Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Arstiteaduskonna aastapäeval tutvustatakse ligi sadat teadustööd (2020-10-15 08:05:56)


Tartu Ülikooli meditsiiniteaduste valdkond tähistab 15. ja 16. oktoobril arstiteaduskonna 388. aastapäeva virtuaalsetes kohtumispaikades.

Tartu Ülikooli meditsiiniteaduste valdkonna dekaani professor Margus Lemberi sõnul on arstiteaduskonna aastapäev olnud traditsiooniline kohtumispaik valdkonnaga seotud inimestele ja selle füüsilisel toimumisel on olnud oma hindamatu väärtus.

"Meie esimene eelistus oleks olnud korraldada aastapäev traditsioonilisel viisil. Siiski peame tänavu lähtuma inimeste ohutusest, mistõttu on aastapäev kolinud virtuaalsesse keskkonda. Ühelt poolt võtab see meilt võimaluse näost näkku suhelda, ent teisalt loob võimaluse tutvustada valdkonnas tehtavat teadustööd palju laiemale auditooriumile, sest virtuaalruum mahutab osalema ja kuulama kõik huvilised," ütles Lember. Ta avaldas lootust, et juba tuleval aastal saab jätkata traditsioonilise aastapäevaga.

Teaduskonverents

Arstiteaduskonna aastapäevaks valmis traditsiooniline teesivihik, mis võtab kokku aasta jooksul valdkonnas tehtud ligi saja teadustöö tulemused.

15. oktoobril tulevad teesivihikusse kantud teadustööd esitlusele ka teaduskonverentsil, kui meditsiiniteadlased, üliõpilased, arst-residendid ja arstid annavad suuliste ettekannete või elektroonsete vaatmike vahendusel ülevaate oma erialal tehtud uurimistöödest.

Teaduskonverentsi otseülekannet saab jälgida ja küsimusi esitada worksup.comlehel, event ID: teaduskonverents 2020. Samas saab 13.-16. oktoobril tutvuda e-posterettekannetega. Esinejad ja moderaatorid on Biomeedikumis.

Tunnustamine

16. oktoober on pühendatud inimeste tunnustamisele. Sel päeval toimub pidulik autasustamine, kus tunnustatakse teaduskonverentsi parimaid, antakse üle stipendiumid ja arstiteaduskonna medalid.

Akadeemilise loengu farmatseutilisest nanotehnoloogiast peab farmaatsia instituudi farmatseutilise nanotehnoloogia professor Jyrki Tapio Heinämäki. Tunnustamisest ja akadeemilisest loengust saab osa võtta UTTV vahendusel.

Teemakonverents lükkub aasta võrra edasi.

Tutvu aastapäeva programmi ja teesivihikuga meditsiiniteaduste valdkonna kodulehel.

Teaduskonverentsi toetab Tartu Ülikooli kliinilise meditsiini doktorikool ja rahastab Euroopa Liidu Regionaalarengu Fond (Tartu Ülikooli ASTRA projekt PER ASPERA).

Allikas: Tartu Ülikooli pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.