Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi haldusala 12. nädala eelinfo (2022-03-21 08:39:55)


Esmaspäev, 21. märts

· Keskkonnaminister Erki Savisaar osaleb 21.-23. märtsini koos delegatsiooniga kohtumistel Dubais. Minister kohtub Araabia Ühendemiraatide keskkonna- ja kliimaministri H.E. Mariam Almheiri ja Slovakkia keskkonnaministri H.E. Ján Budajga. Minister võtab 22. märtsil Maailma Veepäeva puhul osa World EXPO veeseminarist. Minister osaleb ka äriseminaridel ja kohtumistel Sharjah Kaubandus-Tööstuskoja ja Ajmani Kaubandus-Tööstuskojaga.

· Kell 11 toimub veemajanduskavade eelnõude veebitutvustus põllumajanduse ja maaparanduse teemal. Vajalike veekaitsemeetmete rakendajateks aastatel 2022-2027 on veemajanduskavade eelnõuga määratud nii riigiasutusi, ettevõtteid kui ka eraisikuid. Rohkem infot: https://envir.ee/uudised/osale-veemajanduskavade-eelnoude-tutvustusel

· 21.-26. märtsini toimub Dakaris Maailma Veenõukogu (World Water Council) korraldusel 9. veefoorum. Eestit esindab foorumil Keskkonnaministeeriumi piirivete erisaadik Harry Liiv, kes osaleb piiriveeteemalistes paneelaruteludes. Tänavune veefoorum keskendub veevarustuse ja kanalisatsiooni, koostöö, rahastamise ning innovatsiooni teemadele. Foorumit peetakse iga kolme aasta tagant, seekordseks korraldajaks on Senegal.
Lähem info foorumi kohta: https://www.worldwaterforum.org/en/forum/about-the-9th-world-water-forum


Kolmapäev, 23. märts

· Läänemere riikide kalanduse administratsioonidest koosneva BALTFISHi kohtumine, et arutada Läänemere pringli ja angerja kaitsemeetmeid. Keskkonnaministeeriumi kalavarude osakonnast osalevad Herki Tuus, Kaire Märtin ja Elo Rasmann.

Neljapäev, 24. märts

· Koguneb kormorani töörühm, et arutada meetmeid kormoranide peletamiseks Pärnu jõel Tindisaarte juures ning Liivi lahel asuva Sorgu saare koloonia ohjamist.


· Kell 18 toimub Lahemaa rahvuspargi külastuskeskuses loodusõhtu teemal "Aasta lind 2022 - metskurvits". Saladuslikust vanade metsade linnust - metskurvitsast - räägib Jaanus Elts Eesti Ornitoloogiaühingust. Sündmus on tasuta.



Allikas: Keskkonnaministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.