Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2021-06-11 08:26:30)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 76 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 25 varavastast kuritegu, sealhulgas 17 vargust (üks eluruumidest ja üks sõidukitest). Registreeriti seitse inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada seitse inimest. Tabati kuus alkoholi- ja üks narkojoobes sõidukijuht.

Eestist saadeti välja üks inimene, aset leidis kaks Schengeni viisaeeskirja rikkumist.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

9. juunil teatati politseile, et Mustamäel Kadaka teel tekkis konflikt sõidukijuhtide, 58-aastase mehe ja 58-aastase naise vahel, mille käigus lõi naisjuht meest.

9. juunil teatati politseile, et Kesklinnas Luise tänaval läks 47-aastane mees kallale enda endisele elukaaslasele, 35-aastasele naisele ja lõi teda rusikaga. Politsei pidas mehe kinni.

9. juunil teatati politseile, et Põhja-Tallinnas Heina tänaval olevas elukohas lõi 56-aastane mees enda elukaaslast, 70-aastast naist jalaga kõhtu. Politsei pidas mehe kinni.

9. juunil teatati politseile, et Põhja-Tallinnas Ristiku tänaval tekkis verbaalne konflikt 35-aastase naise ja 46-aastase mehe vahel. Juhtunu asjaolud selguvad menetluses.

Vargus

9. juunil teatati politseile, et Kristiines Tammsaare teel olevast rattahoidlast on varastatud lukustatud tõukeratas. Kahju on 520 eurot.

Kelmus

9. juunil alustati menetlust selles, et 3. juunil helistati Kesklinnas elavale naisele näiliselt Swedbankist ja väideti, et tema kontolt on üritatud tehinguid teha ning pakuti kaardile lisakaitset. Naine avaldas kelmile enda PIN-koodid, kuid avastas hiljem, et tema arvelt on kadunud 450 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

9. juunil teatati politseile, et Raasiku alevikus lõi 65-aastane mees enda abikaasat, 61-aastast naist. Mees oli alkoholijoobes. Politsei pidas mehe kinni.

Ähvardamine

9. juunil teatati politseile, et Maardus Veeru tänaval ähvardas 37-aastane mees enda endise elukaaslase uut kaaslast, 36-aastast meest nii verbaalselt kui kurikaga. Politsei pidas 37-aastase mehe kinni.

LÕUNA PREFEKTUUR

Viljandimaa

Kehaline väärkohtlemine

Politseile laekus teade, et 6. juunil lõi tuttav noormees Viljandi vallas Mustla alevikus puhkenud erimeelsuse käigus 17-aastast noorukit. Juhtunu üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Ähvardamine

9. juunil alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et Kadrina vallas eramus ähvardas 59-aastane mees vägivallaga teist meest. Politsei pidas 59-aastase mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

9. juunil teatati politseile, et Jõhvis eramus lõi 37-aastane naine pudeliga oma elukaaslast, kes sai viga. Politsei pidas naise kuriteos kahtlustatavana kinni.

9. juunil teatati politseile, et Kohtla-Järvel Pärna tänaval korteris lõi 38-aastane mees ühise alkoholi tarvitamise käigus oma elukaaslast, kes sai viga. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Kelmused

9. juunil alustas Narva politseijaoskond kriminaalmenetlust selles, et Narvas elava naisega võttis ühendust mees, kes pakkus teenida raha börsil. Selleks laadis naine oma mobiilseadmesse "Anydesk" tarkvara, misjärel tegi naine väidetava finantskonsultandi juhendamisel ülekandeid teistele kontodele. Mingil hetkel tahtis naine teenitud kasumit saada, kuid seda talle ei võimaldatud. Kannatanu mõistis, et on sattunud kelmuse ohvriks ja pöördus politseisse. Kahju on umbes 22 190 eurot.

9. juunil alustas Jõhvi politseijaoskond kriminaalmenetlust selles, et Kiviõlis elava naisega võttis ühendust mees, kes lubas aidata saada raha naise krüptoarvelt. Raha saamiseks palus mees teha ülekandeid teisele kontole, mida naine ka tegi kuid lubatud raha ta ei saanud. Kahju on 3700 eurot.

9. juunil alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et Jõhvis kasutati 54-aastase mehe isikuandmeid ilma tema nõusolekuta laenu võtmiseks ja ostu tegemiseks. Kahju on umbes 2424 eurot.

Juhtum piiril

9. juunil avastasid piirivalvurid Narva jõelt püügile asetatud tähistamata kalapüünise. Püünis eemaldati püügilt ja võeti hoiule.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine
9. juunil sai politsei teate, et Haapsalus lõi 67-aastane mees oma abikaasat, kes sai viga. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Pärnumaa

Arvutikelmus
9. juunil teatati politseile, et 41-aastane mees müüs internetis televiisorit Philips. Mehega võttis WhatsAppi suhtlusrakenduse teel ühendust üks võimalik ostja, kes edastas lingi oma andmetega. Lingile vajutades suunati mees ühe panga interneti keskkonda, kus tuli sisestada oma krediitkaardi number ja Mobiili ID PIN-kood. Pärast andmete sisestamist avastas mees, et tema kontolt on omavoliliselt pangaülekanne tehtud. Esialgsel hinnangul on tekitatud varaline kahju ligi 230 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainformatsiooni vastava ringkonnaprokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.