Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartu talvekampaania kutsub nautima Tartumaist talvemuinasjuttu (2020-11-26 08:31:28)



Foto autor: Krister Rajandu

Käesoleval nädalal algab 10. jaanuarini kestev Tartu linna ja maakonda hõlmav kampaania "Tartumaine talvemuinasjutt", mis toob läbi omanäolise muinasjutuvõtme esile piirkonna pakutavaid võimalusi. Kampaaniasoovituste koostamisel on lähtutud hetkel kehtivast olukorrast ning seatud esikohale külastajate turvalisus.

Eesti Rahva Muuseumi näitusest "Elas kord" inspiratsiooni saanud kampaania kutsub läbi muinasjutuliste fragmentide sotsiaal- ja trükimeedias külastajat Visit Tartu kodulehele, kus on välja toodud talvised sündmused ja tegevused, mis katavad erinevaid teemavaldkondi, alustades Valguskülast ja uhiuuest uisuväljakust ning lõpetades maitseelamuste, talviste sportimisvõimaluste ja jõulukingiideedega. Erinevate turismiobjektide ja sündmuste info juhatavad sisse temaatilised ja Tartule omase kiiksuga minimuinasjutud. Interaktiivsust lisavad loosimängud Visit Tartu Facebooki lehel.

"Kampaaniaga kutsume külastajaid kogema teistmoodi maagilisust, mis sel aastal kindlasti kõigile väga ära kulub. Meie jaoks on oluline, et linlased ja külastajad saaksid siin turvaliselt aega veeta, seetõttu on kampaanias tavapärasest enam pööratud tähelepanu tegevustele vabas õhus," rääkis linna turundusjuht Helen Kalberg. "Eelnevat silmas pidades on Tartu Raekoja uisuväljak ja Valgusküla vaieldamatult atraktsioonid, mida tasub kogema tulla ka Eesti kaugematest nurkadest," lisas ta.

Lisaks atraktsioonidele leiab Visit Tartu kodulehelt laia valiku pühadeks sobilikke teenuseid alates jõulumenüüdest Tartu söögikohtades ja lõpetades tartumaiste kingitustega. Enamik Tartu toitlustus- ja majutusettevõtteid on liitunud "Siin on turvaline" tarbijamärgisega, teised turismiobjektid järgivad asjakohaseid tervisealaseid nõudeid, et turvaline oleks nii töötajatel kui ka külastajatel.
 
Allikas: Tartu uudised

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.