Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 10. nädala eelinfo (2022-03-07 08:29:50)

Esmaspäev, 7. märts

· Maaeluminister Urmas Kruuse, põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Marko Gorban ning ministri nõunikud Evelin Oras ja Kristiina Viks osalevad Riigikogu maaelukomisjoni veebiistungil, kus arutatakse seakasvatussektori pöördumist.

· Maaeluministeeriumi kodulehel avaldatakse põllumajanduse, kalanduse ja toiduainetööstuse 2021. aasta faktileht, kust saab ülevaate, milline oli 2021. aasta põllumajanduses, kalanduses ja toidutööstuses.

· Maaeluminister Urmas Kruuse eestvedamisel toimub ümarlaud, kus arutatakse veebruari alguses kooskõlastusringile saadetud lemmikloomade pidamise nõuete määruse muudatuse eelnõule veokoerte pidamise erisustega seoses saadetud ettepanekuid.

Teisipäev, 8. märts

· Maaeluminister Urmas Kruuse osaleb kell 10 toimuval valitsuskabineti nõupidamisel.

Kolmapäev, 9. märts

· Kell 10 toimub Euroopa Merendus- ja Kalandusfondi (EMKF) 2014-2020 rakenduskava seirekomisjoni istung rakenduskava eelarve meetmete vahel ümberjagamise ettepanekute arutamiseks ja heakskiitmiseks. See on vajalik selleks, et 2023. aasta lõpuks fondi rakenduskava elluviimiseks eraldatud eelarve parimal viisil kalandussektori arenguks ära kasutada.

Neljapäev, 10. märts

· Kell 10 osaleb maaeluminister Urmas Kruuse Vabariigi Valitsuse istungil ja kabinetinõupidamisel.

· Maaeluminister Urmas Kruuse esineb tervitusega ja Maaeluministeeriumi põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Marko Gorban teeb ettekande "Aiandussektori olukord ja võimalused uuel ELi eelarveperioodil" Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja 2022. aasta aiandusfoorumil.

Allikas: Maaeluministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.