Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevainfo (2021-03-26 08:11:05)


Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 68 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli
kaks avaliku korra rasket rikkumist, 26 varavastast kuritegu, sealhulgas 15 vargust. Registreeriti kolm inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kolm inimest. Tabati seitse alkoholi- ja üks narkojoobes sõidukijuht.

Registreeriti üks Schengeni viisaeeskirja rikkumine ning Eestist saadeti välja üks inimene.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Avaliku korra raske rikkumine

24. märtsil kella 19.10 paiku tehti pommiähvardus ETV, Kanal 2-e ja TV3 hoonetele. TV3 majast evakueeriti ligi 30 inimest, pommigrupp kontrollis maja üle ning ohtu ei tuvastatud. Samuti kontrolliti Kanal 2 ja ETV hooneid, ka seal ohtu ei tuvastatud. Kõik juhtunu täpsemad asjaolud selgitatakse välja kriminaalmenetluse raames.

Kehalised väärkohtlemised

24. märtsil teatati politseile, et Kesklinna linnaosas Lubja tänaval korteris kägistas ja lõi 26-aastane mees endale tuttavat 43-aastast meest. Politsei pidas 26-aastase mehe ründamises kahtlustatavana kinni.

24. märtsil teatati politseile, et Põhja-Tallinna linnaosas Heina tänaval lõi tekkinud konflikti käigus 28-aastane mees 37-aastast meest. Politsei pidas löömises kahtlustatavana kinni 28-aastase mehe.

Vargus

24. märtsil teatati politseile, et Kristiine linnaosas Sõpruse puiesteel murti tabaluku lõhkumise teel sisse soojakusse ning varastati erinevaid tööriistu. Vargusega tekitatud kahju umbes 3900 eurot.

Kelmused

23. märtsil helistati Põhja-Tallinna linnaosas elavale 73-aastasele naisele numbrilt +3727652047. Tundmatu vene keelt kõnelev naine esitles end Swedbanki töötajana ning teatas, et avaldaja arvelt üritab keegi raha varastada ning kontole tuleb panna lisakaitse. Helistaja küsis avaldaja kasutajatunnust, mille avaldaja ka ütles. Lisaks palus helistaja avaldajal sisestada Smart-ID, PIN1 ja PIN2 koodid, mida avaldaja ka tegi. Hiljem Swedbanki helistades sai avaldaja teada, et tema arvelt on võetud 6495 eurot.

24. märtsil helistas Kristiine linnaosas elavale 30-aastasele naisele Darja nimeline naisterahvas, kes esitles end Swedpanga töötajana. Helistaja teatas, et avaldaja pangakontolt taheti teha kahtlane tehing ning konto peab koheselt sulgema. Avaldaja sisestas oma PIN 2 koodi ning nägi hiljem, et tema kontolt oli tehtud ülekanne võõrale kontole summas 6724,95 eurot.

Harjumaa

Vargus

24. märtsil teatati politseile, et Liivamäe külas tungiti ukse lõhkumise teel sisse ehitusobjekti soojakutesse ning varastati erinevaid tööriistu. Vargusega tekitatud kahju umbes 5950 eurot.

Juhtumid piiril

24. märtsil koostati Eestist lahkumiseks ettekirjutus 1990. aastal sündinud Ukraina kodanikule. Mees viibis Schengeni alal kaheksa päeva ebaseaduslikult.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargus

Politseile laekus teade, et 17. märtsil varastati Tartus Vanemuise tänava õppeasutusest HP ProDesk arvuti. Vargusega tekitatud kahju on 350 eurot.

Juhtum piiril

23. märtsi hilisõhtul kontrolliti Luhamaa piiripunktis riiki sisenevaid raskeveokeid ning tuvastati, et ühel Läti numbrimärgiga Volvo veokil esineb mitmeid ohtlikke vigu - lekkiv mootor, kulunud roolihoovastik, katkine ääretuli. Lisaks avastasid piirivalvurid veoki kontrollimisel selle kabiinist viis pakki Venemaa maksumärkidega sigarette. Sigaretid anti üle maksu- ja tolliameti töötajale ning autorong suunati erakorralisele ülevaatusele.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

24. märtsil alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et Narvas Rakvere tänava korteris lõi 61-aastane naine oma elukaaslast, tekitades kannatanule füüsilist valu ja kehavigastusi. Politsei pidas naise kahtlustatavana kinni.

Ahistav jälitamine

24. märtsil teatati politseile, et Kiviõlis häiris mees oluliselt oma endise 30-aastase elukaaslase elu. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Vargus

24. märtsil alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et Narvas Suur tänava korterist varastati kaks kuldsõrmust, kuldkett ja muud vara. Kahju on ligikaudu 1535 eurot. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Arvutikelmus

24. märtsil laekus Narva politseijaoskonda avaldus, et 22-aastane mees sai kõne väidetavalt pangatöötajalt, kelle sõnul on tema pangakontot kuritarvitatud. Kannatanult küsiti tema PIN-koode ja pangakaardi andmeid, et taastada pangakonto turvalisus. Seejärel kadus kannatanu pangakontolt ligikaudu 455 eurot. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Asja omavoliline kasutamine
24. märtsil teatati politseile, et Haapsalus Tallinna maanteel kaubamaja parklas üritas 48-aastane alkoholijoobes mees ära sõita sõiduautoga Ford Galaxy, mis ei kuulnud talle. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Pärnumaa

Vargus
24. märtsil alustati kriminaalmenetlust selles, et viimase kolme kuu jooksul on Pärnus Põllu tänaval sisse murtud elamusse, kust varastati televiisor. Esialgsel hinnangul on tekitatud varaline kahju 300 eurot.

Avaliku korra raske rikkumine
24. märtsil sai politsei teate, et Pärnus Rohelisel tänaval ähvardas 28-aastane alkoholijoobes mees kahte tänaval temast möödunud naist relvataolise esemega. Sündmusele suurte jõududega reageerinud politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni. Juhtumis keegi viga ei saanud ning politsei tegi kindlaks, et tegu oli plastikkuule laskva relvaga. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Järvamaa

Kehaline väärkohtlemine
23. märtsil alustati kriminaalmenetlust selles, et Paides viskas 55-aastane naine tühja klaaspudeliga oma 65-aastast elukaaslast, kes sai viga.

Raplamaa

Ähvardamine
24. märtsil alustati kriminaalmenetlust selles, et viimaste kuude jooksul on Rapla vallas 29-aastane naine korduvalt telefonis ja sotsiaalmeedias ähvardanud 40-aastast naist.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.