Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevainfo (2021-05-14 08:00:18)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 72 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli üks avaliku korra raske rikkumine ja 36 varavastast kuritegu, sealhulgas üks röövimine ja 21 vargust (eluruumidest kaks, sõidukitest üks). Registreeriti üheksa inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 11 inimest. Tabati kaheksa alkoholijoobes sõidukijuhti. Möödunud nädala jooksul registreeriti viis euro võltsimisega seotud kuritegu.

Piirilt väljastati üks sisenemiskeeld ja Eestist saadeti välja üks inimene. Registreeriti viis Schengeni viisaeeskirja rikkumist.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

12. mail teatati, et Kesklinna linnaosas Majaka tänaval lõid kaks seni tuvastamata meest rusikaga näkku 35-aastasele mehele. Kannatanule tekitati kehavigastusi. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

12. mail teatati, et Kesklinna linnaosas lõi seni tundmatu mees 20-aastast meest, põhjustades talle valu ja vigastusi. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.


12. mail teatati, et Lasnamäe linnaosas P. Pinna tänaval toimus konflikt alkoholi tarvitanud abikaasade vahel, mille käigus 59-aastane mees tekitas kehavigastusi ja valu 58-aastasele naisele. Politsei pidas mehe kinni.

Kelmused

12. mail alustati menetlust selles, et aprillikuu lõpus helistati Põhja-Tallinna linnaosas elavale 34-aastasele naisele väidetavalt SEB pangast ning pakuti pangakaardile lisakaitset. Naine kinnitas Smart-ID paroolid ning hiljem avastas, et tema nimele oli vormistatud väikelaen summas 5000 eurot ning see summa on tema kaardilt ära kantud.

12. mail leidis 26-aastane mees Facebookist arvuti videokaardi ja protsessori müügikuulutuse ning saatis müüjale 1330 eurot. Pärast seda blokeeris müüja kannatanu konto sotsiaalmeedias.


12. mail alustati menetlust selles, et 10. mail helistas Lasnamäe linnaosas elavale 60-aastasele naisele väidetav Swedbanki esindaja ning palus kinnitada PIN-koodid, mida kannatanu ka tegi. Kannatanu avastas hiljem, et tema arvelt on kadunud 1860 eurot.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised

12. mail teatati politseile, et Maardu linnas Kogre tänaval löödi 60-aastast meest, mille tagajärjel tundis kannatanu valu. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.


Juhtumid piiril

12. mail pöördus PPA Tammsaare teenindusse 1974. aastal sündinud Ukraina kodanik. Selgus, et mees on viibinud Eestis 78 päeva ebaseaduslikult. Talle koostati ettekirjutus Eestis lahkumiseks ja kohaldati sissesõidukeeld kuueks kuuks.

12. mail pöördus PPA Tammsaare teenindusse 1967. aastal sündinud Ukraina kodanik, et taotleda viisat. Selgus, et mees on Eestis viibinud 18 päeva ebaseaduslikult. Talle koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks 10 päeva jooksul, sissesõidukeeldu ei kohaldatud.

12. mail kontrolliti Tallinna Vanasadamas 1992. aastal sündinud Egiptuse Araabia Vabariigi kodanikku, kel oli aegunud Soome Vabariigi siseriiklik isikutunnistus. Mehel puudus viibimisalust tõendav dokument. Mehele koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks, ta lahkus samal päeval Eestist Soome.

LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa

Kehaline väärkohtlemine

12. mai õhtupoolikul sai politsei väljakutse Mooste alevikku, kus ühise alkoholi tarvitamise käigus lõi 45-aastane naine terava esemega 64-aastast meest. Politsei pidas naise kuriteos kahtlustatavana kinni. Mehe viisid meedikud esmaabiks haiglasse.

Tartumaa

Kelmus

5. mail sai Tartumaal elav naine telefonikõne, milles väideti, et naise kontol on kahtlasi tehinguid. Konto kiireks blokeerimiseks oli vaja Smart-ID PIN-koode. Mõne aja pärast avastas naine, et tema kontolt on kadunud 1290 eurot. Politsei alustas kelmusjuhtumi uurimiseks kriminaalmenetlust.

Juhtum piiril

12. mail kontrollis Mustvee kordoni paadipatrull Peipsil Praaga kandis liikunud mootorpaati, mille juhil tuvastati alkoholijoove. Alus ühes juhiga toimetati kaldale ning joobnud kapteni suhtes alustati menetlust.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Röövimised

12. mail alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et Tapal maja juures ründasid kaks meest kolmandat meest ning võtsid talt kaks sõrmust. Politsei pidas 54- ja 56-aastased mehed kuriteos kahtlustatavana kinni.

12. mail teatati politseile, et Väike-Maarja vallas rünnati korteris 69-aastast meest ja võeti temalt 37 eurot. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Vargus

12. mail alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et Tapal Loode tänaval majast varastati käekell. Kahju on ligi 560 eurot.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

12. mail alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et Narva-Jõesuus viskas 57-aastane mees pudeli teise mehe pihta nii, et mees sai viga. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

12. mail alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et Narvas Viru tänaval maja juures lõi 29-aastane mees ühise alkoholitarvitamise käigus talle tuttavat naist, kes sai viga. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

12. mail teatati politseile, et Narva-Jõesuus Vabaduse tänaval maja juures ründas 24-aastane mees naist, kes sai viga. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

12. mail teatati politseile, et Kiviõlis kaupluses ründas 25-aastane mees turvatöötajat, kes sai viga. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Valeraha

12. mail alustati kriminaalmenetlust selles, et Narvas avastati tanklast võltsimistunnustega 2-eurone münt.

Vargused

12. mail alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et Toila vallas kinnistult varastati airsoft relvad koos tarvikutega. Kahju on umbes 500 eurot.

12. mail teatati politseile, et Jõhvis varastati kahest seisvast veoautost diislikütust. Kahju on umbes 1040 eurot.

Omavoliline sissetung

12. mail alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et Sillamäel V. Tškalovi tänaval tungiti ukse lõhkumise teel korterisse ja varastati erinevaid esemeid. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Kelmused

Politsei sai teate, et 7. mail helistati Viber mobiiliäpi kaudu ühele Sillamäe elanikule ja öeldi, et tema kontol on tehtud kahtlasi tehinguid, mis tuleks kiirelt blokeerida. Selleks paluti naisel sisestada SMART-ID PIN-koodid, mida naine ka tegi. Tegelikult oli tegu kelmiga, kes võttis naise kontolt 400 eurot. Politsei alustas juhtunu uurimiseks kriminaalmenetlust.

10. mail sai politsei teate, et ühele Kohtla-Järve elanikule helistas end pangatöötajana esitlenud inimene, kes küsis naise pangaandmeid, mille naine ka helistajale andis. Mõistes, et tegu võib olla kelmusega, helistas ta kiirelt panka ja sulges oma kaardi. Võimalik kahju on selgitamisel.

Politseile laekus teade, et 11. mail helistas Kohtla-Järvel elavale naisele end pangatöötajana tutvustanud kelm, kes veenis naist sisestama oma SMART-ID PIN-koodi. Naine seda ka tegi, misjärel sai kelm ligipääsu tema pangakontole ja tegi sealt erinevaid ülekandeid umbes 1000 euro ulatuses. Politsei uurib juhtunut kriminaalmenetluses.

11.mail helistas end pangatöötajana tutvustanud kelm ühele Sillamäe elanikule ning ütles, et naise kontol on tehtud kahtlasi tehinguid, mis tuleks peatada. Naine edastas helistajale oma pangaandmed ja sisestas oma SMART-ID PIN-koodid, misjärel varastas kelm tema kontolt 3300 eurot. Politsei alustas juhtunu uurimiseks kriminaalmenetlust.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Vargus
12. mail sai politsei teate, et viimase nelja päeva jooksul on Haapsalus Uuemõisa alevikus hobusetallist varastatud musta värvi sadul, sadulavöö ja jalused. Esialgsel hinnangul on tekitatud varaline kahju ligi 1500 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.