Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2022-04-01 08:40:21)


Möödunud ööpäeval registreeriti P
olitsei- ja Piirivalveametis 85 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas 21 varavastast kuritegu, sh 22 vargust (eluruumidest üks, sõidukitest üks). Lähisuhtevägivalla teateid oli 28. Registreeriti üks inimvigastustega liiklusõnnetus, milles sai vigastada kolm inimest. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati kaheksa.

Schengeni viisaeeskirja rikkumisi tuvastati kaks, piiril väljastati 16 sisenemiskeeldu.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

30. märtsil teatati, et Haaberstis Õismäe tee kortermajas lõi 31-aastane mees enda endist elukaaslast, 29-aastast naist.

30. märtsil sai politsei väljakutse Põhja-Tallinna Kaluri tänava kortermajja, kus 30-aastane mees lõi oma ema, 52-aastast naist.

30. märtsil teatati, et kesklinna Laeva tänava majutusasutuses lõi 34-aastane naine 43-aastast meest.

30. märtsil teatati, et Mustamäel Sõpruse puiestee kortermajas lõi 50-aastane mees 35-aastast meest. Politseinikud pidasid lööja kinni.

Piiriturvalisus

21. märtsil saabus Venemaalt Eestisse 64-aastane mees, kes esitles end Ukraina sõjapõgenikuna ning esitas selle tõestuseks Ukraina siseriikliku passi. Eestis püüdis mees mõned päevad hiljem sama passi esitades osta Tallinna Lennujaamas lennupiletit, kuid kuna Ukraina siseriiklik pass ei ole kehtiv reisidokument, siis talle seda ei müüdud.

Täiendava kontrolli käigus tunnistas mees märtsi lõpus politseinikele, et tal on topeltkodakondsus ning kehtiv Venemaa pass. Selgus, et mees oli Eestisse tulles Venemaa passi peitnud oma jope sisevoodris, tema sõnul oli ta sellise soovituse saanud Venemaa poolel sealselt FSB töötajalt.

Politsei tegi mehele ettekirjutuse riigist lahkuda, toimetas ta eile hilisõhtul Venemaa piirile ja vormistas viieaastase sissesõidukeelu Schengeni alale.

LÕUNA PREFEKTUUR

Möödunud ööpäeva jooksul Lõuna prefektuuris olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Piiriturvalisus

30. märtsil kell 19.45 kontrollisid piirivalvurid Kagu piiripunktis Eestisse sisenemisel kaht Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Mees ja naine saadeti tagasi Venemaale.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus

30. märtsil sai politsei teate, et viimastel päevadel varastati Tapa linnas kortermaja lukustamata keldriboksist jalgratas ja lumelauasaapad. Kahju on 300 eurot.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

Politsei sai teate, et 30. märtsil lõi 35-aastane mees Jõhvis Puru tee elumajas talle tuttavat meest.

30. märtsil teatati politseile, et 29. märtsil lõi 58-aastane mees Narvas Puškini tänava korteris oma elukaaslast. Juhtunu üksikasju selgitab politsei alustatud kriminaalmenetluses.

Piiriturvalisus

30. märtsil kontrolliti Ida prefektuuri Narva-1 piiripunktis Eestist väljumisel 1971. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kes viibis Eestis seadusliku aluseta 9 päeva. Mehele koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks 7 päeva jooksul ja määrati rahatrahv 100 eurot. Isik suundus Venemaa Föderatsiooni.

30. märtsil kontrolliti Ida prefektuuri Narva-1 piiripunktis Eestist väljumisel 1967. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kes viibis Schengeni riikides seadusliku aluseta 3 päeva, millest 1 päeva Eestis. Välismaalasele koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks 7 päeva jooksul ja määrati rahatrahv 100 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Surnu mälestuse teotamine
30. märtsil alustas politsei menetlust selles, et täpselt tuvastamata ajal on Pärnus Riia maanteel varastatud surnuaiast pink. Esialgsetel andmetel on kahju 53 eurot.

Vargus

30. märtsil alustas politsei menetlust selles, et 22. märtsil varastas tundmatu mees Pärnus Papiniidu tänaval asuvast kauplusest nutitelefoni, mille väärtus on 1399 eurot.

Raplamaa

Omavoliline sissetung
30. märtsil teatati, et Kohila vallas sisenes 67-aastane mees omaniku tahte vastaselt eluhoonesse ja haaras seal 18-aastasel noormehel käest, kes tundis valu. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.