Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti möödunud nädalavahetuse sündmused (2021-03-02 08:07:25)


Politsei- ja Piirivalveametis registreeriti 125 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli üks avaliku korra raske rikkumine ning 62 varavastast kuritegu, sealhulgas 57 vargust (eluruumidest neli ja sõidukitest kolm). Registreeriti viis inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada viis inimest. Tabati 24 alkoholijoobes ja üks narkojoobes sõidukijuht.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

26. veebruaril teatati, et Põhja-Tallinnas Randla tänaval korteris toimus kaklus alkoholijoobes 38-aastase ja 35-aastase mehe vahel. Politseinikud toimetasid mõlemad mehed kainenema.

26. veebruaril teatati, et Mustamäel Keskuse tänaval ründas seni tuvastamata isik 23-aastast meest. Kiirabi toimetas kannatanu haiglasse. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

26. veebruaril teatati, et Põhja-Tallinnas Tuulemaa tänaval ründas 60-aastane mees 41-aastast meest. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

27. veebruaril teatati politseile, et Kesklinnas Munga tänaval tekkis konflikt, mille käigus läks 26-aastane mees kallale 41-aastasele mehele. Politsei pidas 26-aastase mehe kinni.

27. veebruaril teatati politseile, et Kesklinnas Köleri tänaval tekkis konflikt kolme mehe vahel, mille käigus võtsid 45-aastane ja 32-aastane mees ära 27-aastase mehe telefoni ning tekitasid talle kehavigastusi. Politsei pidas 45- ja 32-aastase mehe kinni.

27. veebruaril teatati politseile, et Lasnamäel Ümera tänaval tekkis parklas konflikt 26-aastase ja 35-aastase mehe vahel, mille käigus löödi teineteist rusikatega. Politsei pidas 26-aastase mehe kinni.

27. veebruaril tungis Lasnamäel Suur-Sõjamäe tänaval asuva keskuse juures 24-aastane mees kallale 61-aastasele mehele ja tekitas talle kehavigastusi. 24-aastane mees toimetati kainenema. Juhtunu asjaolud selguvad menetluses.

27. veebruaril teatati politseile, et Lasnamäel Läänemere teel olevas elukohas läks 34-aastane mees kallale enda elukaaslasele, 39-aastasele naisele. Politsei pidas mehe kinni.

27. veebruaril teatati politseile, et Kesklinnas R. Tobiase tänaval lõi 57-aastane mees 47-aastast meest kaks korda vastu nägu. Politsei pidas 57-aastase mehe kinni.

27. veebruaril teatati politseile, et Kesklinnas Viru tänaval läksid seni tuvastamata mehed kallale 48-aastasele mehele ja tekitasid talle kehavigastusi. Juhtunu asjaolud selguvad menetluses.


28. veebruaril teatati politseile Kesklinna linnaosas Sakala tänava kortermajas toimunud konfliktist, mille käigus 20-aastane naine lõi 18-aastast meest. Juhtunu asjaolud selguvad menetluses.

28. veebruaril teatati politseile, et Lasnamäe linnaosas Raadiku tänaval lõi 34-aastane mees endale tuttavat 31-aastast naist. Politsei pidas mehe kinni.

Vargused

26. veebruaril teatati, et Lasnamäel Killustiku tänaval varastati korterist kaks sülearvutit. Kahju 3000 eurot.

26. veebruaril teatati, et Lasnamäel Tuha tänaval murti sisse garaaži, kust varastati tööriistu. Kahju 500 eurot.

26. veebruaril teatati, et Põhja-Tallinnas Uus-Maleva tänaval varastati sõiduautost sularaha 375 eurot.

27. veebruaril teatati politseile, et Lasnamäe Vikerlase tänava korterist on üürnikud ära viinud omanikule kuuluvad telerid ning lõhutud mööblit. Kahju on hinnanguliselt 1000 eurot.

28. veebruaril teatati politseile, et Kristiine linnaosas Seebi tänaval tungiti elumaja garaaži ning varastati sealt erinevaid tööriistu. Vargusega tekitatud kahju ligi 3000 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine
28. veebruaril teatati politseile, et Haabneeme alevikus Viimsi vallas lõi joobes 29-aastane mees enda elukaaslast, 26-aastast naist tekitades sellega naisele füüsilist valu. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

28. veebruaril teatati politseile, et Maardu linnas Kellamäe tänaval lõi 43-aastane mees enda elukaaslast, 49-aastast naist. Politsei pidas 43-aastase mehe löömises kahtlustatavana kinni.


28. veebruaril teatati politseile, et Haabersti linnaosas Selise tänaval läks 43-aastane mees tekkinud tüli käigus kallale enda elukaaslasele, 41-aastasele naisele. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Vargus

26. veebruaril teatati, et Tiskre külas varastati ettevõtte territooriumilt ehitustöö tehnikat. Kahju 8000 eurot.

27. veebruaril teatati politseile, et Harjumaal Türisalu külas käidi sees kõrvuti asuvates suvilas, kust varastati erinevaid väiksemaid asju ning tööriistu. Kahju on hinnanguliselt 600 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

26. veebruaril puhkes Kambja vallas Soinaste külas kahe tuttava mehe vahel tüli, mis päädis rüselusega. Asjaolude selgitamiseks toimetati politsei jaoskonda 65-aastane mees.

Viljandimaa

Vargus

Politseile laekus teade, et 19. veebruaril varastati Viljandis Reinu tee kauplusest neli akutrelli ja kaks akut. Kahju on 684 eurot.

Võrumaa

Omavoliline sissetung

Politseile laekus teade, et 20. veebruaril siseneti Antsla vallas võõrasse korterisse, kust varastati korteriomaniku isiklikke esemeid, dokumente ning parfüüm. Kahju on 110 eurot.

Juhtumid piiril

26. veebruaril kella 22.30 ajal tõkestati Luhamaa piiripunktis Eestisse sisenemine 1980. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikul, kellel puudusid riiki sisenemiseks Vabariigi Valitsuse korraldusega sätestatud põhjused.

26. veebruaril kontrollisid piirivalvurid Võru vallas Orava külas Eesti numbrimärgiga Citroeni ning avastasid, et masinal puudub tehniline ülevaatus. Juhile määrati liiklusseaduse rikkumise eest 80-eurone rahatrahv.

27. veebruaril kella 22 paiku tõkestati Luhamaa piiripunktis Eestisse sisenemine Valgevene kodanikul, kellel puudusid asjakohased dokumendid õigustamaks reisi eesmärki ja tingimusi. Piiripunkti saabunule väljastati sisenemiskeeld ning ta saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

27. veebruaril teatati politseile, et Kadrina valla eramus ründas 38-aastane naine oma elukaaslast, kes sai viga. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Ida-Virumaa

Avaliku korra raske rikkumine

26. veebruaril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Altserva tänaval tulistas 37-aastane mees õhkrelvast õhku. Juhtumis keegi viga ei saanud. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Kehalised väärkohtlemised

26. veebruaril teatati politseile, et Narvas I. Grafovi tänava korteris lõi 59-aastane mees oma abikaasat, kes sai viga. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

26. veebruaril teatati politseile, et Narvas Malmi tänava korteris lõi 72-aastane mees teist meest, kes sai viga. Politsei pidas 72-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

26. veebruaril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Kesk tänava korteris lõi 30-aastane naine oma poega, tekitades kannatanule füüsilist valu. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

27. veebruaril teatati politseile, et Narvas V.Gerassimovi tänava korteris lõi ja ähvardas 33-aastane mees oma abikaasat, tekitades kannatanule füüsilist valu. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

27. veebruaril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Olevi tänava korteris ründas 38-aastane mees oma elukaaslast, kes sai viga. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

28. veebruaril teatati politseile, et Sillamäel Kajaka tänava korteris lõi 33-aastane mees oma elukaaslast, kes sai viga. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

28. veebruaril teatati politseile, et Narvas Karja tänava majas ründas 65-aastane mees teist meest, kes sai viga. Politsei pidas 65-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

Juhtum piiril

Narva-1 piiripunktis kontrolliti 28. veebruaril kell 16.10 Eestist väljumisel kaht Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kes viibisid Eestis seadusliku aluseta 174 päeva. Naisele ja mehele määrati rahatrahv, koostati ettekirjutis Eestist lahkumiseks ning kohaldati sissesõidukeeld kolmeks aastaks.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Kehaline väärkohtlemine
26. veebruaril sai politsei teate, et Järva vallas korteris läks 28-aastane mees kallale oma 42-aastasele elukaaslasele, kes sai viga.

Läänemaa

Omavoliline sissetung
26. veebruaril alustati kriminaalmenetlust selles, et 24. veebruaril sisenes Haapsalus 44-aastane mees omaniku tahte vastaselt elamusse ning lõhkus seal televiisori. Elamu hoovist võttis mees omavoliliselt sõiduauto. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Pärnumaa

Vargus
26. veebruaril sai politsei teate, et Sindis Pärnu maanteel varastas 51-aastane mees poest ligi 155 euro väärtuses kaupa. Kaupluse töötaja pidas mehe kinni ning kaup tagastati poele.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.