi tänaval korteris, kus 39-aastane mees läks kallale oma elukaaslasele, 39-aastasele naisele, kes sai viga. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Vargused

3. oktoobril teatati, et Põhja-Tallinnas Sõle tänaval on sisse murtud korterisse ja varastatud nii tehnikat kui ka ehteid. Kahju on 6505 eurot.

3. oktoobril teatati, et Haaberstis Õismäe teel varastati sõiduautolt Mitsubishil lisatuled. Kahju on 600 eurot.

3. oktoobril teatati, et Lasnamäel Kivila tänaval poe eest varastati lukustatud jalgratas. Kahju on 400 eurot.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised

2. oktoobril teatati, et Jõelähtme vallas Loo alevikus ründas 30-aastane mees enda elukaaslast, 35-aastast naist. Juhtunud täpsemad asjaolud selgitatakse menetluses.

3. oktoobril teatati, et Rummu alevikus ründas alkoholijoobes 39-aastane mees 37-aastast naist ja 33-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Vargus

3. oktoobril teatati, et Klooga alevikus murti sisse hoonesse, kust varastati nurgasaag. Kahju on 1000 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargus

2. oktoobril varastati Kastre vallas Kurista küla eramust murutraktor ja kaks murutrimmerit. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

Valgamaa

Kehalised väärkohtlemised

2. oktoobril teatati, et Valgas Kesk tänaval puhkes elukaaslaste vahel tüli, mille käigus lõi 85-aastane mees oma elukaaslast. Politsei pidas mehe kinni ning toimetas ta asjaolude selgitamiseks jaoskonda. Juhtunu täpsemaid asjaolusid selgitab politsei kriminaalmenetluses.

3. oktoobril teatati, et Valgas Aia tänaval lõi joobes 48-aastane mees 51-aastast meest. Politsei pidas lööja kinni ning viis ta esmalt kainenema.

Viljandimaa

Vargused

2. oktoobril laekus politseile teade, et Mulgi vallas Kulla külas pidasid kohalikud kinni mehe, kes püüdis taluõuelt varastada muruniidukit ja -trimmerit. Politsei toimetas sündmuskohal tabatud 41-aastase mehe asjaolude selgitamiseks jaoskonda.

2. oktoobril avastati, et Viljandi vallas Ülensi külas on sisse murtud hoonesse, kust varastati neli karti ning paat. Täpne kahju ning juhtunu üksikasjad on selgitamisel.

Juhtum piiril

2. oktoobril koostasid piiriametnikud ettekirjutuse Eestist lahkumiseks India Vabariigi kodanikule, kes on viibinud Eesti Vabariigis kaks päeva seadusliku aluseta. Isikule kohaldati üheks aastaks ja kuueks kuuks sissesõidukeeld.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

2. oktoobril teatati politseile, et Rakveres F. G. Adoffi tänaval majas lõi 32-aastane mees teist meest, kes sai viga. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

4. oktoobril teatati politseile, et Rakke alevikus peretüli käigus ründas 30-aastane naine oma abikaasat, kes sai viga.

Vargus

2. oktoobril avastati, et Rakveres Lennuki tänaval maja juurest on varastatud jalgratas Kross. Kahju on 465 eurot.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

2. oktoobril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Sõpruse tänava korteris löödi 41-aastast meest, kes sai viga. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

2. oktoobril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et Olgina alevikus lõi 25-aastane mees oma endist elukaaslast, kes sai viga. Politsei pidas 25-aastase mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

2. oktoobril teatati politseile, et Narvas Kangelaste prospektil korteris lõi 17-aastane mees oma ema, kes sai viga. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

3. oktoobril teatati politseile, et Narvas Võidu prospektil korteris lõi 51-aastane mees oma abikaasat, kes sai viga. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

3. oktoobril teatati politseile, et Narvas Rahu tänaval löödi meest, kes sai viga. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

3. oktoobril teatati politseile, et Narvas Äkkeküla tee maja juures löödi 15- ja 16-aastast poissi, kes said viga. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

3. oktoobril alustas Narva politseijaoskond kriminaalmenetlust selles, et 26. septembril lasti Narvas Kangelaste prospektil korteris 45-aastasele naisele tüli käigus tuttava poolt gaasipihustiga gaasi näkku.

4. oktoobril teatati politseile, et Narvas Rahu tänaval korteris lõi 44-aastane mees teist meest, kes sai viga. Politsei pidas 44-aastase mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Vargused

3. oktoobril avastati, et Narvas A. Daumani tänaval garaažist on varastatud motorattas, mopeed, mootor ja muid esemeid. Kahju on 4350 eurot.

2. oktoobril avastati, et Narvas Rakvere tänaval garaažist on varastatud mopeed. Kahju on ligi 2000 eurot.

4. oktoobril avastati, et Narvas V. Gerassimovi tänavale pargitud autost on varastatud lisakaugtuled. Kahju on 320 eurot.

4. oktoobril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et Narvas Mõisa tänaval kaupluses möödus 16-aastane mees kassadest kauba eest tasumata ja tekitas sellega kauplusele kahju 104 eurot. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Ähvardamine

2. oktoobril teatati politseile, et 1. oktoobril Kohtla-Järvel Outokumpu tänaval korteris ähvardas 32-aastane mees peretüli käigus oma abikaasat.

Omavoliline sissetung

2. oktoobril teatati politseile, et Olgina alevikus tungis 25-aastane mees omaniku loata tema korterisse. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Vargus

1. oktoobril alustati kriminaalmenetlust selles, et Järvamaal varastati lukustatud suvekodust elektrilisi tööriistu, kaks jalgratast ja muid esemeid. Vargusega tekitati kahju ligi 1200 eurot.

Läänemaa

Asja omavoliline kasutamine

4. oktoobril sai politsei teate, et Lääne-Nigula vallas võeti omaniku loata eramaja ehitusjärgus abihoonest ATV.

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine

5. oktoobril sai politsei teate, et Pärnus Pärna tänaval tõugati 31-aastast meest.

Raplamaa

Vargus

4. oktoobril sai politsei teate, et Kehtna vallas Järvakandi alevis varastati garaažiboksist alkoholi ja tööriistu. Vagusega tekitati kahju ligi 1350 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.