Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2022-04-14 08:05:43)

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 74 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli üks avaliku korra raske rikkumine ja 22 varavastast kuritegu, sh 17 vargust ning kaks sõidukivargust ja omavolilist kasutamist. Lähisuhtevägivalla teateid oli 25. Registreeriti kaks inimvigastustega liiklusõnnetust, milles hukkus üks ja sai vigastada üks inimene. Tabati üheksa alkoholijoobes sõidukijuhti ja üks narkojoobes sõidukijuht.

Piiril väljastati 13 sisenemiskeeldu ja Eestist saadeti välja üks inimene.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

12. aprillil alustati menetlust selles, et 47-aastane mees lõi Põhja-Tallinnas Sõle tänaval asuvas korteris oma elukaaslast, 57-aastast naist.

12. aprillil teatati, et 50-aastane mees lõi Kristiines Madara tänaval endale tuttavat 30-aastast meest ja tekitas talle kehavigastusi. Politsenikud pidasid 50-aastase mehe kinni.

Ähvardamine

12. aprillil teatati, et 31-aastane naine ähvardas Põhja-Tallinnas Kopli tänaval asuvas kaubandusasutuses noaga 20-aastast meest. Politseinikud pidasid naise kinni.

Vargused

10. aprillil teatati, et Keilas Piiri tänaval varastati sõiduauto Honda. Kogukahju on 10 000 eurot.

12. aprillil alustati menetlust selles, et Kristiines Kuldnoka tänaval varastati garaažist lukustatud punane jalgratas GT väärtusega 600 eurot.

12. aprillil alustati menetlust selles, et Kesklinnas Villardi tänaval varastati hoovist puna-must jalgratas Kross väärtusega 1300 eurot.

12. aprillil alustati menetlust selles, et Haaberstis Paldiski maanteel asuvast kaubandusettevõttest varastati mobiiltelefon Samsung väärtusega 1150 eurot.

12. aprillil alustati menetlust selles, et Haaberstis Paldiski maanteel varastati mobiiltelefon iPhone väärtusega 1100 eurot.

12. aprillil teatati, et Lasnamäel Peterburi teel asuvas töökojas varastati sõidukilt rattad väärtusega 800 eurot.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised
12. aprillil teatati, et 39-aastane mees ründas Rae vallas Peetri alevikus endale tuttavat 19-aastast meest ja tekitas tallekehavigastusi. Politseinikud pidasid 39-aastase mehe kinni.

12. aprillil teatati, et Maardus Keemikute tänaval asuvas korteris toimus konflikt teineteisele tuttavate 60-aastaste naiste vahel. Juhtunu asjaolud on täpsustamisel.

Ähvardamine
12. aprillil teatati, et 40-aastane mees ähvardas noaga Rae vallas Järvekülas 32-aastast meest. Politseinikud pidasid 40-aastase mehe kinni.

Piiriturvalisus

12. aprillil saabus Istanbulist Tallinna lennujaama 1987. aastal sündinud Armeenia Vabariigi kodanik, kelle reisi tegelik eesmärk ei vastanud piirivalvurite hinnangul tegelikkusele. Mehele koostati sisenemisekeeld, tema viisa tunnistati kehtetuks ning ta ootab tagasilendu kinnipidamiskeskuses.

12. aprillil koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks seitsmele Usbekistani Vabariigi kodanikule: 1981. aastal sündinud naine, 1981. aastal sündinud mees, 1986. aastal sündinud naine, 2006. aastal sündinud mees, 2008. aastal sündinud naine, 2012. aastal sündinud mees ja 2014. aastal sündinud mees. Kõik viibisid Schengeni riikide territooriumil alates 13. aprillist 2021 ebaseaduslikult.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargus

Politseile laekus teade, et aprilli algul murti Tartus Kaunase puiesteel sisse eramusse, kust varastati tööriistu. Kahju on umbes 2500 eurot.

Piiriturvalisus

12. aprillil tõkestati Luhamaa piiripunktis riiki sisenemine Venemaa Föderatsiooni kodanikul, kellele oli varasemalt juba kehtestatud sissesõidukeeld Eestisse. Mees saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Möödunud ööpäeva jooksul Ida prefektuuris olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Piiriturvalisus

12. aprillil kontrolliti Ida prefektuuri Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel 1975. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kellel puudus kehtiv viisa või elamisluba. Välismaalasele koostati sisenemiskeeld ja ta suunati tagasi Venemaale.

12. aprillil kontrolliti Ida prefektuuri Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel 1979. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodanikku, kellel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Mehele koostati sisenemiskeeld ja ta suunati tagasi Venemaale.

12. aprillil kontrolliti Ida prefektuuri Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel 1998. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kellel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Mees kasutas viisat mitte sihipäraselt, tegeledes piiriülese kaubaveoga. Isiku viisa tunnistati kehtetuks, mehele koostati sisenemiskeeld ja ta suunati tagasi Venemaale.

LÄÄNE PREFEKTUUR


Raplamaa

Vargus

12. aprillil alustati menetlust selles, et Aespa alevikus on täpselt tuvastamata ajal sisenetud suvilasse, kust varastati akutrell, kaks vaipa ja muid asju. Esialgsetel andmetel on kahju ligi 600 eurot.


Saaremaa

Arvutikelmus
13. aprillil alustati menetlust selles, et 20. märtsil saadeti 19-aastasele naisele seni kindlaks tegemata inimese poolt sõnum, milles öeldi, et teie pakk ootab kohaletoimetamist ja vaja on kinnitada makse. Naine vajutas pakutud lingile ning sisestas enda andmed, mille tulemusena läks ta pangakontolt ligi 258 euro suurune makse. Kannatanul ei ole pangakontolt võetud raha enam võimalik tagasi saada. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

 

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.