Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi haldusala 50. nädala eelinfo (2021-12-13 08:18:30)

Esmaspäev, 13. detsember

· Ajavahemikul 13.-17. detsember kutsub RMK Saaremaale jõulumeisterdusi tegema Mändjala loodusmajja ja Laugu metsamajja. Päeva jooksul jalutame metsas, otsime jõulutunnet, teeme lõket, maitseme piparkooki ja meisterdame jõulurõõmu. Vajalik eelregistreerimine. Sobiv aeg ja koht tuleb kokku leppida telefonil 527 7421 või e-posti teel info.vilsandi@rmk.ee.



Teisipäev, 14. detsember

· Kell 15 toimub Lahemaa rahvuspargi koostöökogu koosolek ja infopäev Palmse külastuskeskuses ja Zoomis. Kohtumisel tutvustavad Keskkonnaamet ja koostööpartnerid Lahemaa rahvuspargiga seotud 2021. aasta tegevusi ja 2022 aasta plaane. Räägitakse käimasolevatest ja lõppenud teadusuuringutest rahvuspargi territooriumil.

Kolmapäev, 15. detsember

· Keskkonnaministeeriumi kalavarude osakond kohtub ELFiga, et arutada angerja, kalavarude jätkusuutliku majandamise ja vooluveekogude elustiku kaitse üle.


Neljapäev, 16. detsember

· Kell 14 toimub Alutaguse rahvuspargi koostöökogu koosolek ja infopäev Iisaku looduskeskuses ja Zoomis. Kohtumisel tutvustavad Keskkonnaamet ja koostööpartnerid Alutaguse rahvuspargiga seotud 2021. aasta tegevusi ja 2022 aasta plaane. Kohtumise lõpetab Anne Nurgamaa ettekanne jahindusest Alutagusel - juttu tuleb ajaloolistest allikatest, pärimustest, uskumustest ja kommetest piirkonnas.

Reede, 17. detsember

· Kell 11 tutvustab Keskkonnaamet Aegna maastikukaitseala kaitsekorralduskava tööversiooni. Kohtumisele on oodatud maaomanikud, kohalikud elanikud, ettevõtjad ja teised asjast huvitatud, kellelt oodatakse täiendavaid ettepanekuid kaitsekorralduslike tegevuste kohta. Kohtumine toimub MS Teamsi teel.



Allikas: Keskkonnaministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.