Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2022-04-13 07:55:46)

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 86 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli üks avaliku korra raske rikkumine ja 39 varavastast kuritegu, sh 27 vargust (eluruumidest viis, sõidukitest üks). Lähisuhtevägivalla teateid oli 30. Registreeriti neli inimvigastustega liiklusõnnetust, milles hukkus üks ja sai vigastada viis inimest. Tabati 15 alkoholijoobes sõidukijuhti.

Piiril väljastati kuus sisenemiskeeldu ja Eestist saadeti välja üks inimene.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

11. aprillil teatati, et Põhja-Tallinnas Madala tänaval asuvas korteris toimus konflikt teineteisele tuttavate, 30-aastase ja 26-aastase mehe vahel, kes said mõlemad kehavigastusi. Juhtunu asjaolud on täpsustamisel.

11. aprillil teatati, et 27-aastane mees ründas Kesklinnas Uuel tänaval asuvas korteris oma elukaaslast, 34-aastast naist ja tekitas talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid mehe kinni.

11. aprillil teatati, et 53-aastane mees lõi Põhja-Tallinnas Sitsi tänaval 54-aastast meest ja tekitas talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid 53-aastase mehe kinni.

11. aprillil teatati, et 44-aastane naine lõi Lasnamäel Linnamäe teel asuvas korteris endale tuttavat 66-aastast naist ja tekitas talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid naise kinni.

11. aprillil alustati menetlust selles, et 42-aastane mees lõi Lasnamäel Astangu tänaval asuvas korteris oma elukaaslast, 42-aastast naist ja tekitas talle kehavigastusi.

11. aprillil teatati, et 45-aastane mees lõi Lasnamäel Katusepapi tänaval asuvas korteris oma endist elukaaslast, 33-aastast naist ja tekitas talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Kelmused

11. aprillil alustati menetlust selles, et Mustamäel elav 32-aastane naisterahvas tutvus Tinderis kahe isikuga, kes soovitasid tal investeerida krüptovaluutasse. Naine kandis kauplemisplatvormile kokku üle 2100 euro, kuid ei saa enam välja võtta väidetavalt teenitud raha ega ka sissemakstud summat.

11. aprillil alustati menetlust selles, et Põhja-Tallinnas Soo tänaval asuvast ettevõttest renditi kaameratehnikat, mida pole tagastatud. Kahju on 3600 eurot.

Vargused

11. aprillil alustati menetlust selles, et Kesklinnas Roosikrantsi tänaval varastati trepikojast lukustatud tõukeratas Dualtron väärtusega 2300 eurot.

11. aprillil alustati menetlust selles, et Nõmmel Puu tänaval varastati koosviibimise ajal korterist 1150 eurot sularaha.

11. aprillil alustati menetlust selles, et Kesklinnas Vene tänaval asuvas meelelahutusasutuses kadus tundmatu mehega kätt surunud kannatanu sõrmest sõrmus väärtusega üle 500 euro.

11. aprillil alustati menetlust selles, et Põhja-Tallinnas Sitsi tänaval varastati koosviibimise ajal korterist vähemalt 800 eurot sularaha.

Omastamine

11. aprillil teatati, et Lasnamäel Mahtra tänaval omastati söögikohta unustatud telefon iPhone väärtusega 1900 eurot.

Harjumaa

Vargus

11. aprillil alustati menetlust selles, et Saue vallas Kivitammi külas varastati ehitusmaterjale 1000 euro väärtuses.

Piiriturvalisus

11. aprillil saabusid Frankfurdist Tallinna lennujaama 1982. aastal sündinud Eesti Vabariigi kodanikust mees ja 1987. aastal sündinud Eesti Vabariigi kodanikust naine, kes keeldusid lennu vältel maske kandmast ja solvasid verbaalselt lennumeeskonda. Politseinikud vestlesid reisijatega, et nende taoline käitumine ei olnud sobilik.

11. aprillil leiti Tallinna lennujaamast Nürnbergi lendava reisija käsipagasist vaibanuga. Julgestuskontroll võttis 1986. aastal sündinud Ukraina kodaniku vaibanoalt tera ära ja mees lubati reisile.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Kehaline väärkohtlemine

Politseile laekus teade, et 10. aprillil lõi abikaasa Jõgeva vallas Kaude külas oma 35-aastast naist. Peretüli täpsemaid üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Tartumaa

Avaliku korra raske rikkumine

11. aprillil sai politsei väljakutse Tartus Turu tänavale, kus kaks noormeest olid omavahel rüselema läinud. Asjaolude selgitamiseks toimetas politsei jaoskonda 17-aastase noormehe. Konflikti tekkepõhjuseid ja täpsemaid üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Vargus

Politseile laekus teade, et 1. aprillil varastati Tartus Turu tänava ettevõtte territooriumilt registreerimata haagis koos selle peal olnud õhukompressoriga. Kahju on 7000 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

11. aprillil teatati politseile, et 8. aprillil lõi 38-aastane naine Väike-Maarja vallas Ebavere külas talle tuttavat 60-aastast naist. Juhtunu üksikasju selgitab politsei alustatud kriminaalmenetluses.

Piiriturvalisus

11. aprillil kontrolliti Ida prefektuuri Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel 1983. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kellel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Naisele koostati sisenemiskeeld ja ta suunati tagasi Venemaale.

11. aprillil kontrolliti Ida prefektuuri Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel 1986. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodanikku, kellel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Mehele koostati sisenemiskeeld ja ta suunati tagasi Venemaale.

11. aprillil kontrolliti Ida prefektuuri Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel liinibussiga piiripunkti saabunud 1973. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kellel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Mehele koostati sisenemiskeeld ja ta suunati tagasi Venemaale.

11. aprillil kontrolliti Ida prefektuuri Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel 1990. aastal sündinud Ukraina kodanikku, kellel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Mehele koostati sisenemiskeeld ja ta suunati tagasi Venemaale.

11. aprillil kontrolliti Ida prefektuuri Narva-1 piiripunktis Eestist väljumisel 1941. aastal sündinud Eesti Vabariigis elavat määratlemata kodakondsusega isikut, kelle välismaalase pass oli kehtetu. Naine suunati tagasi Eesti Vabariiki.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Kehalised väärkohtlemised
11. aprillil teatati, et Pärnus lõi 53-aastane mees korteris enda elukaaslast, 43-aastast naist, kes sai viga.

11. aprillil sai politsei teate, et Põhja-Pärnumaa vallas lõi 66-aastane mees korteris 26-aastast tuttavat meest, kes sai viga. Politsei pidas 66-aastase mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Raplamaa

Kehaline väärkohtlemine
11. aprillil teatati, et Kehtna vallas lõi keskealine mees korteris enda elukaaslast, keskealist naist, kes sai viga. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Saaremaa

Asja omavoliline kasutamine

10. aprillil veidi enne kella poolt kuut hommikul teatas 59-aastane mees, et tema eelmisel õhtul Kuressaares Suur-Sadama tänavale pargitud sõiduauto Škoda on kadunud. Veerand seitsme paiku hommikul sündmuskohale jõudnud politseipatrull tegi kindlaks, et kadunudŠkoda on vahepeal samasse kohta tagasi pargitud. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

 

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.