Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevainfo (2020-10-08 08:10:09)


Möödunud ööpäeval registreeriti politsei- ja piirivalveametis 64 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 21 varavastast kuritegu, sealhulgas üks röövimine ja 16 vargust. Registreeriti kuus inimvigastustega liiklusõnnetust, milles said viga seitse inimest. Tabati kuus alkoholijoobes sõidukijuhti.

Piiril saadeti riigist välja üks inimene, tuvastati kolm Schengeni viisaeeskirja rikkumist ning üks ebaseaduslik piiriületus.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Vabaduse võtmine seadusliku aluseta

6. oktoobril teatati, et 70-aastane mees hoiab 41-aastast naist tema tahte vastaselt korteris kinni ning on tema vastu vägivaldne. Mees peeti politseinike poolt kinni ja toimetati jaoskonda.

Kehalised väärkohtlemised

6. oktoobril teatati peretülist Linnamäe teel korteris, kus pöörasid tülli ja tekitasid üksteisele viga 29-aastane naine ja 41-aastane mees.

6. oktoobril teatati, et Lastekodu tänaval korteris läks 45-aastane mees kallale 62-aastasele mehele, kes sai viga. Ründaja peeti politseinike poolt kinni ja toimetati jaoskonda.

6. oktoobril teatati peretülist Lastekodu tänaval korteris, mille käigus läks 38-aastane mees kallale 26-aastasele naisele, kes sai viga. Kiirabi andis naisele esmaabi ning mees peeti politseinike poolt kinni.

6. oktoobril teatati politseile peretülist Vene tänaval, mille käigus tungis mees kallale oma 35-aastasele elukaaslasele.

6. oktoobril teatati kaklusest Sõle tänaval, mille käigus ründas 56-aastane mees 43-aastast meest, kes sai viga. Mees peeti politseinike poolt kinni ja toimetati jaoskonda.

Kelmused

6. oktoobril alustati menetlust selles, et 26-aastasele mehele loodi investeerimisplatvormil ebaõige ettekujutus tegelikest asjaoludest. Mees maksis 11600 eurot ning ei ole seda raha tagasi saanud.

6. oktoobril alustati menetlust selles, et 37-aastasele naisele helistati panga telefoninumbrilt, esitleti end pangatöötajana, paluti ligipääsukoode naise kontole ja võeti tema kontolt 3400 eurot.

Vargused

6. oktoobril teatati, et Tartu maanteel kauplusest varastati alkoholi ja sularaha. Kahju on ligi 1500 eurot.

6. oktoobril alustati menetlust uurimaks rattavargust, mis pandi toime Hagudi tänaval kortermaja lukustatud trepikojas. Kahju on 700 eurot.

6. oktoobril teatati politseile vargusest J. Poska tänaval, kus ehitusplatsilt varastati erinevaid tööriistu. Kahju on ligi 2000 eurot.

6. oktoobril teatati, et Kärberi tänaval koolimaja hoovist varastati jalgratas. Kahju on 320 eurot.

Harjumaa


Kehalised väärkohtlemised

6. oktoobril teatati kaklusest Paldiski linnas, mille käigus läks 29-aastane mees kallale 51-aastasele mehele, kes sai viga. Ründaja peeti politseinike poolt kinni.

6. oktoobril teatati tülist Keila linnas, mille käigus läks 20-aastane mees kallale 20-aastasele mehele, kes sai viga. Politsei pidas ründaja kinni.

Vargus

6. oktoobril teatati politseile vargusest Maardu linnas ettevõtte territooriumil, mille käigus võeti 5. oktoobril veoautode küljest katalüsaatoreid ning väidetavalt samad vargad tulid 6. oktoobril uuesti vargile. Ettevõtte töötajad pidasid vargad kinni ning andsid 52-aastase ja 45-aastase mehe politseile üle.

Juhtumid piiril
6. oktoobril viidi läbi illegaalimenetlus 1981. aastal sündinud Usbekistani Vabariigi kodanikust mehe suhtes, kes käis viisat pikendamas, ent sai keelduva otsuse. Mehele tehti ettekirjutus riigist lahkumiseks.

6. oktoobril kontrollis Tallinna kordoni patrull Paldiski linnas sõiduautot Mercedes-Benz, mida juhtis 1989. aastal sündinud Ukraina kodanikust mees. Mehel puudus õiguslik alus riigis viibimiseks ning ta oli Eestis olnud ebaseaduslikult 56 päeva. Mees toimetati kinnipidamiskeskusesse.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Röövimine

6. oktoobri pealelõunal teatati, et Tartus Kalmistu tänava hoones ründas 57-aastane joobes mees sõneluse käigus 50-aastast naist ning võttis ära tema mobiiltelefoni. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni ning tagastas kannatanule tema mobiiltelefoni. Löömise ohvriks sattunud naine meedikute abi ei vajanud. Juhtunu üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Valgamaa

Vargus

Ööl vastu 6. oktoobrit varastati Valga vallas Iigaste külas seisnud kahest traktorist umbes 320 liitrit diislikütust. Vargusega tekitatud kahju on 300 eurot.

Viljandimaa

Kehaline väärkohtlemine

Ööl vastu 6. oktoobrit teatati politseile, et Viljandis Vabriku tänaval sisenes tööstushoonesse võõras joobetunnustega mees, kes hakkas sealsete töötajatega tüli norima ning vehkis noaga. Ebaadekvaatselt käitunud ning noaga vehkinud meest püüdis takistada sealne töötaja, kes vahejuhtumis kergemalt viga sai. Ettearvamatu käitumisega mees lahkus enne politseinike saabumist. Mehe leidmiseks käivitas politsei otsingud, mille käigus täna hommikul otsitav ka tabati. Ta peeti kuriteos kahtlustatavana kinni ning toimetati asjaolude selgitamiseks jaoskonda.

Vargus

Politseile laekus teade, et Viljandis Kalevi tänava eramust on varastatud 650 eurot sularaha. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitatakse kriminaaluurimises.

Võrumaa

Ähvardamine

6. oktoobril teatas Rõuge vallas elav mees, et viimaste kuude jooksul on naabrinaine mitmel korral ähvardanud tema maja põlema panna. Naabrite erimeelsuse tagamaade ja juhtunu täpsemate üksikasjade selgitamiseks alustas politsei kriminaalmenetluse.

Juhtumid piiril

6. oktoobril kella 11.50 ajal kontrolliti Luhamaa piiripunktis Eestist lahkumisel 1991. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kes oli viibinud Schengeni viisaruumis 74 päeva seadusliku aluseta, neist ühe päeva Eestis. Piiripunkti saabunud naisele määrati rahatrahv, koostati lahkumisettekirjutus ning kehtestati kolmeks kuuks sissesõidukeeld.

6. oktoobril kella 18 paiku kontrollis Mustvee kordoni paadipatrull Pedaspää traaversil kaldast umbes kahe kilomeetri kaugusel liikunud alust. Paadijuhi kontrollimisel ilmnes, et mees oli end küll nõuetekohaselt piiriveekogule registreerinud, ent tal puudus aluse juhtimisõigus. Mees kõrvaldati juhtimiselt, talle määrati rikkumise eest 60-eurone rahatrahv ning mees ühes alusega toimetati tagasi kaldasse.

6. oktoobri õhtul kella 20 paiku avastasid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis kontrollitud Valgevene Vabariigi numbrimärgiga sõiduautost Mercedes-Benz kiirusmõõteseadet avastava või selle tööd häiriva seadme ehk antiradari, mille omamine ja kasutamine Eestis on keelatud.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Vargused

Ajavahemikul 4. - 6. oktoober varastati Vaivina külas angaarist elektrimootoreid, tööriistu, mootorsaag, trimmer ja muid esemeid. Kahju on ligi 5850 eurot.

Ajavahemikul 29. september - 1. oktoober varastati Kiviõlis Viru tänaval korterist jalgratas Bottecchia. Kahju on 280 eurot.

Juhtum piiril

6. oktoobril kella 13.00 paiku pidasid piirivalvurid Narva jõel kinni paadi kahe inimesega, kes ületasid ebaseaduslikult ajutist kontrolljoont. Isikud toimetati Punamäe kordonisse, kus neile määrati piiririkkumise tõttu rahatrahv.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Vargus

6. oktoobril sai politsei teate, et Lääneranna vallas varastati eluhoonest mootorsaag Husqvarna ja muid elektrilisi tööriistu. Vargusega tekitati kahju ligi 1350 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.