Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2021-08-18 08:49:04)


Möödunud ööpäeval registreeriti P
olitsei- ja Piirivalveametis 72 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas 42 varavastast kuritegu, sh 27 vargust (eluruumidest neli, sõidukitest kuus). Registreeriti viis inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada viis inimest. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati kolm, narkojoobes sõidukijuhte kaks, narkootikumide omamisi või tarbimisi kolm.

Eestist saadeti välja kaks inimest.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Vargus

16. augustil tuli teade, et Lasnamäel P. Pinna tänaval asuva maja ees seisnud BMW X5-lt on varastatud mõlemad küljepeeglid. Vargusega tekitatud kahju on hinnanguliselt 1000 eurot.

Kelmus

16. augustil anti teada, et 12. augustil helistas 29-aastasele mehele väidetav Swedbanki töötaja, kes ütles, et keegi üritab varastada mehe pangakontolt raha. Helistaja palus mehel sisestada PIN-koodi, et saaks panna kaitseprogrammi. Teataja sisestas PIN-koodi, ja avastas hiljem, et tema kontolt on kadunud ligi 8300 eurot.

16. augustil teatati, et 4. augustil helistas tundmatu isik 73-aastasele naisele, esitles ennast SEB panga turvaosakonna töötajana ning teatas pangakontol toimuvatest kahtlastest tehingutest. Tehingute kontrollimiseks paluti telefoni teel internetipanga kasutajatunnust. Selliselt eksitusse viiduna ja arvates, et temaga suhtleb pangatöötaja, edastas naine küsitud andmed ettevõtte kohta, kus ta töötab raamatupidajana. Antud tegevuse tulemusena sai tundmatu isik juurdepääsu ettevõtte pangakontole ning tegi sealt Paysera LT kaudu makseid ligi 5800 euro eest, mille avaldaja PIN kalkulaatori abil kinnitas. Pangal õnnestus maksed siiski tühistada ja tehingusummad tagastati.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Vargus

16. augustil avastati, et Põltsamaa vallas Adaveres on sisse murtud kauplusesse, kust varastati šeif. Vargusega tekitatud kahju ja üksikasjad selgitatakse kriminaalmenetluses.

Tartumaa

Vargused

16. augustil teatati, et Tartus Liiva tänava on sisse murtud ettevõtte ruumidesse, kust varastati survepesur ja tööriistu. Kahju ning täpsemad üksikasjad on selgitamisel.

16. augustil teatati, et Kastre vallas murti sisse sõiduautosse Mitsubishi, kust varastati kaks mootorsaagi ja sularaha. Kahju on 1000 eurot.

Piiriturvalisus

16. augustil tõkestati Luhamaa piiripunktis riiki sisenemine kahel Venemaa Föderatsiooni kodanikul, kellel puudusid riiki sisenemiseks Vabariigi Valitsuse korraldusega sätestatud põhjused.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Lääne-Virumaal olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

16. augustil teatati politseile, et Kohtla-Järvel Olevi tänava korteris tekkinud tüli käigus ründas alkoholijoobes 42-aastane mees 20-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

16. augustil teatati politseile, et Kohtla-Järvel Olevi tänava korteris tekkinud tüli käigus ründas 39-aastane alkoholijoobes mees oma 37-aastast elukaaslast. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Arvutikelmus

16. augustil teatas 41-aastane Narva elanik, et talle helistas inimene, kes tutvustas ennast Swedbanki töötajana. Mehele teatati, et tema kontol on kahtlased tehingud, mis vajavad tühistamist. Selleks andis mees helistajale oma pangale kasutajatunnuse ning kinnitas Smart-ID vahendusel tehinguid summas 380 eurot.

Vargus

16. augustil teatati politseile, et Narva-Jõesuus Vabaduse tänaval varastati kortermaja trepikojast jalgratas Trek. Kahju on 300 eurot.

Asja omavoliline kasutamine

16. augustil teatati politseile, et Narvas Partisani tänaval varastati mopeed Lingben ning Võidu tänaval varastati mopeed Romet Motors. Mõlemad mopeedid leiti samal päeval Partisani tänavalt. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Kelmus
16. augustil alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et augusti alguses soovis Läänemaal elav mees osta veebiportaalist videokaarti, mille saamiseks vastavalt kokkuleppele tegi ülekande arveldusarvele. Ostetud videokaarti ei ole mees senini saanud. Kelmusega tekitati varalist kahju ligi 255 eurot.

Pärnumaa

Vargus
16. augustil sai politsei teate, et Põhja-Pärnumaa vallas siseneti ukselukustuse lõhkumise teel ehitusjärgus hoonesse. Hoonest varastati elektrilisi tööriistu, alumiiniumredel ja saunakeris. Esialgsel hinnangul on varaline kahju ligi 3000 eurot.

Kehaline väärkohtlemine
16. augustil sai politsei teate, et Pärnus korterelamus lõi 32-aastane mees oma 47-aastast elukaaslast, kes sai viga. Politsei pidas 32-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.