Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2021-04-16 07:52:07)


Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 101 avaldust ja teadet kuritegudest. Raskeid tervisekahjustusi tekitati ühel korral. Varavastastest kuritegudest teatati 45, sh vargustest 36 korral. Registreeriti kuus inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kuus inimest. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati neli, narkojoobes üks. Registreeriti kolm piirilt väljastatud sisenemiskeeldu.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

14. aprillil alustati menetlust selles, et Kopli tänaval asuvas kaupluses tekitas seni tuvastamata isik valu ja kehavigastusi 46-aastasele mehele. Sündmuse täpsemad asjaolud on väljaselgitamisel.

14. aprillil teatati politseile Padriku teel asuvas korteris toimuvast lähisuhtevägivallast. 32-aastane mees tungis kallale 32-aatasele naisele, tekitades talle valu ja kehavigastusi. Mees peeti politseinike poolt kinni.

14. aprillil teatati politseile lähisuhtevägivallast Muhu tänaval asuvas korteris, kus 55-aastane mees läks kallale ja tekitas valu ning kehavigastusi 60-aastasele naisele.

Kelmused

14. aprillil teatati politseile, et 22-aastasele mehele helistati Swedpanga telefoninumbrilt ning pakuti võimalust pangakonto turvalisemaks muuta, mille jaoks küsiti mehe kasutajatunnust ja Smart-ID kinnitust. Mees andis andmed ning tema kontolt kadus 3100 eurot.

Vargused

13. aprillil teatati jalgrattavargusest Asula tänaval asuva maja trepikojast. Varastati punaste pedaalidega Merida Crossway 600M jalgratas. Kahjusumma 700 eurot.

14. aprillil alustati menetlust selles, et E. Vilde teel asuvast kortermaja trepikojast jalgratas Merida Matts. Kahjusumma 314 eurot.

14. aprillil alustati menetlust selles, et Raadiku tänaval asuva kortermaja keldrist varastati tööriistu ja jalgratas. Kahjusumma ligikaudu 1000 eurot.

14. aprillil teatati korterisse sissemurdmisest Tulika tänaval, kus varastati erinevat tehnikat ja ehteid. Kahjusumma väljaselgitamisel.

14. aprillil teatati vargusest Vibu tänaval asuvas garaažis, kust olid varastatud golfikepid. Kahjusumma 1000 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargus

13. aprillil teatati, et Tartus Marta tänava korrusmaja trepikojast varastati elektriline tõukeratas Xiaomi. Kahju on 250 eurot.

Valgamaa

Kehaline väärkohtlemine

14. aprillil sai politsei väljakutse Valgas J. Kuperjanovi tänavale, kus 34-aastane mees oli tüli käigus löönud 44-aastast meest. Juhtunu üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Juhtumid piiril

14. aprillil tõkestati Luhamaa piiripunktis Eestisse sisenemine Venemaa Föderatsiooni kodanikul, kellel puudusid riiki sisenemiseks Vabariigi Valitsuse korraldusega sätestatud põhjused.

14. aprillil peeti Luhamaa piiripunktis Eestisse saabumisel kinni Leedu registreerimismärgiga Volkswagen Passat, mida Ukraina kodanik. Tollikontrolli käigus avastati sõiduauto tagavararattast peidetuna 2580 salasigaretti. Maksu- ja tolliamet määras autojuhile 400-eurose rahatrahvi.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kelmus

14. aprillil alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et Tapa vallas elav mees ostis interneti kaudu tooteid, kuid ostetud kaupa kätte ei saanud. Kahju on ligikaudu 20000 eurot. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

14. aprillil teatati politseile, et Narvas Võidu prospekti korteris ründas 67-aastane mees oma elukaaslast, kes sai viga. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

14. aprillil teatati politseile, et Narvas Õhu tänava maja juures tekitas 20-aastane mees tervisekahjustuse naisele. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

14. aprillil teatati politseile, et Kohtla-Järvel Olevi tänaval lõi peretüli käigus 58-aastane mees oma tütart. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Vargused

14. aprillil alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et Kiviõlis varastas mees korduvalt kauplusest alkohoolseid jooke. Kahju ja juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

14. aprillil teatati politseile, et Kohtla-Järvel varastas 39-aastane mees kauplusest alkohoolseid jooke. Kahju on ligikaudu 231 eurot. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Arvutikelmused

14. aprillil alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et 60-aastane mees Narvast sai kõne väidetavalt pangatöötajalt, kelle sõnul on tema pangakontot kuritarvitatud. Kannatanult küsiti Smart-ID paroole, et taastada pangakonto turvalisus. Seejärel kadus kannatanu pangakontolt 3382 eurot. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

14. aprillil alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et 50-aastane mees Narvast sai kõne väidetavalt pangatöötajalt, kelle sõnul on tema pangakontot kuritarvitatud. Kannatanult küsiti Smart-ID paroole, et taastada pangakonto turvalisus. Seejärel kadus kannatanu pangakontolt 511 eurot. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Raplamaa

Vargus
14. aprillil teatati politseile, et viimase kolme nädala jooksul on 32-aastane mees korduvalt tankinud diislikütust ning jätnud selle eest tasumata. Esialgsel hinnangul on tekitatud varaline kahju ligi 490 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna
prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.