Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti möödunud nädalavahetuse sündmused (2021-02-23 07:59:49)


Politsei- ja Piirivalveametis registreeriti 117 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli üks raske tervisekahjustuse tekitamine ning 45 varavastast kuritegu, sealhulgas 28 vargust ning üks sõidukivargus ja omavoliline kasutamine. Registreeriti kaks inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 2 inimest. Tabati kaheksa alkoholijoobes ja üks narkojoobes sõidukijuht.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Raske kehavigastuse tekitamine

20. veebruaril teatati, et Põhja-Tallinnas Lõime tänaval asuvas korteris on noahaavadega mees. Sündmuskohale saabunud politseinikud pidasid kinni 28-aastase naise ja 30-aastase mehe. Juhtunu täpsemad asjaolud ja konflikti tekkepõhjus selgitatakse välja alustatud kriminaalmenetluses. Prokuratuuri taotlusel ja kohtu loal võeti kinnipeetud 30-aastane mees eeluurimise ajaks vahi alla.

Kehalised väärkohtlemised

19. veebruaril teatati politseile, et Põhja-Tallinnas Sõle tänaval läks 45-aastane mees kallale enda elukaaslasele, 37-aastasele naisele ja tekitas talle kehavigastusi. Samuti ähvardas mees veel kaht korteris viibinud inimest.

19. veebruaril teatati politseile, et Pirital Väina teel olevas elukohas läks 55-aastane mees kallale 39-aastasele tuttavale naisele. Politsei pidas mehe kinni.

19. veebruaril teatati politseile, et Põhja-Tallinnas Kaluri tänaval olevas elukohas läks 30-aastane mees kallale enda elukaaslasele, 30-aastasele naisele. Politsei pidas mehe kinni.

20. veebruaril teatati politseile kaklusest E. Vilde teel, mille käigus ründas 24-aastane mees 37-aastast meest metallist tungrauaga, tekitades sellega ohvrile valu ja kehavigastusi. Politseinikud pidasid vägivallatseja kinni.

20. veebruaril teatati politseile vahejuhtumist Lasnamäel Meeliku tänaval, mille käigus läks 60-aastane mees kallale 71-aastasele mehele, tekitades talle valu. Politseinikud pidasid vägivallatseja kinni.

20. veebruaril teatati tülist Lasnamäel Anni tänaval asuvas korteris, mille käigus läks 29-aastane kallale 20-aastasele naisele, tekitades talle valu ja kehavigastusi. Politseinikud pidasid vägivallatseja kinni.

20. veebruaril teatati tülist Liivalao tänaval, mille käigus olid 36-aastasele mehele tekitatud kehavigastusi, ent korteris viibinud 47-aastane naine ei tunnistanud oma süüd. Asjaolude väljaselgitamiseks alustati kriminaalmenetlust.

21. veebruaril teatati, et Haaberstis Õismäe teel lõi seni tuvastamata mees 50-aastast meest. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

21. veebruaril teatati, et Põhja-Tallinnas Lõime tänaval korteris löödi 25-aastast meest. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

21. veebruaril teatati, et Haaberstis Õismäe teel korteris ründas 22-aastane mees oma elukaaslast, 20-aastast naist. Mõlemad osapooled olid alkoholijoobes. Konflikti juures viibis ka alaealine laps. Politseinikud pidasid mehe kinni.

21. veebruaril teatati, et Lasnamäel Pae tänaval korteris lõi 22-aastane mees oma elukaaslast, 23-aastast naist. Konflikti juures viibis ka alaealine laps. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Võltsitud tähtsa isikliku dokumendi kasutamine ja kasutada andmine

19. veebruaril esitas 48-aastane Läti elanikust mees Tallinna sadamas politseinikele Venemaa võltsimistunnustega juhiloa. Juhtunu asjaolud selguvad menetluses.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised

21. veebruaril teatati, et Saku alevikus ründas 28-aastane mees oma elukaaslast, 22-aastast naist. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Kehaline väärkohtlemine
18. veebruaril sai politsei teate, et Türi linnas korteris lõi 69-aastane mees 54-aastast meest, kes sai viga. Politsei pidas 69-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine
18. veebruari hilisõhtul sai politsei teate, et Risti alevikus korteris lõi joobes 76-aastane mees kirve seljaga 48-aastast meest, kes sai viga. Politsei pidas 76-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

Pärnumaa

Vargused
19. veebruaril alustati kriminaalmenetlust selles, et eelmisel nädalal varastati Pärnus Riia maanteel ehituspoest kaks pumpa. Vargusega tekitati kahju 374 eurot.

21. veebruaril sai politsei teate, et Pärnus varastas varemgi vargusi toime pannud 63-aastane mees Riia maanteel kauplusest alkoholi, toiduaineid ja muud. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Kehaline väärkohtlemine
19. veebruaril sai politsei teate, et Pärnus korteris lõi 39-aastane mees ahjuroobiga oma 47-aastast venda, kes sai viga ning viidi haiglasse. Politsei pidas 39-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

Saaremaa

Kehaline väärkohtlemine
20. veebruaril sai politsei teate, et Saaremaal tekitati 33-aastasele mehele kehavigastusi. Juhtunu asjaolud on selgitamisel.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

21. veebruaril sai politsei väljakutse Tartus Aardla tänava korterisse, kus 30-aastane mees oli tüli käigus löönud 33-aastast naist. Meedikud andsid naisele esmaabi. Politsei pidas lööja kuriteos kahtlustatavana kinni.

Ähvardamine

19. veebruaril teatati, et Tartus Lääne tänava korrusmajas ähvardas 57-aastane joobes mees naabreid terava esemega. Mees peeti kuriteos kahtlustatavana kinni.

Juhtumid piiril

19. veebruaril avastasid Luhamaa piiripunkti piirivalvurid, et piiripunkti saabunud Leedu numbrimärgiga Mercedese juhil puudub juhtimisõigus. Mehe piiriületus tõkestati, ta kõrvaldati juhtimiselt ning talle määrati liiklusrikkumise eest 80-eurone rahatrahv. Peale esmaseid menetlustoiminguid ning asendusjuhi leidmist võimaldati isikule piiriületus.

21. veebruaril kell 10.20 tõkestati Luhamaa piiripunktis Eestisse sisenemine 1977. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikul, kellel puudusid riiki sisenemiseks Vabariigi Valitsuse korraldusega sätestatud põhjused. Isik lahkus tagasi Venemaa Föderatsiooni.

Ööl vastu 22. veebruari tõkestati Luhamaa piiripunktis Eestisse sisenemine 1980. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikul, kellel puudusid riiki sisenemiseks Vabariigi Valitsuse korraldusega sätestatud põhjused. Isik lahkus tagasi Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

20. veebruaril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Pargitaguse tänava korteris ründas 38-aastane mees oma endist abikaasat, kes sai viga. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

20. veebruaril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Ahtme maantee korteris lõi 42-aastane mees oma abikaasat, kes sai viga. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

20. veebruaril teatati politseile, et Narvas Mõisa tänava korteris lõi 36-aastane mees oma elukaaslast, tekitades kannatanule füüsilist valu. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

21. veebruaril teatati politseile, et Narvas Rakvere tänava korteris tõukas 27-aastane mees oma abikaasat, kes sai viga. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Vargus

19. veebruaril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et Jõhvis möödus 46-aastane mees kaupluse kassadest alkohoolse joogi eest tasumata. Kaupluse turvatöötaja pidas mehe kinni ja andis üle politseile.

Omastamine

19. veebruaril teatati politseile, et Narvas A. Puškini tänava maja juures omastati 50-aastasele naisele kuuluv auto pagasikate. Kahju on ligikaudu 300 eurot. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.