Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2021-03-10 08:28:56)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 70 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 31 varavastast kuritegu, sealhulgas 19 vargust (üks eluruumidest; üks sõidukist). Registreeriti kaks inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kolm inimest. Tabati kaks alkoholi- ja kolm narkojoobes sõidukijuhti. Eestist saadeti välja üks inimene.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

8. märtsil teatati politseile, et Lasnamäel Vikerlase tänaval olevas elukohas lõi 47-aastane mees enda abikaasat, 28-aastast naist rusikaga näkku. Politsei pidas mehe kinni.

Vargus

8. märtsil teatati politseile, et Põhja-Tallinnas Tööstuse tänaval oleva maja keldriboksist varastati tõenäoliselt 4. märtsil tõukeratas. Kahju on 400 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

8. märtsil teatati politseile, et Rae vallas Rae külas olevas elukohas lõi 38-aastane mees rusikaga korduvalt endale tuttavat 36-aastast meest. Politsei pidas 38-aastase mehe kinni.

Juhtum piiril

8. märtsil kontrolliti Tallinna sadamas laevale mineva sõiduki Mercedes-Benz Sprinter juhti, 1985. aastal sündinud Iraagi kodanikust meest, kes ei esitanud juhtimisõigust tõendavat korrektset dokumenti. Hiljem esitas mees ka sünniriigi kehtiva juhiloa, kuid selgus, et tal puudus vastava kategooria mootorsõiduki juhtimisõigus. Menetlustoimingute järel leiti sõidukile asendusjuht ning mees võis minna laevale.

LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa

Ähvardamine

8. märtsil sai politsei väljakutse Kanepi valda, kus joobes 34-aastane mees oli kirve ning vägivallaga ähvardanud tuttavat 44-aastast meest. Politsei pidas 34-aastase mehe kuriteos kahtlustatavana kinni ning viis ta esmalt kainenema. Vahejuhtumis keegi viga ei saanud.

Tartumaa

Vargus

8. märtsil avastati, et Tartu vallas on sisse murtud õppeasutusse, kust varastati tahvelarvuti ja sularaha. Kahju ja juhtunu täpsemad asjaolud selgitatakse kriminaalmenetluses.

Juhtum piiril

8. märtsi hommikul tõkestati Luhamaa piiripunktis Eestisse sisenemine 1969. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikul, kellel puudusid riiki sisenemiseks Vabariigi Valitsuse korraldusega sätestatud põhjused.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

8. märtsil teatati politseile, et Sillamäel Ranna tänava korteris lõi 32-aastane mees oma ema ja teist meest, tekitades neile füüsilist valu ja kehavigastusi. Politsei pidas 32-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

8. märtsil teatati politseile, et Narvas Tallinna maantee korteris tekitas 39-aastane mees tervisekahjustuse teisele mehele ja naisele. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

8. märtsil teatati politseile, et Kiviõlis Viru puiestee korteris löödi 32-aastast meest, kes viidi haiglasse. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Vargus

8. märtsil teatati politseile, et Narvas kaupluse parklast varastati sõiduauto Ford, tööriistakomplekt ja muud vara. Kahju on ligikaudu 400 eurot. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Vargus
8. märtsil alustati kriminaalmenetlust selles, et varem vargusi toime pannud 46-aastane mees varastas eelmisel päeval Haapsalus Jaama tänava poest alkoholi. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Pärnumaa

Kehalised väärkohtlemised
8. märtsil sai politsei teate, et Pärnus kortermajas lõi 36-aastane mees oma naabrit, 48-aastast meest, kes sai viga. Politsei pidas 36-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

8. märtsil teatati politseile, et Pärnus Suur-Jõe tänava kaupluses lõi 39-aastane mees kääridega oma tuttavat, 36-aastast meest, kes sai viga. Politsei pidas 39-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

Kelmus
8. märtsil alustati kriminaalmenetlust selles, et veebruarikuus ostis 18-aastane mees Messengeris toimunud vestluse tulemusel kaks arvutimängu ning tegi tundmatule pangakontole ülekande summas ligi 900 eurot. Arvutimänge ei ole mees tänaseni kätte saanud.

Raplamaa

Vargus
8. märtsil teatati politseile, et Rapla vallas tungiti sisse talumajja, kust varastati kaks mootorratast, tööriistu ja sularaha. Esialgsel hinnangul on tekitatud varaline kahju 7900 eurot.

Saaremaa

Kehaline väärkohtlemine
8. märtsil sai politsei teate, et Kuressaares korterelamus lõi 51-aastane naine noaga oma elukaaslast, 40-aastast meest, kes sai viga. Politsei pidas naise kahtlustatavana kinni.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.