Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2020-11-19 08:13:06)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 65 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 31 varavastast kuritegu, sealhulgas üks röövimine ja 19 vargust. Registreeriti neli inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada neli inimest. Tabati kolm alkoholijoobes sõidukijuhti.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

17. novembril teatati politseile kaklusest Õismäe teel asuvas korteris, kui 38-aastane mees ja 59-aastane mees omavahel kähmlesid.

17. novembril teatati peretülist Linnamäe teel asuvas korteris, kui 33-aastane mees läks kallale 32-aastasele naisele, tekitades talle valu ja kehavigastusi. Politsei pidas mehe kinni.

Kelmus

17. novembril alustati menetlust selles, et 67-aastane naine tutvus seni tuvastamata isikuga, kes lubas naiselt needuse maha võtta, kui too talle raha maksab. Naine maksis nii sularahas kui ülekannetega isikule üle 27 000 euro.

Mootorsõiduki vargus

17. novembril teatati, et Õismäe teelt on varastatud mootorratas Suzuki. Kahjusumma 3000 eurot.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised

17. novembril teatati, et Maardu linnas läks 46-aastane mees kallale 35-aastasele mehele, tekitades talle valu ja kehavigastusi. Ründaja oli politseinike jõudes lahkunud.

17. novembril teatati, et Maardu linnas läks 68-aastane naine noaga kallale 47-aastasele mehele, tekitades talle valu ja kehavigastusi. Naine peeti politseinike poolt kinni. Mõlemad tüli osapooled olid alkoholijoobes.


Juhtumid piiril

17. novembril viidi läbi illegaalimenetlused 1974. aastal sündinud Gruusia kodaniku, 1966. aastal sündinud Ukraina kodaniku ning 1976. aastal sündinud Ukraina kodaniku suhtes, kes kõik viibisid Eestis seadusliku aluseta. Isikud saadeti Eestist välja. Sissesõidukeeld kolmeks kuuks kohaldati 1976. aastal sündinud Ukraina kodanikule.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Kehaline väärkohtlemine

17. novembril teatati politseile, et Põltsamaa vallas Adavere alevikus ründas 53-aastane mees tuttavat 40-aastast meest. Peale vahejuhtumit läksid mehed oma teed. Asjaolude selgitamiseks toimetas politsei mõlemad mehed politseijaoskonda. Keegi vahejuhtumis viga ei saanud ning sündmuse täpsemaid asjaolusid selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Võrumaa

Vargus

Ööl vastu 17. novembrit varastati Võrus Koreli tänava eramu ette pargitud sõiduauto Volkswagen New Beetle küljest katalüsaator. Vargusega tekitatud kahju on 300 eurot.

Juhtum piiril

17. novembril koostati Lõuna prefektuuris lahkumisettekirjutus 35-aastasele Ukraina kodanikule, kes oli viibinud Eestis 42 päeva seadusliku aluseta. Isikule kohaldati kolmeks aastaks sissesõidukeeld.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus

17. novembril teatati politseile, et Vinni vallas on sisse murtud eramajja ning sealt varastatud kaks klaasmosaiigiga siseust. Esialgne kahju on umbes 1200 eurot.

Ida-Virumaa

Röövimine

17. novembril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Puru teel ähvardas 25-aastane mees teist meest noaga ja võttis temalt ära mobiiltelefoni Redmi. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Töötervishoiu- ja tööohutusnõuete eiramine

17. novembril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Uus-Tehase tänava ettevõttes kukkus töötaja jalale raske metallelement. Kannatanu toimetati haiglasse. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Kehalised väärkohtlemised

17. novembril teatati politseile, et Narvas Tallinna maantee korteris lõi 33-aastane mees oma endist elukaaslast, tekitades kannatanule füüsilist valu.

17. novembril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Pärna tänava korteris lõi 44-aastane mees oma abikaasat, tekitades kannatanule füüsilist valu ja kehavigastusi. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Vargused

17. novembril teatati politseile, et Narvas varastati Joala tänava remonditöökojast 600 eurot sularaha. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

17. novembril teatati politseile, et Kohtla-Järvel varastas Järveküla tee kauplusest 16-aastane noormees isolatsiooniteibi. Kuna noormees on ka varem pisivargusi toime pannud pidas politsei mehe kahtlustatavana kinni.

Kelmus

17. novembril alustas Jõhvi politseijaoskond kriminaalmenetlust selles, et Kohtla-Nõmmel võeti seisvast autost kütusekaart ning sooritati sellega tehinguid erinevates tanklates ilma omaniku loata.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Kelmus

17. novembril alustati kriminaalmenetlust selles, et 29. oktoobril helistati mitmelt, põhiliselt välismaiselt telefoninumbrilt Pärnus elavale 50-aastasele mehele ja veendi teda, et tal kasutatud küberraha eest maksmata suurel hulgal makse. Mees kandis seetõttu novembrikuu alguses välismaistele pangakontodele kokku ligi 15 000 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.